A mai napom apró öröme...

blaci

Őstag
De jó hogy én nem vagyok ilyen!:mrgreen:
(Lásd: "Vércukormérők #649, #650, #651, #652 hozzászólás") :confused:

U.i.: Meg az is nagyon jó hogy vagyunk így még néhányan!;):D

cuki

Új tag
Sziasztok!!!

A mai napom nagy nagy öröme, hogy ma felhivtak és közölték velem, hogy enyém az áhitott állás!!!!!!! Október elején kezdek!!!!!!!!

A másik pedig, hogy pénteken (múlt héten) elnézte a nővérke a Hga1c-m eredményem, és valójában 6,0 helyett 5,4 lett. Ma voltam diab dokibácsimnál is!!!!! Nagy dicséretet kaptam :)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
én is nagyon örülök Cuki!!!
És még gyorsan közlöm veletek, hogy Tímeácska szuper képeket tett fel a Taliról, nekem mai örömöm azokban leledzett! a kommentárokról nem is beszélve :D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Sziasztok!!!

A mai napom nagy nagy öröme, hogy ma felhivtak és közölték velem, hogy enyém az áhitott állás!!!!!!! Október elején kezdek!!!!!!!!

A másik pedig, hogy pénteken (múlt héten) elnézte a nővérke a Hga1c-m eredményem, és valójában 6,0 helyett 5,4 lett. Ma voltam diab dokibácsimnál is!!!!! Nagy dicséretet kaptam :)

Ez annyi jó hír, hogy egy napra sok is. Ez bőven kitart hetekig. Gratulálok!

dg

Őstag
Sziasztok!!!

Hát ez tényleg nagyon jó nap!!!:D

tímeácska

Őstag
Jaj... Én tényleg majd' bepisiltem... Pedig "csak felraktam" a képeket... Én ennyit már régen röhögtem... Magamban... Egyedül... :lol::lol: Ugye, ez nem kóros?! :lol:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Jaj... Én tényleg majd' bepisiltem... Pedig "csak felraktam" a képeket... Én ennyit már régen röhögtem... Magamban... Egyedül... :lol::lol: Ugye, ez nem kóros?! :lol:

Dehogy kóros. Én is szét röhögtem az zzagyamat, csakhogy én nem voltam egyedül, a dolgozótársak itt voltak, mellettem. Az én estem meg inkább kínos, mert ülök a számtangép előtt, és csak dőlök jobbra, dőlök balra a röhögéstől, és néha még vissza is kell másznom a fotőjbe.

pusimelu

Őstag
Örülök hogy örültök..Megvagyok!Megyek Tímeácsak vasárnap visznek meg hoznak vagy fordítva.(Köszönöm a az autóban a helyet.)Cuki is jön? Gyere Cuki mi majd lesünk mint a moziban!

Oldal tetejére