PindurBocs
Új tag
PindurBocs!
Ne vádold Magad! Én 5,2-es HgA1C-vel vágtam bele a terhességbe (eddig a legmagasabb 5,6 volt, mondjuk novemberben lesz 3 éve a cukorbetegségnek) és sajnos a 10 hetes UH-on azt láttuk, hogy a Picinek nem dobogott már a szíve kb 7. héten állhatott meg. Pedig mindenre nagyon vigyáztam ---igaz Naty?? Most lennék annyi idős terhes, mint Te Zsuzs. De így 1 hónappal és 1 héttel a műtét után már egy új Babucira összpontosítunk, persze néha elsírom magam, de már tudom, hogy a jövőbe kell tekinteni, egyébként nem fog jönni egy következő Baba!!!!
A jó cukrok ellenére én is pumpás leszek, mivel nem szeretnék hajnalban is kelni állandóan. Az "angyalkánk" 3 hónap alatt fogant meg, nem tudhatom, hogy a következő Baba mikor szeretne jönni, így a műtét után, nem lenne jó, ha mire megszületik hulla fáradtak lennénk a Férjemmel.
Én is Csepelre járok a Wudi Krisztina doktornőhöz akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni! Nagyon szeretem, amellett, hogy jó szakembernek tartom IGAZI EMBER, látszik, hogy Ő is Anyuka, lelkiisemeretes, alapos és a műtétem előtti napon is az Ő javaslata jött be, nem a kórházi orvosé! A legjobb kezekben vagy PindurBocs! Ha minden igaz 22-től belépek a pumpások táborába! Remélem meg tudom majd szokni! De ha másért nem a Babáért mindent!!!
Mindenkinek minden jót, a Babásoknak gratula!!!!!
Kedves Ildi!
Köszönöm a vigasztaló szavakat! Igen, én is próbálok a jövőbe tekinteni és hinni abban, hogy sikerülni fog.
Én most megyek vissza a Wudi doktornőhöz a héten és akkor az eredményeiből majd meglátjuk mikor kezdődhet a pumpa éles üzemmódja.
Rajtam most fiziológiás sóoldattal van, vagy inkább vagyogat...tényleg nem könnyű megszokni, de én is a KisBaba miatt próbálom ezeket a furcsa érzéseimet leküzdeni.
Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban feküdtél, ahol inkább a Wudi doktornő javaslata jött be "nem a kórházi orvosé"? Meg érdekelne, akár privát üzenetben is, ha az úgy jobb, hogy ki a nőgyógyász? Illetve, hogy a nőgyógyászt a Wudi doktornő ajánlotta, vagy máshogyan esett rá a választásod?
Mindent köszönök!
S remélem, hogy mielőbb egy kis Tündér költözik a szíve alá!