Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Átlátok ám a szitán!Te fel akarod turbózni a sebességemet!Semmi műtrágya,meg igaziiiiiiiiiiiiiiii!Még a végén én lennék a leggyorsabb!Nono!

Hát kell edzened, hogy a futóbabot egyáltalán csak megközelítsd. Apropó, mikor indulsz a diab talira? 16 nap múlva kezdődik, nehogy lemaradj! Puff.

Zsu77

Új tag
Hát kell edzened, hogy a futóbabot egyáltalán csak megközelítsd. Apropó, mikor indulsz a diab talira? 16 nap múlva kezdődik, nehogy lemaradj! Puff.

Puff.Na,eztet megkaptam.Csak teknőcökkel ne kezdjen az ember...pardon a növény!Most aztán kapkodhatom a cserepem,legalább 10 év késésben vagyok...

tímeácska

Őstag
És te úton vagy már? Én igen, csak eddig nem mertem bevallani. Egy tyúk farmon még egy kicsit el is kell időznöm. Na az nem lesz könnyű menet.

Én már akkor elindultam, amikor elkezdtem szervezni a talit...:mrgreen: Egyébként, én mindig úton vagyok, tudod, nálam van mindig a házam... Mindenhol otthon vagyok... És ugye, ilyenkor van előnye az abszolút "mobilságnak": mobiltelefon, mobil internet...:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

blaci

Őstag
Sziasztok!
Kata tegnap javasolt nekem egy "kedves" állatkát, a százlábút vagy 100 lábút vagy...hogyis van ez...mindegy...mit szóltok?!:mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
[FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=+1]Egy csiga feljelentést tesz két teknősbéka ellen, azt állítva, hogy hazafelé menet megerőszakolták. A nyomozó az áldozatot faggatja:
- Most mondja el szépen, nyugodtan, mire emlékszik.
- Sajnos, nem tudom. Olyan gyorsan történt minden...[/SIZE][/FONT]

Csatolások

• csiga.gif
    csiga.gif
    31.7 KB · Olvasás: 4

blaci

Őstag
BLaci mind a 100 lábával elszaladt.

Jóvanna.:mrgreen: Leestem a székről!:mrgreen: Mind a 100 lábammal rohangáltam egész éjszaka a dolgozómba. Egyébként ezt még katonáéknál tanultam anno hogy hogyan ne csináljunk semmit úgy hogy az mégis lázas tevékenykedésnek tűnjön. Csak azt nem mondták hogy abba is el lehet fáradni.:mrgreen: Naaa...mindegy. Úgyhogy se kép se hang. Bocsi!

Oldal tetejére