juniusig van még idöm kitervelni mindenféle bosszantó,cukkoló dolgotAhhoz többet kell tenned.![]()
Jöhet, érzéstelenítőnek majd bükki vizet használok.:shock::shock:juniusig van még idöm kitervelni mindenféle bosszantó,cukkoló dolgot
Akkor csillagvizsgáls most lessz vagy nem?Jöhet, érzéstelenítőnek majd bükki vizet használok.:shock::shock:
há mán hogy ne lenne, az nem maradhat ki. Érzéstelenítés, aztán csillagvizsgálás.Akkor csillagvizsgáls most lessz vagy nem?
Na azé!! Mán fel akartam tenni a Liberóthá mán hogy ne lenne, az nem maradhat ki. Érzéstelenítés, aztán csillagvizsgálás.
Má mé húzott vóna be. Pumpáska csicsika, Pumpáska bükkijével csillag vizsgálva. Nem marad el attól a vizsgálatKata behúztak a csőbe,hát Pumpással épp most egyeztél meg arról,hogy nincs neki 8-kor csicsis...
, hogy Pumpáska csicsikál.Má mé húzott vóna be. Pumpáska csicsika, Pumpáska bükkijével csillag vizsgálva. Nem marad el attól a vizsgálat, hogy Pumpáska csicsikál.
![]()
Pedig neeeeemNa mit mondtam!Ez már a bárányosodás jele: "lee"
Válasz: de pedig deeeeee![]()
Na akkor most megáldolak!! 2 velFigyelj Pumpáska...fel a fejjeeeeeeeeeeeeeeeel,semmi reméééééééééééééééény!
A gyerekeket sem küldöm aludni 8.05 kor Eggyezzünk ki 23-ba.Akkor még 1x megáldolak!Igen,és ezért nagyon-nagyon jó pontot szereztél!
Én a magam részéről a 8.05-kori alvást fogom neked javasolni a 8.00 helyett!:mrgreen: