Zsu77
Új tag
:-D
Há' ja! Nehogymár mindig mi, és miattunk, és általunk, meg velünk, és mi tehetünk róla...Nahát!:mrgreen:
Nahát!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:-D
Há' ja! Nehogymár mindig mi, és miattunk, és általunk, meg velünk, és mi tehetünk róla...Nahát!:mrgreen:
Nnnnna, itten !!!
köszi teki a képet, azért nyilaztam, nehogy összekeverjenek a ha lassabbanmozgoknövénykéneknéznek tagtárssal...
szerintem állatszépen állnak még a szemeim is.
a kis pilláimról nem is szólva! mikor kúszunk versenyt?![]()
most jól megnéztelek (fejfordítással mindkét szememmel) ahogy küzdesz, hogy a székenmaradjálmár - nemleesniróla mormon dalt dúdolgatod, miközben kapaszkodsz csigaszemeiddel az utolsó mentsváradba, a képernyőre...![]()
Te látsz, Sidildi?! Hol kukkolsz?! ...És a szemeim, mint tapadókorongok... Aztán cupp... És leesteeeeem... Kopp... :lol::lol::lol:
ami a tuti, hogy sosem pottyansz ki a lakodból... jó esetben![]()
De mi van a mi 100 Lábúnkkal? Ő most Lábúka? vagy Százaska?
Na és egy CSigu-Csiguka páros??? Na ez hogy teccik?
szerintem állatszépen állnak még a szemeim is.
Ne magyarázkodjál Növényke, mert átültetlek! Eltrehánykodtátok a tennapi hazaerisztésemet, és kész.Te Csigu!Ez ránkkeni a balhét!Há Teki!Há asszed nem tudjuk,hogy megtetszett neked ez a kis nyakék?Ejnye,nem vagyunk mi ollan bolondok...
A franciskákat!Itt mán mindenkinek új szignója van.Most mehetek szerelni...
Na és egy CSigu-Csiguka páros??? Na ez hogy teccik?
Határozottan nagy a hasonlóságNnnnna, itten !!!
köszi teki a képet, azért nyilaztam, nehogy összekeverjenek a ha lassabbanmozgoknövénykéneknéznek tagtárssal...
Na Csigu, Te vagy a legállatabb Kiscsiguval. Vért izzadok, de Növénykének képtelen vagyok valami frankót összehozni, de izzadok még, nem vagyok olyan feladós fajta.Naggggyyyon tuti-tutin nézel ki, Sidildi! :-D:-D:-D Karaj!