Hát igen, mazsola, vagy vérprofi? Ezek ugye csak nagyon tág fogalmak, hiszen nem lehet idővel vagy évekkel behatárolni, hogy ki hova tartozik. Meg ha komolyan vesszük még sértő is lehet, hogy kategorizálunk valakit, vagy akár magunkat (önbizalom hiány, vagy túlzott nagyképűség), tehát itt is inkább lazább megközelítésre gondoltam.
Egyébként szerintem ha a 4 évet vesszük, akkor az már feltételez egyfajta olyan szintű tudást, ahol elegendő személyes tapasztalat van és meg van a biztonság érzet is. Vérprofi meg talán nem is létezik, mert ahogy mondtad, mindig van mit tanulni, tapasztalni. Ez pontosan így van, már csak azért is, mert a tudomány is fejlődik, hoz létre új dolgokat. Az hogy nem hallottál a folyamatos glukoz monitorról, semmilyen hátrányt nem jelent, és nem degradál vissza a mazsola kategóriába. (Bocsi, ezt nem hagyhattam ki, olvasd ki belőle a jó kedvet és a humort, nem személyeskedés volt).
"Számtangép?" És még vissza is fogtam magam. Elég komoly a betegségünk, a hétköznapok legyenek vidámak, rajtunk múlik. Különben is baromi jó kedvem van, túléltem tegnap a kontrollt, igaz 46 percig voltam bent, de élek és virulok.