A mai napom apró öröme...

borka

Őstag
Mai napom aprocska öröme,hogy 2009.10 15. dátummal kaptam 1 végzést,hogy nyugdíjas leszek miután majd valamikor megkapom a hatrozatot is. Addig is 10. 01.-től kapok előleget :p

Amúgy besegítek 1 pumpaszállítmány eltérítésébe mivel,hogy úgysincs más dolga 1 nyugdíjasnak:p;):rolleyes:

Ü. Sándor

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mai napom aprocska öröme,hogy 2009.10 15. dátummal kaptam 1 végzést,hogy nyugdíjas leszek miután majd valamikor megkapom a hatrozatot is. Addig is 10. 01.-től kapok előleget :p

Amúgy besegítek 1 pumpaszállítmány eltérítésébe mivel,hogy úgysincs más dolga 1 nyugdíjasnak:p;):rolleyes:

Ü. Sándor
Gratula, gratula, a zelőleg pedig nagyszerű hír.

A segítő kezet elfogadjuk, az mindig jól jön. :cool::cool: Meg hát tuggyuk jól, a nyugdíjas úgyis csak arra ér rá, amire akar. :roll::rolleyes: Ha pumpaszállítmány eltérítés a feladat, akkor arra. :grin::grin::wink:

tímeácska

Őstag
Mai napom aprocska öröme,hogy 2009.10 15. dátummal kaptam 1 végzést,hogy nyugdíjas leszek miután majd valamikor megkapom a hatrozatot is.:p

Kedves Sándor!
Szeretnék érdeklődni, hogy mikor, és hol tartod a nyugdíjas búcsúztatódat? De jó! Én akkor éppen ráérek! :D:D Ja, és jönne még úgy 25-30 fórumozós barátod is... De jó! Ők is éppen akkor ráérnek! :D:D:mrgreen:

tímeácska

Őstag
Az én mai napom öröme, hogy kinyiffant az egyik számítógépünk... Ez azért annyira nem egy fantasztikus hír, de micsoda öröm, hogy van még másik kettő! :) És micsoda öröm nekem, hogy nem maradtam gép nélkül! ;-):rolleyes::-D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Az én mai napom öröme, hogy kinyiffant az egyik számítógépünk... Ez azért annyira nem egy fantasztikus hír, de micsoda öröm, hogy van még másik kettő! :) És micsoda öröm nekem, hogy nem maradtam gép nélkül! ;-):rolleyes::-D
Ha tehetnék szerény javaslatot a kinyiffant(ott) gépre. Szedd le a lefele és felfele, meg a balrafele, meg a jobbrafele (vagy az egész, ne csak fele) gombokat, és le-felfeletlen gépre rakd fel(fele). :twisted:

ZZZZZ, hol is tartottaam? :-?

borka

Őstag
Én ráérek, éppen akkor. :cool::cool:

Háááááát az a helyzet,hogy asztat mán megtartottuk szept 30. volt az utolsó vacsora a Ttrófea étteremben Zuglóban ,mivel a munkahelyem Budaörsön volt.:p

Egy kicsit megtréfáltam a társaságot, mert szereztem egy smici sapkát meg egy SZTK -s szeműgét,no meg hozája egy SZTK-ás sétapálcát. Kissé meggörnyedve mint egy nyugdíjas mentem a találkozóra, kezembe NDK-s bevésárló necc szatyorral és a fényképezőgép újságpapírba volt csomagolva. Mondanom se kell,hogy a kollégáim mellet úgy mentem el,hogy még egy kicsit félre is huzodtak ,hogy utat adjanak.
Ha lessz fénykép felteszem.

De nov. 15.-én ha Pumpás hoz egy kis Bükkit, AKKOR MEGÜNNEPEJÜK :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sándor

misamaci

Aktív tag
Nekem sikerült szabályosan kilépni .... csak a kilépés gombot volt nehéz megtalálni :D:D:D lázas keresés után ..... jobbra .... alsó(!) sarok :D:D

Oldal tetejére