vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Szóval papírnehezék!Tudtam!
És ez most nem minősül doppingnak a lassúsági versenyre?
Az ételszínezék mióta papírnehezék? Lelassultál Növénykém, lelassultál?
Szóval papírnehezék!Tudtam!
És ez most nem minősül doppingnak a lassúsági versenyre?
Szóval, Növénykénk is doppingol... Szép! :-D
Olyan vagy...!Mindenki doppingol,pont ne én?Most nézhetek más trükk után...
És mi a doppingod? Műtrágya??? Sokkal jobb az igaziiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! He-he. Intézkedjünk?
Átlátok ám a szitán!Te fel akarod turbózni a sebességemet!Semmi műtrágya,meg igaziiiiiiiiiiiiiiii!Még a végén én lennék a leggyorsabb!Nono!
Hát kell edzened, hogy a futóbabot egyáltalán csak megközelítsd. Apropó, mikor indulsz a diab talira? 16 nap múlva kezdődik, nehogy lemaradj! Puff.
Hát kell edzened, hogy a futóbabot egyáltalán csak megközelítsd. Apropó, mikor indulsz a diab talira? 16 nap múlva kezdődik, nehogy lemaradj! Puff.
Szerintem már 2 hete elindult... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:
Szerintem már 2 hete elindult... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:
És te úton vagy már? Én igen, csak eddig nem mertem bevallani. Egy tyúk farmon még egy kicsit el is kell időznöm. Na az nem lesz könnyű menet.
Igen, az Új funkciók és lehetőségek 16. oldalán. Az Archívumban megtalálod a Hibajelentések, javaslatok, újdonságok. banSziasztok!
Kata tegnap javasolt nekem egy "kedves" állatkát, a százlábút vagy 100 lábút vagy...hogyis van ez...mindegy...mit szóltok?!:mrgreen:
Sziasztok!
Kata tegnap javasolt nekem egy "kedves" állatkát, a százlábút vagy 100 lábút vagy...hogyis van ez...mindegy...mit szóltok?!:mrgreen:
BLaci mind a 100 lábával elszaladt.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:-az abszolút vesztes!Így nehéz ám lassan megnyerni a lassúlási futamot!Dehát akinek 100 lába van...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:![]()
BLaci mind a 100 lábával elszaladt.