És ha néha előfordul, hogy felkúszik a cukid, ne ijedj meg, de azonnal cselekedj! ( Ezért ajánlatos minél gyakrabban mérni, hogy a magas cukornak kizárhassuk a lehetőségét.)
Ha bármi konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok, ha tudok.
Nagyon aranyosak vagytok, h. így nyugtadgattok! Előre is elnézést, h. nme válaszoltam hamarább, ill. h. ha nem írok, de Zsebibaba nem szereti az ülést!)) Tényleg nincs más problémám, csak a vizesedés. De azzal meg úgysem csinálnak semmit. Vízhajtót nem ajánlanak a baba miatt, itthon úgyis fekszek, ráadásul itt van a férjem, anyukám, apukám, barátok, ha vmi kellene. A kórházban katasztrofális körülmények vannak, a megyében ez az egyetlen szülészet, gondolhatjátok! Már csak ezért sem szeretnék "feleslegesen" befeküdni! A baba normál méretű 33. héten 2157 g volt kb. Meg is lepődött a doki, h ekkora. Mondjuk nagyon figyeltem a cukromra, a legutóbbi eredményem fruktózamin 189; HbA1c 5,6. Szóval minden rendben. Ha lesz vmi változás, akkor mindenképpen jelentkezem! (vagy a férjem
)
Sziasztok!
30 éves vagyok, 6 éve inzulinos cukorbeteg. Szerintetek cukorbeteg nő hány éves koráig szülhet? Kíváncsian várom véleményeiteket!
Hu, Szolnok, ezek szerint lehet gratulálni a második babához a lányodnak? Mikorra van kiírva, azaz hány hetes terhes?Az én gyerekem 31 éves és most fog másodszorra szülni. Aztgondolom, hogy ez teljesen az egyén állapotától függ. Egy jól karban tartott diabétesz nem akadály. Sok orvos maradi és régen tanultakat szajkózza. Miden esetre nagy felelősség és nagy öröm.
Ja pletyi: a legutóbbi kontrolon kit látott a gyerekem? az Erőss Antóniát gondoljuk nem véletlenül volt ott. Ő pedig már nem 30 éves, de ha úgy van ahogy gondoljuk szurkoljunk neki IS!!!!