Szia Kmolli,
Továbbra sincs előrelépésem a témában, lassan tényleg mindent kipróbáltam, amit csak tudtam, emeltem még egyel, már 13E Lantust adok, a pótvacsin is variálgattam, de akkor is változatlan a helyzet. Úgy látszik marad a hajnali inzulinadás. :S
Tegnap is 21h: 5,0 (15g pótvacsi) éjfél: 5,2 és 3h: 8,0 (+1E Novorapid) és 7h-kor 6,0. Azt is kipróbáltam, hogy mi lesz ha nem adok rá korrekciós egységet, de akkor reggel 8,8 volt, szóval kezdek beletörődni, hogy marad az inzulinadás. Hétfőn megemlítem a dokinak, kíváncsi vagyok fog-e rá mondani ezenkívűl még valami ötletet.
Köszönöm a bíztatást!
Most épp a legjobbkor jött, eléggé padlóra csapott ez az elmúlt pár hét és eddig olyan szép, stabilak voltak a cukrok is, most nagyon bánt, hogy épp éjszaka nem jó, mikor viszonylag "hosszabb idő" telik el magasabb értéken. Állandó lelkiismeretfurdalásom van a magasabb értékek miatt, hogy akaratlanul is ártok a kis kukacosnak, pedig mindent megtennék érte, hogy egészséges legyen. Éjszaka is mérem 2-3-szor, gyakorlatilag 5 hónapja nem álmodok semmit, mert mire mélyen elaludhatnék már ébredni és mérni kell, de csak reménykedni tudok, hogy elég lesz...
Továbbra sincs előrelépésem a témában, lassan tényleg mindent kipróbáltam, amit csak tudtam, emeltem még egyel, már 13E Lantust adok, a pótvacsin is variálgattam, de akkor is változatlan a helyzet. Úgy látszik marad a hajnali inzulinadás. :S
Tegnap is 21h: 5,0 (15g pótvacsi) éjfél: 5,2 és 3h: 8,0 (+1E Novorapid) és 7h-kor 6,0. Azt is kipróbáltam, hogy mi lesz ha nem adok rá korrekciós egységet, de akkor reggel 8,8 volt, szóval kezdek beletörődni, hogy marad az inzulinadás. Hétfőn megemlítem a dokinak, kíváncsi vagyok fog-e rá mondani ezenkívűl még valami ötletet.
Köszönöm a bíztatást!