Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

tímeácska

Őstag
Na, gurulok az eeegurúút után... Megpróbálom megkeresni... Bár, úgysem lesz meg...
Szóval: megyek pihenni... Még hamar fáradok... Holnap jövök, ígérem! Neeem úsztok meg! :twisted: ;-) :-D

pusimelu

Őstag
Szia Zsu!Minden úgy ment mint a nagykönyvben pénteken bementem vártam 4 órát az ágyamra este már az Apidrát adtam meg a Lantust szombaton délelőtt állati hypó.(Valószínűleg az Insulatardnak még volt valami utóhatása.)Ettem Miky way csokit nagyon lehet örülni a hypóknak is bizony.Utána már minden rendben ment .Sokkal jobb cukijaim voltak tegnapig amikor este már fájt a torkom mára meg taknyos is lettem,de múlt hét szombat óta nem keltem 5 feletti cukival és nem mértem 8 felettit.Ma kicsit magasabb 6,2 ami nem rossz ébredtem de ha elmúlik a nátha vagy mi akkor vissszaáll.

pusimelu

Őstag
Folytatás.Képzeljétek volt a szobámba mert mondtam a dokinőnek hogy 2 vagy 4 ágyas szobát kérek mert ha gáz van akkor sikítani tudjak ha tudok.Na kaptam egy 4 ágyasba helyecskét tündéri mamikkal.Az egyiknek a lábán meg fekéllyel hát Melike kezelésbe vette ,miután konzultált a doktornővel ,és láss csodát kedden a doktornő megköszönte hogy kötöztem meg kezeltem 4 napig ,a hölgy meg azóta is hálálkodik nekem tegnap csak 5-ször hívott hogy nem tudja hogy köszönje meg.Ja és a lényeg sokkal szebb lett neki ,azzal a kezelésel amit neked is leírtam.
Remélem a párod már jobban van.
A doktornő azt mondta holnap utalja a fizetésemet.Szóval nem pihentem olyan sokat de már kellett a másik inzulin mert már nem volt olyan hatásos vagy mit tudom mi baja volt mint az előző.

Oldal tetejére