Érdekességek a gyógyszerrendelések világából

tímeácska témája a 'Inzulinok' fórumban , 2009 Október 12.

Témaállapot:
További válaszok itt nem küldhetőek.
 1. Editkécske

  Editkécske Új tag

  Sziasztok !
  Új tag vagyok itt :) Innovo adagolót keresnék , ha lenne még valakinek elfekvőben .
  Az enyém sajnos most múlt ki ,a NovoPent pedig nem szeretem .
  Előre is köszi : Edit
   
 2. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Szia Editkécske!
  Nekünk van egy Innovonk, de sajna lemerült benne az elem... Pont tegnap akadt a kezembe, és ekkor vettem észre a tényt...
  Viszont, nem tudom, mit értettél "most múlt ki" alatt, de azt bizton tudom állítani, hogy elemlemerülés után is használható az Innovo, csak akkor a kijelzője nem mutatja a beállított egységek mennyiségét, és nem "számol vissza". Nem tudom, mennyire megbízható imigyen, de a "kattanások számolásával" (ami elég határozottan hallható és érezhető, nem úgy, mint a NovoPen-nél!!!) tudni lehet, mennyi inzulint állított be az ember... Ezt "csak" azért írtam le, mert nagyon nem szereted a NovoPen-t... Persze, ezzel NEM AZT AKAROM TANÁCSOLNI ÉS JAVASOLNI, HOGY "SZÁMOLGASD" A KATTANÁSOKAT!!!!!
   
 3. Editkécske

  Editkécske Új tag

  Szia Tímeácska !
  A kimúláson azt értettem , hogy kimerült az elem, így nem nagyon lehet használni :( Azt esetleg nem tudod , hogy az elemet vajon ki lehet-e cserélni benne valahogy ??
  A NovoPen szerintem megbízhatatlan , nem is értem a Novonordiskot , miért hagyta abba az Innovo gyártását:roll:
  Azért köszi a tanácsot :)
   
 4. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Sajnos, sehogyan nem lehet kicserélni az elemet... Illetve, ki lehet, de utána már végképp' használhatatlan lesz az Innovo... Ugyanis, ekkor az adagoló házát kellene megbontani... De "csak úgy" nem lehet szétszerelni. Ez éppen olyan, mint az OptiPen. Ha lemerült az elem, akkor kuka (itt persze az OptiPen Pro1-re gondolok... :))
   
 5. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Én nem ismerem az Innovo-t, de biztosan lehet elemet cserélni benne.
  Nézd meg, ha meg van az eredeti dobozban a leírást, hogy milyen elem való bele. Ha nincs meg, akkor ki kell nyitogatni, és valamelyik elektronika boltban segítenek elemet pótolni.
   
 6. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Sajna az eredeti csomagolás használati leírásában is az szerepel, hogy elem lemerüléséig tart a felhasználhatósága, cseréltesse ki... Ugyan úgy, mint az OptiPen Pro1! :-(
   
 7. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Megpróbáltam a neten rákeresni, találtam is, de csak külföldi oldalakat, és igen, ott is aztat írta, hogy kb 5 év használat után lehet vele verebet dobni. Nem túl drága dolog ez, hogy egy elem lemerülése után újat kelljen venni? 10-15 ezer Ft körül van az ára.

  Talán Tb-re mehet a csere, elem nélkül mégsem jó vele böködni.
   
 8. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Tekikém! Te is nagyon jól tudod, szerintem Magadról is, ha valamit használsz, és jó, az összes többi hasonló készítménnyel nem vagy megelégedve, inkább azt az általad jól ismert és szeretett kütyüt fogod használni, még ha 5 évente 10-15 ezer Ft-ba is kerül (lásd A.C. Active és Go mérőkék kontra D-C. Personal és Optimum...:-D;-)). De hát itt az a legnagyobb probléma, miután az "anyagiakat" kitárgyaltam, hogy már nem forgalmazzák... Nálunk legalábbis nem... Ez már úgy gondolom, elég nagy hátrány lehet adott esetben... Mint pl. most... :-( De Editkécske! Futok még pár kanyart itt-ott... ;-)
   
 9. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Elég gáz, hogy nem forgalmazzák. Akkor a Tb-s ötletem hamvába dőlte magát.
  Akkor nincs más, mint futunk mi is, az nem lehet, hogy valamit ne agyaljunk ki.
   
 10. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Figyu, kedves Fórumozó Társaim! Aki esetleg mostanbában megy kontrollra diabetológiára, legyen olyan kedves, és kérdezzen rá, hogy nincs e elfekvőben egy porosodó, ámbár még elemileg működőképes Innovo készülékük Editkécske számára! Én ezt fogom tenni, ez lesz az én "futok egy kanyart" verzióm... ;-) Fogjunk össze! ;):)
   
 11. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Hát ez jó, én is ezt találtam ki. Végül ennek van a legnagyobb esélye, hacsak nem itt a fórumon tobzódnak a népek, hogy éééén, éééén.....:roll:
   
 12. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Szuper! Ennek örülök, hogy hasonlóképpen gondolkozunk! ;-)
   
Témaállapot:
További válaszok itt nem küldhetőek.

Megosztás