De jó hogy én nem vagyok ilyen!:mrgreen:
(Lásd: "Vércukormérők #649, #650, #651, #652 hozzászólás")
U.i.: Meg az is nagyon jó hogy vagyunk így még néhányan!![]()
Én is gratu!;-) De én mindig is tudtam, hogy ügyi vagy!;-)Zsu77, Nofre köszönöm a gratukat!![]()
És még gyorsan közlöm veletek, hogy Tímeácska szuper képeket tett fel a Taliról, nekem mai örömöm azokban leledzett! a kommentárokról nem is beszélve![]()
Én konkrétan majd' bepisiltem... :lol: Most már tuti cihiátria... :lol:
Sziasztok!!!
A mai napom nagy nagy öröme, hogy ma felhivtak és közölték velem, hogy enyém az áhitott állás!!!!!!! Október elején kezdek!!!!!!!!
A másik pedig, hogy pénteken (múlt héten) elnézte a nővérke a Hga1c-m eredményem, és valójában 6,0 helyett 5,4 lett. Ma voltam diab dokibácsimnál is!!!!! Nagy dicséretet kaptam![]()
Én konkrétan majd' bepisiltem... :lol: Most már tuti cihiátria... :lol:
Sziasztok!!!
A mai napom nagy nagy öröme, hogy ma felhivtak és közölték velem, hogy enyém az áhitott állás!!!!!!! Október elején kezdek!!!!!!!!
A másik pedig, hogy pénteken (múlt héten) elnézte a nővérke a Hga1c-m eredményem, és valójában 6,0 helyett 5,4 lett. Ma voltam diab dokibácsimnál is!!!!! Nagy dicséretet kaptam![]()
Jaj... Én tényleg majd' bepisiltem... Pedig "csak felraktam" a képeket... Én ennyit már régen röhögtem... Magamban... Egyedül... :lol::lol: Ugye, ez nem kóros?! :lol: