Vagy:Sidili?![]()
Igen, igen! Legyen a Sid! Légyszi'-légyszi'-légysziiiiiii'!!!! :lol: Olyan cuki-muki! ;-) És legyen onnantól a neve: Sidildi Lajhárka... :lol:;-):-D
Szóval:
Sidildi Lajhárka: Lajhika
Nyugdíjas Csiga: Csigu
Egysejtű Papucsállatka: Papucska
Halassabbanmozgok Növényneknéznek: Növényke
Egylábon Forgó Csótány: Csóti
Kelekótya Méhecske: Méhecske
Reumás Teknősbéka: Teki
De mi van a mi 100 Lábúnkkal? Ő most Lábúka? vagy Százaska?
Kata !Most én jövök kártya felakaszt,kocsiba beül bár van biciklim csak félek hogy este 10 kor palacsinta leszek.Irány a munka.Sziasztok!!!
sidilidi lajhárka... oksaaaa! kéne oan kép, oan jégkorszakosezzel az arccal férrevezetek mindenkit, mert ari, holott nekem inkább idiótán kéne kinézzek... hehe, vagy tegyem vissza az eredetit?
:mrgreen: :twisted:
Kata !Most én jövök kártya felakaszt,kocsiba beül bár van biciklim csak félek hogy este 10 kor palacsinta leszek.Irány a munka.Sziasztok!!!
De mi van a mi 100 Lábúnkkal? Ő most Lábúka? vagy Százaska?
sidilidi lajhárka... oksaaaa! kéne oan kép, oan jégkorszakosezzel az arccal férrevezetek mindenkit, mert ari, holott nekem inkább idiótán kéne kinézzek... hehe, vagy tegyem vissza az eredetit?
:mrgreen: :twisted:
Százaska-Lábaska... :lol:
Jó dógozást Papucska. tennap megszíttam. Csigu nem szólt, se Növényke, hogy kártya leakaszt.... Haza is vittem. Ismét nagy hasznát vettem otthon.
:-DTe Csigu!Ez ránkkeni a balhét!Há Teki!Há asszed nem tudjuk,hogy megtetszett neked ez a kis nyakék?Ejnye,nem vagyunk mi ollan bolondok...
A franciskákat!Itt mán mindenkinek új szignója van.Most mehetek szerelni...