Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

blaci

Őstag
Nénik, bácsik, a kérdésre, hogy merre van a Syma, vagy bájosan útbaigazítanak, vagy még bájosabban széttárják a karjukat. :-o Ne lepődj meg, ha a Népstadionnál is ezt teszik, pedig csak 150 méter. :lol: A hangszálaidra vigyázz, mert kérdezni csak úgy tudol. :twisted::roll:;)

A hangszálaimnak már "annyi", a buli múlt éjszaka volt, hajnal 4-ig tartott...;):cool::D

zsuzsa

Új tag
Kata már mi is 10 körül szeretnénk ott lenni, majd figyellek, hátha tudunk már végre szeméylesen is találkozni.

napocska

Őstag
És Danira mit húzol? :roll:
Dani nem jön. Még nem százas (tudod, a hányós cucc miatt), egyelőre örülök, ha hétfőre feljavítom annyira, hogy iskolába mehessen. Szerencsére már eszeget, iszogat, tegnap este az aceton is eltűnt a pisijéből, de még mindig elég "borsószem királykisasszonyosan" van.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Dani nem jön. Még nem százas (tudod, a hányós cucc miatt), egyelőre örülök, ha hétfőre feljavítom annyira, hogy iskolába mehessen. Szerencsére már eszeget, iszogat, tegnap este az aceton is eltűnt a pisijéből, de még mindig elég "borsószem királykisasszonyosan" van.
Azért, ha holnap reggel aztat mondja: idösanyám, jól vagyok, veled mék, hát akkor hozd. Erős legény ő, de maszk az tényleg legyen.

zsuzsa

Új tag
nem hadjuk hogy közbejjöjön, már nagyon várjuk, Tibusom tavaly is olyan jól érezte magát. Hívlak ha ott vagyunk, de boztos kiszúrjuk egymást.

blaci

Őstag
Óhhh, hát az holnapra rendbejönik. :razz:

Én is úgy tervezem...;):D
Egyébként feltűnően jól viseltem a dolgot. Most éppen kúrálgatom magamat... (...citromos tea + semmi duma!):D
Üdv.,
Laci ...aki csend, béke, nyugalom!:mrgreen:
(...így nálunk most van ám örömbódottá'!) :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

zsuzsa

Új tag
Már akkor rájöttem amikor leírtam hogy bizony még oltás mellett sem árt a védelem, egyrészt mert nemrég kaptuk, másrészt ezer más baci van amit meg lehet kapni, de én naívan mindíg a kultúrában bízom, ami ugyebár elég gyéren van meg nálunk, de remélem aki beteg és nincs jól az nem fog eljönni, és nem köpködi tele a teret a vírusaival. Megértem napocskát ha nem akarja még frissen gyógyúlt fiacskáját elhozni, mert még legyengűlt szervezet, és nehogy bármit elkapjon és ráfertőződjön.

vighkata

A vírus tulajdonsága, hogy egy-két hétig lappang. Tehát aki eljön, nem biztos, hogy tudja, hogy ő beteg-e, vagy sem, fertőz-e vagy sem. Meg ahogy írtad, tényleg van más baci, meg vírus is, és az oltás sem 100 %-os.
Na de ne fessük az ördögöt a falra.

vighkata

Pumpáskám, hol vagy? Csak nem fűszoknyát csomózol? :rolleyes::D;) Vagy talán lefeküdtél időben csicsikálni a tikokkal? :twisted: Mert holnap neked kell a kakast keltened! :D:D

Oldal tetejére