Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

tímeácska

Őstag
Csigusz-bigusz azé attózik, mert már van nekíjje attója... Mert vasárnap reggel 7-kor még vótt attója, aztán 8-kor már nem vótt... Huss, eltűnte magát attója... :-( De tegnap vásárolt magának Csigusz-bigusz másikat... Már csak azért is... Nah!!! Még meglátom, mi hogyan legyen...
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Nem tudsz jönni?! Hát, akkor elhozunk/viszünk (nézőpont kérdése, honnan hova...:rolleyes:)...
Dolgoznod kell?! Na, küggyed csak annak a főnöknek a tel.számát!:mrgreen: Visítva-könyörögve fog megkérni Téged, hogy ne menjél azon a 2 bizonyos napon dolgozni, csak velem ne kelljen többé beszélnie telefonon... :mrgreen::mrgreen::twisted:
Másik kontinensen leszel? Nem probléma... Majd elrabolok egy repcsit is... Buszt már térítettem el... :mrgreen::mrgreen: Jogsim is van... Igaz, hogy személygépjárműre (lazábban fogalmazva: autóra... De ha jobban tetszik, akkor kocsira...:mrgreen:), de ez csak formaság kérdése... Ott fent a levegőben úgy sem állítanak meg a rendőrök, hogy ellenőrizzék, milyen jármű vezetésére jogosít fel a jogsim... :mrgreen::mrgreen::twisted:
Fertőző beteg vagy?! Imádok fertőző betegségeket elkapni! Éppen kérdezni akartam, nincs é Valakinek valami elkapható szigorúan fertőző betegsége... :rolleyes::mrgreen::mrgreen:
Börtönben ülsz?! Semmi akadály... Lerakom Érted az óvadékot... Egy ezrest megérsz! :mrgreen::mrgreen::twisted: (Bocsi, csak tréfáltam! Ennél sokkal-sokkal többet is... Még 1500-at is... :cool::mrgreen::mrgreen::twisted:;))
Kómában fekszel?! Az meg kit érdekel?! Legfeljebb Téged is ide-oda pakolászunk, mint Növénykét... Őt átültetjük, pardon... Transzplantáljuk A-ból B-be, Téged meg cígölünk... :mrgreen::mrgreen::twisted:
Egyéb probléma?!
-Mindigmindentmegoldószámíthatszrámcsigu:mrgreen::mrgreen::twisted::twisted::twisted:-

Na B.Laci, há' köllött ez neköd?
 

tímeácska

Őstag
Szia Sidildike!
 

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
smile

SZIASZTOK!!!! asztapasztacipőpaszta, mily szíves fogadtatás... esik állam lefele! de speedy lajhárka időben elkapta ám!
 

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Na, csak azé ám! Mert különben még vagy 20 oldalt megtöltöttem volna a Neked való sziázgatásommal... :mrgreen::mrgreen::twisted::cool:

Tímeácska én tudom, rád mindig számíthatok :) csak oan kis lajhárkának éreztem magam, hogy itten szuper tervek születnek én + betolakodnék, de észre sem vesz senkiiiiii :shock:
 

tímeácska

Őstag
Sziaaa!!!
Nincs semmi, ezekután nem is lehet!;):roll::D
Ez egy olyan igazi Tímeácskás...huhh...hozzászólás volt.;) :D:D:D
Nem is tudod hogy ez mennyire hiányzott már nekem ill. nekünk. Vagyis hogy biztos tudod...tudnod kell.;):D

Tímeácska a régi... :cool::cool::cool: Na, ennek biztosan nagggyyyon sokan örülnek... :cool::cool::cool::rolleyes::twisted::twisted:
 
Oldal tetejére