Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

tímeácska

Őstag
Jóvanna.:mrgreen: Leestem a székről!:mrgreen: Mind a 100 lábammal rohangáltam egész éjszaka a dolgozómba. Egyébként ezt még katonáéknál tanultam anno hogy hogyan ne csináljunk semmit úgy hogy az mégis lázas tevékenykedésnek tűnjön. Csak azt nem mondták hogy abba is el lehet fáradni.:mrgreen: Naaa...mindegy. Úgyhogy se kép se hang. Bocsi!

Nahát, micsoda egy banda... Mindenki folyton leesik a székről... Mondtam már, hogy próbáljátok ki a szék ÜLŐKÉJÉRE való ülést! Az azért van!!!:mrgreen:

blaci

Őstag
Nahát, micsoda egy banda... Mindenki folyton leesik a székről... Mondtam már, hogy próbáljátok ki a szék ÜLŐKÉJÉRE való ülést! Az azért van!!!:mrgreen:

Na, jó hogy mondod, mindjárt ki is próbálom...:mrgreen:...jéé, tényleg, így már sokkal jobb lesz!!! Mihez is kezdenénk nélküled!;)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hű 100 Lábúkám, nagyon jó a csoportképed. Ha nem félteném annyira a páncélomat, hanyatt is esnék, de a folytonos székről leesés már kikezdte szegény reumás páncélomat.

vighkata

Egyébként ezt még katonáéknál tanultam anno hogy hogyan ne csináljunk semmit úgy hogy az mégis lázas tevékenykedésnek tűnjön.

Miért nem jövöl te a talira!Így most hogyan fogom ezt megtanulni tőled!Ajj!

Lázasan fog semmit tevékenykedni a munkahelyén. De reggel hullafáradtan eljön minket üdvözölni, aztán úgysem bír minket otthagyni.

blaci

Őstag
Apropó 100 Lábú, tudod, hogy megszívattalak? Bajban leszel a következő cipővásárlásnál.

Ajjjaj, tényleg! Milyen dolog ez, hát szabad ilyet csinálni!:mrgreen: Na de ne gondold ám hogy az új páncélt majd ócsón adják. A kínai piacon majd érdeklődöm hogy ha 10 pár zokni 500 akkor 100 cipő az mennyi?! Esetleg ha valaki arra jár...:mrgreen:

vighkata

Ajjjaj, tényleg! Milyen dolog ez, hát szabad ilyet csinálni!:mrgreen: Na de ne gondold ám hogy az új páncélt majd ócsón adják. A kínai piacon majd érdeklődöm hogy ha 10 pár zokni 500 akkor 100 cipő az mennyi?! Esetleg ha valaki arra jár...:mrgreen:

Majd üzletelek egy páncélgyártó kisiparossal.

blaci

Őstag
Ó, ó, most nézem csak, egy százlábúnak csak 50 pár kell nem is 100, bocsi. Hát, úgy látszik még mindig fáradt vagyok.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Bocsánat-bocsánat... nem írtam be rögtön, de biztos észrevettétek, átmozgattam ide az előzményeket... :)
nofre, mint RENDET-lenke :)

Köszi Ildi! Imádlak! Mint Goyoval már kitárgyaltuk, nekem valamiért nem ment az átpakolás... Meg én úgy is csak a Nyugdíjas Csiga tempómmal 2-3 hét alatt végeztem volna...
Te nem csatlakozol Hozzánk?!;-)

blaci

Őstag
Nem vagytok Ti...kicsit?!...vizuális beállítottságúak????! Domino effektus mi...azt elhiszem hogy megnéznétek.:mrgreen:

Oldal tetejére