naty77
Új tag
Kedves d93b95!
Veszélyeztetett terhesként sem kötelező táppénzre menni, így a szülésig kaphatod, amit most kapsz is.
Elméletileg egyszerre kétféle juttatást nem kaphatsz, de ha táppénz nem jár, akkor nem tudom jár-e tgyás és gyed.
Viszont az OEP ügyfélszolgálatok telefonszámán nagyon kedvesen tájékoztatnak!
Hír: Laffi kisfia ma megszületett! Szép nagy baba, egészséges.
Gratulálunk! :mrgreen:
Veszélyeztetett terhesként sem kötelező táppénzre menni, így a szülésig kaphatod, amit most kapsz is.
Elméletileg egyszerre kétféle juttatást nem kaphatsz, de ha táppénz nem jár, akkor nem tudom jár-e tgyás és gyed.
Viszont az OEP ügyfélszolgálatok telefonszámán nagyon kedvesen tájékoztatnak!Hír: Laffi kisfia ma megszületett! Szép nagy baba, egészséges.
Gratulálunk! :mrgreen:
voltam a terhesség előtt, de a picivel mindig beszélgettem. Ha kértem akkor rúgott egyet. Mindig néztem a hasamat hogy hol rugdos éppen. Szerintem ott is boldog volt, nem érte stressz/ha ideges vagy akkor érni fogja!!!/ és olyan nevetős :lol: lett hogy az én depresszióm is elmúlt. Sosem voltam nevetgélős, de ha ránézek akkor mindig mosolyognom kell, nem tehetek róla. Nem tudom hogy nem akar valaki gyereket szülni?! Ez a világ LEGCSODÁLATOSABB dolga. Légy boldog kismama. Ne stresszelj, ha megteheted.