A mai napom apró öröme...

blaci

Őstag
A mai napom apró öröme, hogy...

…7 év után sikerült végre megszabadulnom attól a "kollégától" aki miatt már-már nagyon nem szerettem menni a dógozómba…!!!
:hurra::hurra::hurra: :hurra::hurra::hurra: :hurra::hurra::hurra:

Pedig ha valakit mán’ én se tudok tolerálni, annál tényleg gondok vannak…;):)

:dr_4::dr_4: és :dr_4:, nem tettem el láb alól, csak saját kérésére máshova helyezték át…:dr_31:
...így soha többé nem kell vele együtt dolgoznom…remélem…!!!:D:D:D

napocska

Őstag
…7 év után sikerült végre megszabadulnom attól a "kollégától" aki miatt már-már nagyon nem szerettem menni a dógozómba…!!!

:dr_4::dr_4: és :dr_4:, nem tettem el láb alól, csak saját kérésére máshova helyezték át…:dr_31:

Azért kicsit odahatottál, hogy megfogalmazódjon benne az áthelyezési kérelem? :dr_113:

tímeácska

Őstag
Azért kicsit odahatottál, hogy megfogalmazódjon benne az áthelyezési kérelem? :dr_113:
Ja, Laciból előbújt a kisangyal... :dr_64:Jajj, nidd mán, már megint mellé nyomtam... Pedig ezt akartam::dr_33:!
:D:rohog::rohog:
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT]

sünike

Új tag

7 év a bizonyos vízválasztó...:cool:
Vagy megszoksz vagy megszöksz...;)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor

:D:D:D
Juhéjj, hipp-hipp-hurrá :dr_16::dr_16::dr_16::hurra::hurra::hurra:
Engem tavaly ért egy ugyanilyen jó hír. Éppen Sidikével ültem Fövényi tanár úr rendelőjében (bent) szenzorozós projekten, amikor a lányok nem bírták ki, hogy ne közöljék a jó hírt, és felhívtak.

Mi a dolgozóban annyira hipp-hipp-hurrá, hogy gyerek pezsgővel megünnepeltük :dr_173::dr_173::dr_173:. Érezhetően jobb lett a dolgozói légkör.

Laci, kívánom neked, hogy nálad is érezhető legyen a változás
:cool::cool::cool:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Azért a mi történetünkhöz hozzátartozik, hogy mi "tettünk" az ügy érdekében. Nevezetesen írtunk a Télapónak. Van bent a zirodánkban egy piros-zöld anyagból varrt télapócsizmácska, abba rakjuk bele a kívánságainkat.

Hát ebbe a csizmácskába fogalmaztuk meg mindannyian, hogy lécci-lécci Télapó.....:dr_24::dr_24::dr_24:

És a Télapó teljesítette a kívánságunkat. Kedves anyukák, Télapó van:D, úgyhogy ne mondjátok a csemetéiteknek, hogy az csak kitaláció.
:hurra:

blaci

Őstag
Mai napom, (nem is) apró öröme, hogy...

...kaptam az imént egy meglepi levélkét...!!!:dr_33: :hurra::hurra::hurra:

Nagyon örülök neki és így: :dr_24::dr_24::dr_24: !!!
Üdv.,
Laci ...aki :dr_282::dr_282::dr_282: !!!

blaci

Őstag
A mai napom másik apró öröme, hogy…

…eszembe jutott valami…;)
Ez már önmagában is jó dolog és örülhetnék neki de most másról van(ik) szó…!!!:)

Gondolkodtam egy kicsit…
…itt van ez a fórum, a mi kis közösségünk és hogy milyen baromi jó dolog ez, hogy…
…valaki mindig tud segíteni a másiknak és bátran lehet itt akár segítségért is kiáltani....... és működik!!!
Így kellene "kint" is viselkedni az embereknek egymással és akkor mennyivel szebb világot élhetnénk..........!!!
Üdv.,
Laci …aki :dr_24::dr_24::dr_24: !!!

Oldal tetejére