Babázhatok

PindurBocs

Új tag
Kedves Molli!

Biztos, hogy minden rendben lesz, hiszen az a szeretet, ami körbeveszi, még talán az anyatejnél is nagyobb védelmet nyújt neki. A kicsi Brúnó már akkor tudta, hogy mellettetek biztonságban lesz, amikor Titeket választott szüleinek és hidd el, hogy hamarosan otthon lesztek és a nővérkék fognak látógatóba jönni hozzátok, hogy láthassák az osztályuk Gyönyörűségét!:)

Vigyázz Magadra és ne marcangold Magad, mert Te nagyon jó Mami vagy...és ez nem a távolságtól függ

napocska

Őstag
Szia Molli!
Mi van Veletek? Ha Brúnó már nem az intenzíven van, az jó jel. Hamarosan ki is engedik remélem. Addig is hidd el, legfontosabb, hogy nyugodj meg, és higgy benne, hogy minden rendben lesz. A szopi is beindul majd szépen, ha még kap is kevés pótlást az elején. Beállítják a gyógyszert, és hamarosan újra együtt lesztek otthon. Nagyon drukkolok!
Sok puszi
Kriszta

christina

Őstag
Este mikor alig látok és ide ülök elolvasom amit írtok és egyből jobb kedvem lesz felér egy kávéval az írásaitok.Már alig várom Tímeácskát!A többieket nagyon megszerettem és mindig elolvasom Zsuzsa és Christina meg a többiek írását is csak fejet hajtok előttük hogy így nevelik a gyereküket és mindent megtesznek hogy teljes életet élhessenek.Na szóval nincs olyan nap hogy ne jöjjek olvasni!

Kedves Meli!
Ez nagyon jól esett nekem, de szerintem nemcsak nekem! :)
Örülök, ha "felfrissülsz" tőlünk.
Én is minden nap olvaslak titeket, mégha nem is reagálok mindenre. Azon a 4 napon mikor balcsin voltunk, komolyan hiányzott a fórum!
Puszi mindenkinek!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kedves Meli!
Ez nagyon jól esett nekem, de szerintem nemcsak nekem! :)
Örülök, ha "felfrissülsz" tőlünk.
Én is minden nap olvaslak titeket, mégha nem is reagálok mindenre. Azon a 4 napon mikor balcsin voltunk, komolyan hiányzott a fórum!
Puszi mindenkinek!

És képzeljétek, én 2 hétig nem láttalak benneteket. De tudtam, hogy visszajövök, és újra közöttetek lehetek.
Sokszor én is itt töltődöm fel, és jó néhányszor azt olvasom másnál, amit szívem szerint én is írtam volna.

tímeácska

Őstag
És képzeljétek, én 2 hétig nem láttalak benneteket. De tudtam, hogy visszajövök, és újra közöttetek lehetek.
Sokszor én is itt töltődöm fel, és jó néhányszor azt olvasom másnál, amit szívem szerint én is írtam volna.

Akkor én nem is mondok már semmit... Szerintem nálam nagyobb fórum-függő nem igazán akad... :mrgreen: De valahogy kibírom... Már csak pár nap... Elvileg...:rolleyes:

zsuzsa

Új tag
Reméljük hamarosan mindenki egészségesen, otthonról tud újult erővel a fórumon itt lenni, és nyugodtan beszélgethetünk, Molliék otthon lesznek, és elmondhatja hogy jól vannak, Tímeácska is otthonról erőre kapva írhat újra.
Én már reggel kinyitom a fórumot, és este még mielőtt elmennék lefeküdni mégegyszer ránézek, mint a Tibusra, nagyon jó érzés hogy így összetartozunk, összetartunk. Örülök hogy tagja vagyok ennek a csapatnak.

zsuzsa

Új tag
Reméljük mindenki hamarosan egészségesen újult erővel tud itt lenni, Molliék otthon lesznek, és a kis Brúnó jól lesz, Tímeácska is erőre kap, a cukrok is jól alakőlnak, és minden rendben lesz. Nagyon jó ez a kis csapat, összetartunk, összetartozunk, és ez olyan jó, óriási erőt tud adni, nekünk legalábbis, de ahogy olvaslak titeket, minden fórumozó hasonlóan érez. Én minden reggel kinyitom, és este mielőtt lefeküdnék ránézek az oldalakra, ha ezt egyszer is nem tudom megtenni, hiányzik, és a gondolatomba mindíg ott van, hogy mi lehet veletek. Örülök hogy veletek lehetek, lehetünk.

zsuzsa

Új tag
Jó ezt most kétszer olvashatjátok, így már röhejes, de nem küldte el elsőre, újra kellett írnom, vannak technikai hibák.

gretta

Új tag
én csak azt sajnálom, hogy nem keveredtem ide hamarabb... Jól jött volna a kezdetek kezdetén, de azért így sem rossz :))

tímeácska

Őstag
Köszi Zsuzsa! Igyekszem javuló tendenciát mutatni!;-) Bár, valami megint nem stimmel (vesefunkció...), de bizakodó vagyok! Remélem, hétvégén újult erővel itt lehetek köztetek, és nem csak pár perc erejéig!
Meg merem kockáztatni, talán nem is tévedek olyan nagyot, de szerintem nincs még egy ilyen jól összekovácsolt, összetartó, segítőkész, együttérző kis közösség a neten, mint itt, a Mi Fórumunkon! És ez alatt nem csak a diabos társaságokat értem, hanem, mint emberek közösségére értem! Maradjon is így, nagyon-nagyon sokáig! Nekem is erőt ad, hogy tudom, nem csak értik, amit leírok, de érzik is! Mert a kettő között igen nagy különbség van!!!

vighkata

Köszi Zsuzsa! Igyekszem javuló tendenciát mutatni!;-) Bár, valami megint nem stimmel (vesefunkció...), de bizakodó vagyok! Remélem, hétvégén újult erővel itt lehetek köztetek, és nem csak pár perc erejéig!
Meg merem kockáztatni, talán nem is tévedek olyan nagyot, de szerintem nincs még egy ilyen jól összekovácsolt, összetartó, segítőkész, együttérző kis közösség a neten, mint itt, a Mi Fórumunkon! És ez alatt nem csak a diabos társaságokat értem, hanem, mint emberek közösségére értem! Maradjon is így, nagyon-nagyon sokáig! Nekem is erőt ad, hogy tudom, nem csak értik, amit leírok, de érzik is! Mert a kettő között igen nagy különbség van!!!

Hát ez tök jó. Tegnap írtam egy üzit, hogy szerintem a mi közösségünk a legösszetartóbb, meg stb., de nem raktam fel, mert túl érzelgősnek találtam. Erre tessék, Tímeácska, Te leírtad. Köszi érte. Ha én lennék kórházban, az tartaná bennem a lelket, hogy tudom, itt Mindenki őszintén, szeretettel gondol rám. Most Tiéd ez a szeretet, ezt érzed.

Tímeácska, írtam neked privit is, lehet, hogy nem kaptad meg. Lizzinél is a privivel volt gond, amikor duplázott az üzikkel. Írok Goyonak is, rendberakunk.

gretta

Új tag
De most itt vagy, és ez a lényeg. Mikor volt a kezdetek kezdete?

2001ben. hát már jó régen, az biztos. akkor én azt hittem, hogy a cukorbetegség abból áll, hogy az ember mellőzi a cukros ételeket és ugyanúgy él mint azelőtt. Szóval nagy sokk volt ez anno és sokmindent kellett tanuljak. Talán nem tartott volna olyan sokáig az önsajnálat ha velem hasonló problémákkal küzdőkkel beszélgetek :)

vighkata

2001ben. hát már jó régen, az biztos. akkor én azt hittem, hogy a cukorbetegség abból áll, hogy az ember mellőzi a cukros ételeket és ugyanúgy él mint azelőtt. Szóval nagy sokk volt ez anno és sokmindent kellett tanuljak. Talán nem tartott volna olyan sokáig az önsajnálat ha velem hasonló problémákkal küzdőkkel beszélgetek :)

Ahányan vagyunk, annyiféle kezdetek kezdetét produkáltuk. Én is elgondolkodtam már azon, hogy egy frissen felfedezett diabos annyi segítséget kap, amivel a sarki közértig sem jutna el. Itt a fórumon tudjuk mindannyian, hogy a legtöbb segítséget és türelmet mi adjuk egymásnak. Ezért is nyitottunk egy Edukáció topikot. Tényleg kalandos, hogy ki honnan "indult". Minden info, és tanács jöhet, még a banálisnak tűnő is, mert soha nem tudjuk, hogy egy éppen frissen felfedezett diabos belőlünk meríti a tudásának javát. Mert sajna tudjuk jól, hogy nem a kórházban, vagy a dietetikustól.

zsuzsa

Új tag
De jó hogy kérdezed, már napok óta szerettem volna megkérdezni, hogy mit tudtok Molliróll mi van velük, remélem minden rendeződött.

lizzi

Őstag
Az utolsó infóm az ,hogy otthon vannak és még bejárnak a kórházba ,de talán már jó a gyógyszeradag amit adtak Brúnónak:)

pusimelu

Őstag
Hát Kata remélem megjelenik hamarosan és nevethetek jókat az irományaitokon..(tanulás mellett)
Tímeácska merre vagy?
Köszi Lizzi !Örülök hogy Brúnó jobban van.

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk!!! Pénteken megkaptuk Brúnó záróját, de még nem jó a gyógyszer, mert a 24 órás ekg holter mutatott 270-es pulzust 2x is, szóval folyamatosan nézzük neki itthon is (egyszer majdnem bevittük, de aztán elmúlt, mire az ajtóba értünk), meg sokat kell vissza járkálni a kórházba is ellenőrzésre. 2 hét múlva újabb holtert kap, ha az sem jó, akkor még egy másik gyógyszer kell majd neki, ami nem annyira jó, hogy 2 fajtát kell szednie, így most nagyon reméljük, hogy addigra a most megemelt gyógyszer adaggal rendben lesz. Bocsánat, hogy nem nagyon tudok jönni, ezzel a rohangálással ide-oda meg, hogy próbálom szoptatásra visszaszoktatni a cumisüveg helyett, teljesen mosott rongy vagyok. És persze volt mellgyulladásom is, hát az tényleg szörnyű dolog... Összegezve, még nem állt be Brúnó, de most éppen otthon van, ami azért nagyon jó dolog, csak stresszes is, nem merünk sehová sem elmenni, hátha be kell rohanni vele...

Oldal tetejére