Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

pusimelu

Őstag
Köszi B.Laci!Még csak a hull a pelyhes meg az ilyen egyszerű daloknál tartunk,de jól megy neki ,mert sokat gyakorol.
Karácsonyra az lenne az ajándéka mindenkinek ,hogy megtanul titokban egy dalt és elhegedüli a családnak,csak még nem tudom melyiket.:confused:
Előre is köszönöm a kotta segítséget.:)

blaci

Őstag
Köszi B.Laci!Még csak a hull a pelyhes meg az ilyen egyszerű daloknál tartunk,de jól megy neki ,mert sokat gyakorol.
Karácsonyra az lenne az ajándéka mindenkinek ,hogy megtanul titokban egy dalt és elhegedüli a családnak,csak még nem tudom melyiket.:confused:
Előre is köszönöm a kotta segítséget.:)

Kedves Meli!
Ez nagyon szuper, ő találta ki? Imádom az olyan ajándékokat amiket boltba nem lehet megvenni, az mindig sokkal kedvesebb nekem.;):roll::D
Ja, és nagyon szívesen.;)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Én egy zene iskola mellett lakom. Hát, mit mondjak, (tan)év vége felé már egész ügyesek. Addig meg sűrűn drukkolok nekik, hogy minél többször kijöjjön az a megfelelő hang. Persze ez még így is sokkal jobb, mintha egy cölöpverő gyár mellett laknék.

Zsu77

Új tag
:shock:Mi az a betű? :shock:
Ja,nem...:rolleyes: Épp féllábbal vagyok kint a lakásból,rohanok,még nem láttam az itteni lidl-t!:D

dg

Őstag
Ja? Én is ez utóbbira gondoltam először. De most, hogy felhívod a figyelmemet:
oszt mi van a betűkkel? Azok is meglenni?

Zsu77

Új tag
Egyébként a lidl-t olyan helyre építették,hogy még a növénykék is megtalálják!Vagyis,ha nem akarod,akkor is megtalálod!!!:mrgreen:

Oldal tetejére