vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Veszek én, és rárakom Har Mónika hátára, nekem ott a páncél.Tekikém! Vegyé még egy Hát Izsákot, oszt meg van oldva a problem, e!
Veszek én, és rárakom Har Mónika hátára, nekem ott a páncél.Tekikém! Vegyé még egy Hát Izsákot, oszt meg van oldva a problem, e!
Amindenségit! Majdnem átmentem plusz-ba mínusz-ból? Huhh, jó, hogy figyiztettél, Növike!;-) :lol:
Ez így van. Volt egy tekink (Zebegény) és Gábor kézzel adta neki a halat. Zebegény pedig túl harapott, aztán nem engedte el Gábor ujját. Attól fogva Gábor nem röhögött ki, hogy én kiskanállal etettem Zebegényt, pedig tényleg mulatságos lehetett....csak a tekik néha harapnak.
Csakis olyankor szoktak harapni,amikor a szájukban van az ujjunk,egyébként nem!
:mrgreen:
Na mit gondolsz, ki adta neki ezt a nevet? A kígyónkat Jonatánnak hívjuk, ezt a fiam adta neki, az egér pedig Benedek.Zebegény... Há' micsoda Teki név ez, Tekikém?! Mér' nem inkább akkor má' Gerzson?! :lol:
Hű-ha! De cép lett itt mindenki.(Rajtam kívül.)
Na de nem baj, erre a kis időre már jó leszek így is. Megaztán nem is szoktak állandóan keresztelkedni.:mrgreen:
U.i.: A köv. biztos valami hal lennék, naon ceretem őtet. (Na nem lecsósan...!):mrgreen:
Te Teki!Micsász még mindig nyomtatókártyával a nyakadban este negyedhétkor?