![]()
Ennyi elég lesz?![]()
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!

Ma volt az oviban az anyák napja... Mátém sikeresen titokban tartotta a meglepi-verseket!
Többek között ezt a verset is mondta, amit olyan igazi "Mátésan" adott elő (aki ismeri Mátém versmondó stílusát, az sejtheti, hogyan hangsúlyozott...):
Kovács Barbara: Álruhás királylány
Álruhás királylány az én anyukám.
Télen nyáron farmerban jár mindig az utcán.
De, ha felvenne egy szép, hosszú szoknyát,
mindenki láthatná királylány mivoltát.
Anyukám, vedd fel a legszebbik szoknyád,
a hajadba tűzzél bele csillogó koronát,
ámuljon mindenki, hogy TE milyen szép vagy,
világgá kiabálom : TE CSAK AZ ENYÉM VAGY !
Előzetes bejelentkezés: 061 3121646 www.kristalysobarlang.huLocsifecsikém még a hajszálaival is gesztikulált!Aranyos lehetett. Bár verselni még nem hallottam, de elképzelem őt. Ott is kellett zsepi?

Édes lehetett! Férjednek üzenem, hogy klassz apuka!Gergő mivel nem jár oviba, a férjem megtanított neki egy verset a legnagyobb titokban és azt mondta el nekem. Hát nekem kellett a zsepi rendesen.Sikerült meglepniük vele.

Asztma-nap alkalmából ingyenes sóbarlanglátogatás és előadások ASZTMÁSOKNAK a Mozsár u. 7. sz. alatti kristálysóbarlangban szombaton és vasárnap (május 8-9)Előzetes bejelentkezés: 061 3121646 www.kristalysobarlang.hu
Édes lehetett! Férjednek üzenem, hogy klassz apuka!Nem tudom, hány apa tanítja meg anyák napjára a gyermekét egy meglepi verssel!
![]()

Legalább csak a receptjét, Misamaci![FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Szerintem tuti készül vmilyen nagyon finomság ez alkalomból![]()

.... és - amúgy sem kicsi - füleim rángatás által történő átméretezését Csigu is szeretne ollantot! Tessék leírni recept!egy tepsi kekszes-banános azért van![]()
Nem baj, majd akkor is elkapjuk a füleidet!az igazi névnapom szeptemberben van![]()

Csigu is szeretne ollantot! Tessék leírni recept!![]()

Nem baj, majd akkor is elkapjuk a füleidet!![]()