A mai napom apró öröme...

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető

blaci

Őstag
Kedves Nofre!
Nagyon szép és tartalmas lett a mostani szám is!
;):roll::-D:-D:-D

Köszönöm szépen a lapot, én is megkaptam és éppen Tekenyősről olvasok benne…;):D Egyik szemem ott a másik pedig itt! :mrgreen:
Vagy nem is…inkább egyik szemem itt a másik ott…á, mindegy… :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Üdv.,
Laci

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Köszönöm :)
Őrület! Ezt élőben is megnézném :) Szemek ide-oda mocorgósan... Ügyes vagy! apropóóóó! Nagyon jó zenét hallgatok ám, miközben pötyögtetek! Ez is egy kunszt, de persze nem is közelíti a Te teljesítményedet :)

gabibaba

Aktív tag
Mi nem a gyerekeket, hanem az ásványvizeket :mrgreen: pakoltuk a kisebbik pinceszobából a nagyobbikba, mert rájukszakadt a mennyezeti vakolat ...

Mai napom öröme, hogy azóta nem szakadt tovább :p

gabibaba

Aktív tag
Majd aug-ban jól megszabadulunk tőle! Csak le kell törölgetni mindet egyenként szinte, mert nylon ide vagy oda, telement vakolatporral. Olyan jó krétaszerű érzés, ha megfogod :)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Na! Épp ebben a percben ért el a mai nap legjobb történése - és bizony ezt csak BLaci tudja ám!!! :) Köszi Laci!

Szepy

Új tag
Egész nap el voltam kenődve amikor ránéztem a Derűs Diabétesz Pályázat szavazataira, de nem tudom mi történt most estére annyi szavazatot kaptunk hogy szárnyal a boldogságunk.Köszönjük mindenkinek aki ránk szavazott.
Gabi

blaci

Őstag
Kedves Szepy!
Szerintem ez így teljesen rendben van, semmi különös nem történt, egyszerűen csak hétköznap sokan dolgoznak, lótnak futnak napközben, legtöbben csak este tudnak egy kicsi időt a gép előtt tölteni vagy inkább hétvégén. Szóval fel a fejjel, nincs miért elkenődni mindjárt az elején, a szavazás augusztus 31.-ig tart. Van még idő bőven. Sok kitartást és legalább ilyen lelkesedést kívánok neked a végéig.;):roll::D:D:D
Üdv.,
Laci

blaci

Őstag
A mai napom apró öröme hogy este, itt nálunk, Republic koncert lesz! Szombat este Karthago, vasárnap pedig EDDA. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mottó:
Már régen éreztem ezt, de megnyugtató, hogy vannak még szórakozóhelyek…!

Szepy

Új tag
Mi ma megyünk a bizonyítvány osztásra és most a fiam örömét írom le mert ő táborban van és nem lesz ott én kapom meg a bizonyítványt.Hát ezt megúszta.De lehet hogy én is örülni fogok....hát majd kiderül.
Gabi

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
A mai napom apró öröme hogy este, itt nálunk, Republic koncert lesz! Szombat este Karthago, vasárnap pedig EDDA. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mottó:
Már régen éreztem ezt, de megnyugtató, hogy vannak még szórakozóhelyek…!
Nem fogsz te besokallni? :twisted: Tudom nem, csak bepróbálkoztam, mert irígyke vagyok egy iciri-picirit.:D

Oldal tetejére