Ünnepeljünk!

tímeácska

Őstag
Ma volt az oviban az anyák napja... Mátém sikeresen titokban tartotta a meglepi-verseket! :)
Többek között ezt a verset is mondta, amit olyan igazi "Mátésan" adott elő (aki ismeri Mátém versmondó stílusát, az sejtheti, hogyan hangsúlyozott...:D):
Kovács Barbara: Álruhás királylány

Álruhás királylány az én anyukám.
Télen nyáron farmerban jár mindig az utcán.
De, ha felvenne egy szép, hosszú szoknyát,
mindenki láthatná királylány mivoltát.

Anyukám, vedd fel a legszebbik szoknyád,
a hajadba tűzzél bele csillogó koronát,
ámuljon mindenki, hogy TE milyen szép vagy,
világgá kiabálom : TE CSAK AZ ENYÉM VAGY !

dg

Őstag

Ennyi elég lesz? :(:D

christina

Őstag
Ma volt az oviban az anyák napja... Mátém sikeresen titokban tartotta a meglepi-verseket! :)
Többek között ezt a verset is mondta, amit olyan igazi "Mátésan" adott elő (aki ismeri Mátém versmondó stílusát, az sejtheti, hogyan hangsúlyozott...:D):
Kovács Barbara: Álruhás királylány

Álruhás királylány az én anyukám.
Télen nyáron farmerban jár mindig az utcán.
De, ha felvenne egy szép, hosszú szoknyát,
mindenki láthatná királylány mivoltát.

Anyukám, vedd fel a legszebbik szoknyád,
a hajadba tűzzél bele csillogó koronát,
ámuljon mindenki, hogy TE milyen szép vagy,
világgá kiabálom : TE CSAK AZ ENYÉM VAGY !
:D Aranyos lehetett. Bár verselni még nem hallottam, de elképzelem őt. Ott is kellett zsepi?

Gergő mivel nem jár oviba, a férjem megtanított neki egy verset a legnagyobb titokban és azt mondta el nekem. Hát nekem kellett a zsepi rendesen. :(Sikerült meglepniük vele.:)

Varga Erzsébet

ANYÁK NAPI KÖSZÖNTŐ

Virágcsokor a kezemben,
szeretet van a szívemben.
Csordultig van az örömöm,
édesanyámat köszöntöm.

Kis szívemből azt kívánom,
hogy sok boldog napot lásson,
teljesüljön imádsága,
az Úr Jézus bőven áldja!

Bolivia

Új tag
Nyílt hétvége a Sóbarlangban

Asztma-nap alkalmából ingyenes sóbarlanglátogatás és előadások ASZTMÁSOKNAK a Mozsár u. 7. sz. alatti kristálysóbarlangban szombaton és vasárnap (május 8-9) :hurra:Előzetes bejelentkezés: 061 3121646 www.kristalysobarlang.hu

tímeácska

Őstag
:D Aranyos lehetett. Bár verselni még nem hallottam, de elképzelem őt. Ott is kellett zsepi?
Locsifecsikém még a hajszálaival is gesztikulált! :rohog::D:cool:
Zsepi kellett-e? Feltétlen! :D Ezek a fránya hormonjaim még nem álltak vissza... :D:D:rohog:

Gergő mivel nem jár oviba, a férjem megtanított neki egy verset a legnagyobb titokban és azt mondta el nekem. Hát nekem kellett a zsepi rendesen. :(Sikerült meglepniük vele.
Édes lehetett! Férjednek üzenem, hogy klassz apuka!:cool::dr_31::dr_24::) Nem tudom, hány apa tanítja meg anyák napjára a gyermekét egy meglepi verssel! ;):dr_31:

blaci

Őstag
Boldog Névnapot!

Misamacinak Nagyon sok Boldog Névnapot Kívánok!!!:dr_175:
Üdv.,
Laci ...aki, pacsi...!:D

Ui.: Ugye, már készülget valami finomságos süti e jeles alkalomra...?!;):dr_31::):dr_33:

somcsika

Aktív tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok Misamaci-nak.

Ezekkel a névnapokkal mindig össze vagyok zavarodva (a multkor a Kata nap, most meg Misi nap. ez utóbbi nem szeptember-ben van?

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Mismacinak én is kívánok Boldog Névnapot! Szerintem tuti készül vmilyen nagyon finomság ez alkalomból :)

tímeácska

Őstag
Mackó Koma, aki Misi! Mi is sok boldogságot kívánunk, Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig! Egészségedre![FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT]

misamaci

Aktív tag
Kedves Mindenki!

Köszönöm a jókívánságokat :dr_24::dr_24:.... és - amúgy sem kicsi - füleim rángatás által történő átméretezését :D:D
Ma nem készültem semmi finomsággal (na jó! egy tepsi kekszes-banános azért van :D:D:D) .... egyrészt nemsokára beindul a családban a szülinapok sorozata (öcsém, anyu, én ...) :D:D:D ... másrészt az igazi névnapom szeptemberben van :D:D

misamaci

Aktív tag
Csigu is szeretne ollantot! Tessék leírni recept!:D

Szerintem ennél egyszerűbb süti már nincs is :D
kell hozzá
háztartási keksz (célszerűen szögletes)
tejföl
citrom
gyümölcs (pl. banán)
gyümölcszselé v. tortazselé

1 réteg kekszet elrendezek a tepsi (sütőlemez) alján
a tejfölbe belereszelem a citrom héját, belekeverem a levét
a kekszeket megkenem a tejföllel
újabb réteg keksz
újra megkenem
szeletelt gyümölcs a tetejére
behúzom a zselével, pihentetem amíg a keksz megpuhul és :dr_104: :rohog::rohog:
Nem baj, majd akkor is elkapjuk a füleidet! :D:rohog::cool::dr_31:

és ha ez így megy tovább, pár elegáns csapással könnyedén repkedek .... a'la Dumbo :dr_124::rohog::rohog::rohog:

Oldal tetejére