vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Hát igen, valakinek be kéne már írnodIgen, működött... be is kéne írni a szuper találkozónkat, hogy tudják hol leszünk, amikor nem leszünk itt![]()

Hát igen, valakinek be kéne már írnodIgen, működött... be is kéne írni a szuper találkozónkat, hogy tudják hol leszünk, amikor nem leszünk itt![]()

Hú, de izgi!Kész van, aminek kész kellett lenniemár nyomják is papírra a sok-sok okosságot
Örülök, hogy a jövő héten viszi is a postagalamb...

Igen, működött... be is kéne írni a szuper találkozónkat, hogy tudják hol leszünk, amikor nem leszünk itt![]()

Kész van, aminek kész kellett lenniemár nyomják is papírra a sok-sok okosságot
Örülök, hogy a jövő héten viszi is a postagalamb...

Holis leszünk mikor nem leszünk itten???
Sünike...aki, csak kíváncsi!
![]()
Hát ittenBalaton-felvidéki erdei iskola http://www.bakonyerdo.hu/felvideki/e..._1_bemutat.php
Mehetnek oda icike-pice csudi édes (cukis) "állatkák" ???
Sünike...aki, oka vagyon a kérdésnek!
![]()

Csak azok!![]()
Ha "picit", de igazán csak "picit" szúrós akkoris???
Sünike...aki, mán csomagolok is
!
Én meg már el is indultam 2 hete... 
Akkor is!
Ja, hogy még nem csomagoltál be?!Én meg már el is indultam 2 hete...
![]()

Amindenit!!! 2 hete?
De fürge itt valaki!Hova eze nagy rohanás??? Nem kezdődik el a buli nélküled!!!
Sünike...aki, az ágyakat mán kiosztották, palacsinta tőttve lesz, ráérősen szépen lassan !!!MEGVÁRUNK!!!

2 felnőtt 2 gyerek 2 éjszaka!Tuti!
Még egy nagy öröm!
Itt ülök szemben 4 db szenzorral és egy transzmitterrrel és szoktatom magam a gondolathoz hogy ma felteszem a szenzort életem első szenzorát!Meli
Tedd meg!!

Feltettem írok még egy kicsit utánaolvasok!

Várom ám a tapasztalatokat! Ahogy olvasom Pumpás eme 2 szavát, szinte késztetést érzek én is, hogy magamba szúrjak valamit(annyira hatásos és meggyőző!), csak nekem nincsen szenzorom...
! Úgyhogy Meli, meg kell tenned! HAJRÁ!
![]()

Akkor ennek örömére én is teszek egyet fel ma!!![]()