Hűha, Növényke! Izibe postacímet kérek... meg a többiektől is, akinek nem megy a lap! irgum-burgum![]()
Zsu!
A legújabb Cukorbeteg Életben "agyonidéznek" Téged!
Csupa-csupa növényi elem!
Olvastad?
Ha nem, akkor: idézet Tőled a kisgyóni találkozó kapcsán, és a levél-válasz rovatban is (Trombózis után...)
Tökre örültem! :-D
Én meg nem mutatom meg az enyémet, mert sóher vagyok.Én is akarok örülni,de a Nofre még nem tette föl a netre,nekem meg nem jár a lap,ugye...![]()
Hűha, Növényke! Izibe postacímet kérek... meg a többiektől is, akinek nem megy a lap! irgum-burgum![]()
Én kérek szépen még egy példányt(ot).
Köszönöm
Feltört, mint a gejzír, vagy inkább felfutott, mint a bab.
Én meg nem mutatom meg az enyémet, mert sóher vagyok.
Ezer bocs és anyamaci Tűzsirálynőci!má mentislevélke...
Megkaptad a privit sidike?Az előbb néztem a postaládámat a boltból jövet,de még nincs benne az újság!
:mrgreen:
Pedig a postagalamb égre-földre keresi Növénykét a megadott címen... kérek priviben földi nevet a címzéshez![]()

Én kérek szépen még egy példányt(ot).
Köszönöm
Holnap se megyünk, mert én a másik Zsuhoz megyek. Láttyátok, nekem két Zsum van. Zsumm-zsumm-zsumm. Majd ha Zoom-zoom-zoom-om lesz, azt úgy fogják híni, hogy Mazda. Ha jó leszel, és szépen integetsz, akkor visszaintegetek belőle.Tudtam!Menten mingyá gondútam,pedig még görizni se vótunk...Még ilyet!