A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Nem is igaz, tényleg azért írtam, mert nem akarom megkapni a fontos ember jelzőt. Arról nem is beszélve, most nem lövöm le a másik poént, de a másik ember akivel találkoztál az tényleg fontos.
Ne izélj mán. Az egyik ember ezért, a másik meg azért fontos.
Na jó, akkor tegnap találkoztam egy számomra nagyon fontos emberrel, és a nagyon jó fej emberrel. Válogass.
(Versenyzel velem, na ki győz? Vigyázz, én nőből vagyok, mán csak nem hagyom magam.)

Ne izélj mán. Az egyik ember ezért, a másik meg azért fontos.
Na jó, akkor tegnap találkoztam egy számomra nagyon fontos emberrel, és a nagyon jó fej emberrel. Válogass.
(Versenyzel velem, na ki győz? Vigyázz, én nőből vagyok, mán csak nem hagyom magam.)
Igazad van, feladom a harcot :). Inkább mesélj arról hogy hogy funkcionál a kütyü és hogy tudsz-e aludni a pittyegéstől :)

vighkata

Igazad van, feladom a harcot :). Inkább mesélj arról hogy hogy funkcionál a kütyü és hogy tudsz-e aludni a pittyegéstől :)
Tudtam én, hogy győzök, csak tenni kellett érte egy keveset.

Hát az éjszakám nem a mai napom örömöm, kb. 40-50 percenként felkeltett a kütyü. Pittyegéstől még tudnék aludni, de pont az a lényege, hogy nem hagyni kell püttyögni, hanem tenni érte, hogy ne püttyögjön. Szóval alvás nem sok volt, de kezdeti konzekvencia máris van. Ügyesen a ma iccakámat alvósabbá tehetem.

vighkata

No hát nem szép tőlem, hogy titkolózom, és virágnyelven beszélgetek jó fej emberrel.

Tegnapi napom különleges öröme, hogy Fövényi tanár úrnál voltam a Péterfyben, és felhelyezte rám a szöveti glukoz monitort. Még egyelőre nincs értékelés, de a bázisomon máris állított. A cuki hullámzás még most is van, erre keresünk megoldást.

pumpás

Őstag
No hát nem szép tőlem, hogy titkolózom, és virágnyelven beszélgetek jó fej emberrel.

Tegnapi napom különleges öröme, hogy Fövényi tanár úrnál voltam a Péterfyben, és felhelyezte rám a szöveti glukoz monitort. Még egyelőre nincs értékelés, de a bázisomon máris állított. A cuki hullámzás még most is van, erre keresünk megoldást.
Ha Kell Küldöm! Privát üzi!!!!:p

borka

Őstag
A mai nap örömeit halmoztam.
1. Befejeződött a 9 havi pumpa,kontra insulin teszt,:rolleyes:és nem kell dupla naplót vezetnem.:p
2. A HbA1c értékem 7,1 -re sikerült letornászni.
3. Sikerült az új pumpámat beüzemezni,kicsit küzködtünk vele de s i k e r ű l t.:D

vighkata

A mai nap örömeit halmoztam.
1. Befejeződött a 9 havi pumpa,kontra insulin teszt,:rolleyes:és nem kell dupla naplót vezetnem.:p
2. A HbA1c értékem 7,1 -re sikerült letornászni.
3. Sikerült az új pumpámat beüzemezni,kicsit küzködtünk vele de s i k e r ű l t.:D
Hű Borka, te nagyon tudsz, és engem is megelőztél. Bocsi, kidumálom, hogy mennyi volt előtte a hemod: 7,9 %

Az inzulin tesztet már akartam kérdezni, mert sejtettem, hogy idő van.
Üdv a Spirites táborban, hamarosan egyszerűbb lesz kezelni, mint a H-Tront.

vighkata

Az éjszakám nagy-nagy öröme, hogy hagyott a szenzor csicsikálni, nem prüttyögött egyszer sem iccaka.

pusimelu

Őstag
Megkaptam én is az újságot!Rajtam is van valami 10 perc múlva eredményhírdetés a cukorbeteg gondozóban!Mai napom öröme remélem az lesz hogy az eredmény negatív lesz.

borka

Őstag
Apró öröm? Kellemessen elfáradtunk a telken ebben a jó időben.:)
Bosszúságomat pedig a "kertbarát" oldalon írom le.:evil:

Oldal tetejére