borka
Őstag
Kedves Dina,
A feltett kérdésekre nem kell azonnal válaszolnod. Ezt a töredék kérdést,csak azért irtam,hogy lásd, hogy mennyi összetevője (feltétele) van a" jó" cukor beállításának. Ezek itt csak általánosságok,de a konkrét kérdésedre szakszerű válaszokat fogsz kapni.Nem vagyuk orvosok,de lehet,hogy egyes esetekben többet tudunk mint ök,mert nekünk tapasztalatunk van, nekik pedig tudásuk. A kettőt összekel kovácsolni.
A feltett kérdésekre nem kell azonnal válaszolnod. Ezt a töredék kérdést,csak azért irtam,hogy lásd, hogy mennyi összetevője (feltétele) van a" jó" cukor beállításának. Ezek itt csak általánosságok,de a konkrét kérdésedre szakszerű válaszokat fogsz kapni.Nem vagyuk orvosok,de lehet,hogy egyes esetekben többet tudunk mint ök,mert nekünk tapasztalatunk van, nekik pedig tudásuk. A kettőt összekel kovácsolni.