Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Tessék, előkaptam Nektek szuper-topic: lehet tombolózni: Növényke, Teki, Csigu, Lajhika, Némo... együtt a csapat! újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat!!!! Hűűű, azért látszik, megéltem már egyfajta kort években :D hogy ez most hogy jutott eszembe?!?!? :D :D :D

tímeácska

Őstag
Tessék, előkaptam Nektek szuper-topic: lehet tombolózni: Növényke, Teki, Csigu, Lajhika, Némo... együtt a csapat! újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat!!!! Hűűű, azért látszik, megéltem már egyfajta kort években :D hogy ez most hogy jutott eszembe?!?!? :D :D :D

Csapjad össze, csapjad össze, csapjad össze a mancsodat! :D:D:D

blaci

Őstag
Tessék, előkaptam Nektek szuper-topic: lehet tombolózni: Növényke, Teki, Csigu, Lajhika, Némo... együtt a csapat!

Köszi Sidike hogy előkaptad a nekünk való topikot, most aztán jól helyre lettünk rakva...szuper!!! :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"...Újra hallom, újra hallom, újra hallom a hangodat.
Légy a vendégünk, légy az emlékünk, ünnepeljük meg az új találkozást.
És hogy elférjünk, arra megkérünk, ne csinálj felfordulást!"

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Köszi Sidike hogy előkaptad a nekünk való topikot, most aztán jól helyre lettünk rakva...szuper!!! :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Húúú, pedig nem is léptem be a gondolataidba, de sejtettem, hogy ezt fogod mondani :rolleyes: pedig, nemisezvoltacélomveddtudomásul :D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
... és most vettem észre, mert annyira lefoglalt, hogy Laci azt hitte rendet akarok tenni (pedignemisezvoltacélomveddtudomásul :) ), szóval ő már végig is énekelte előttünk a repertoárt... háááát mondjuk őőőőŐ az zenész :D

tímeácska

Őstag
... és most vettem észre, mert annyira lefoglalt, hogy Laci azt hitte rendet akarok tenni (pedignemisezvoltacélomveddtudomásul :) ), szóval ő már végig is énekelte előttünk a repertoárt... háááát mondjuk őőőőŐ az zenész :D

Fogadjunk, hogy végig tudja... Az összes strófát... :rolleyes: Nah, de aki zenész... :rolleyes:;););)

blaci

Őstag

...tudoménhogycsakisajószándékvezetettnempedigaren drakás... ...énmegcsakolvastamasorokközöttnosztalgikushangul atban, na. - ;):D:D:D

Oldal tetejére