A nap vicce

blaci

Őstag
Néhány egymondatos...

A bánatomat italba akartam fojtani, de tud úszni az a bestia.

Ha a 3. napon lett teremtve a Nap, Hold és a csillagok, akkor hogyan mérték az első két napot?

A róka és a holló meséje arról szól, hogy a húsevő róka és a rovarevő holló veszekednek egy tejterméken, amit mind a ketten utálnak.

Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" című könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan, mire lenne ez jó?

A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi rövidebbek!

pumpás

Őstag
Az agresszív kismalac otthon takarít. Egyszer csak elromlik a porszívója. Gondolkodik, hogy mit csináljon, és eszébe jut, hogy a medvének is van porszívója. El is indul a medvéhez, hogy kölcsönkérje tőle. Ahogy megy az erdőben, azon gondolkodik, hogy mi van, ha a medve nem adja oda a porszívóját... Na mindegy, ballag tovább, de megint eszébe jut, hogy a medve tuti, hogy nem adja oda a porszóvóját. Közben odaér medve házához, bedobja az ablakot egy kővel, és bekiabál rajta, hogy "Tudod mit medve? Kend a hajadra a porszívódat!".

rgyörgy

Új tag
Teherautósofőr

Válóperes tárgyaláson az asszony ügyvédje felteszi a kérdést a férjnek:
- Elmondaná, mi az oka, hogy el akar válni a feleségétől?
- Kérem, én teherautósofőr vagyok. Egész héten az országot járom. Egyik szombaton, mikor hazamentem, ágybabújtunk a feleségemmel. Kis idő múlva, hallom, hogy átkopog a falon az öregasszony a szomszédból: "Nem hagynák abba ezt a lármát legalább hétvégén?"

blaci

Őstag
Hazaérkezik az öreg székely a mezőről. A felesége így szól hozzá:
- Jaj, látom elfáradtál, mit kérsz, egy kis pálinkát? Vagy talán bort? Vagy egy forró teát?
- Hát, ... jöhet a pálinka, aztán elborozgatunk, amíg megfő a tea.

blaci

Őstag
- Na, Pistike, apád meggyógyult már?
- Félig-meddig.
- Hogy-hogy félig-meddig?
- Engem már elvert, de a mamával még nem mer kikezdeni.

blaci

Őstag
- Kolléga, szabad egy percre?
- Parancsoljon, Főnök.
- Szereti maga a meleg sört?
- Pfujj, undorító.
- Na és az izzadt férfiakat, nőket?
- Boáh.
- Akkor ezt megbeszéltük, majd télen megy szabadságra.

blaci

Őstag
Házasságközvetítőnél:
- Nos uram, és pontosan mire gondolt?
- Egy nőre, sok zsével.
- Remek, akkor mutatnék is pár képet Zsuzsáról.

blaci

Őstag
A feleség nagyon aggódik, mert az anyja súlyos betegen fekszik a kórházban. Míg dolgozik, elküldi a férjét, hogy nézzen utána, mik a fejlemények. Egy óra múlva felhívja:
- Hogy van a mama?
- Anyádat bármelyik pillanatban hazaengedhetik.
- Micsoda? Már jobban van? És hazaengedik az intenzív osztályról? Ez meg hogy lehet?
- Nem tudom, még csak be sem engedtek hozzá, de a főorvos azt mondta, hogy készüljek fel a legrosszabbra...

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Én hiszek még a Mikulásban...de tényleg.;):roll::D:D:D

:) én is! De azért megnéznélek Mikulásnak, földig érő ősz szakállal, nagy pocakkal, ahogy sütit eszel és tejes a szád széle... jahhh, és azt is amikor behuppansz a kéményből :) No, le is vetítettem a fejmoziban... nekem teccik :D

blaci

Őstag
:) én is! De azért megnéznélek Mikulásnak, földig érő ősz szakállal, nagy pocakkal, ahogy sütit eszel és tejes a szád széle... jahhh, és azt is amikor behuppansz a kéményből :) No, le is vetítettem a fejmoziban... nekem teccik :D

...na, én is levetítettem a filmet...;):D:D:D
Talán majd egyszer, még csak az első fázisnál tartok, utána jön a "nem hiszek" és csak utána lehetek majd Miki.
Hiába na, szabál az szabál...;):D:D:D

blaci

Őstag
Gyerekek! Megcsináltátok a házi feladatot? - kérdezi a tanár néni az alsósokat.
- Iiiiigen.
- Hát te Orsós Gáspárka, elkészítetted a házi feladatot?
- Kezsit csókolom a tanító néninek, ha'persze hogy megcsinyátam!
- Hát, akkor mutasd meg.
- Há' esküszöm a nővírem íletire hogy megcsinyátam!
Hazamegy a kis Gazsi, hát a nővére ki van terítve a konyhaasztalon, és körülötte sír az egész família. Másnap ismét az iskolában.
- Orsós Gáspárka! Szeretném látni a házi feladatodat.
- Csókolom tanító néni, hát ín tínyleg megcsinyátam, csak teccik tudni mostan nem hoztam el. De esküszöm az anyám íletire, hogy megcsinyáltam!
Gazsi hazaér, hát ott fekszik az anyja felravatalozva, gyászban az egész cigánytelep. Harmadnap.
- Gazsika. Mára csináltál házi feladatot?
- Hat ín tínyleg csinyátam tanító néni csókolom..... az apám íletire esküszöm!
Gazsika hazaindul, útközben találkozik a faterjával, aki egy kofferral a kezében menekül a putriból.
- Dikmá, hát hova dzsamalsz Dade?!
-Én esztet nem bírom Gazsi fijjam, én elmegyek innet! Először a nővéred, aztán idesanyád, most meg a bátyád, Bandi...

pumpás

Őstag
A rénszarvas mászik fel a szilvafára. Látja ezt a medve és megkérdezi:
- Te rénszarvas, minek mész oda?
- Almát enni.
- De hiszen ez szilvafa.
- Nem baj, hoztam magammal.

Oldal tetejére