hüvely-méh és petefészek gyulladás

Tehetetlenek az orvosok a nőgyógyászati gyulladások gyógyításával kapcsolatban?


  • Összes szavazó
    28

drybone

Új tag
szisztok, egy dolgot elfelejtettem... Azt hogy kérni kell tenyésztést antibiotikum kúra előtt, olyat ahol látszik, hogy mire érzékeny az adott kórokozó, mert ha nem érzékeny arra amit felirtak, akkor rontunk vele a helyzeten. A LABOR LELETET ADJA KÉZBE AZ ORVOS! Sajnos van amelyik ezen felháborodik, de igenis jogunk van megnézni! Mert néha muszály antibiotikumot bevenni, de vaktában tényleg nem szabad!
 

zsofi26

Új tag
Sziasztok!
Sajnos még mindig nem javulok. Teljesen reménytelen az esetem. Az égő viszkető érzés nem múlik. Már alig van olyan módszer, amit még nem próbáltam.
Kriszta te szeded a varga-féle készítményt? Arra még nem szántam rá magam, mert elég drága. Javult már kicsit az állapotod?
 

zsofia26

Új tag
Szia!Kipróbáltam az Újházy-féle mikroszkópikus kenetdiagnosztikát, ki is mutattak egy baktériumot, meg a jó baktériumok hiányát, kaptam rá gyógyszert, de nem lett jobb. Gombát megint nem mutattak ki, folyásom sincs, csak kínzó viszketés, ami nem múlik már hónapok óta, egyre nehezebben bírom lelkileg, ez az égő, csípő viszkető érzés valami borzalmas, én nem is tudom mi lesz már velem, borzalmas ez az egész, szeretnék már felébredni ebből a rémálomból. Használok gomba elleni kúpot is, de igazán az se segít, úgy érzem, semmire nem reagál, de legalább ne viszketne, aludni se tudok miatta, teljesen kimerülök, a munkahelyemen is túlórázni kell. Annyi mindennel kentem már kívülről, hogy fel se sorolom, de semmitől sem jobb. Ha valamitől elmúlik, majd megírom, de őszintén erre már semmi reményt nem látok így 7 hónap után. Szörnyű ebbe belegondolni,h ennyi ideje szenvedek és nem találtam olyan orvost, aki kezelni tudná, mintha a középkorban lennénk. Legszivesebben visszamennék az összes eddigi orvoshoz, aki kezelt, és visszakérném a "kezelés" árát, mert a semmiért fizettem. Már egy vagyont is képes lennék kifizetni valakinek, aki meggyógyit, akár több százezret is, komolyan, mostmár betelt a pohár. Nem értem mi velünk a baj, hogy nem gyógyulunk, másnak miért múlik el 3 kúptól, nem értem, pedig én soha nem voltam beteges azt utsó pár évet leszámítva.
 

kkriszta28

Új tag
Sziasztok! :) Kedves mindenki! :) Kicsit félve merem leírni, de azt hiszem meggyógyultam!!!! Vagy már nagyon kevés választ el a teljesség állapotától. Február óta van szexuális életem!!!! Több mint 6 év után...... Van kiút. Hihetetlen a számomra is, még nem tudom felfogni, de ez van! :)
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Sziasztok! :) Kedves mindenki! :) Kicsit félve merem leírni, de azt hiszem meggyógyultam!!!! Vagy már nagyon kevés választ el a teljesség állapotától. Február óta van szexuális életem!!!! Több mint 6 év után...... Van kiút. Hihetetlen a számomra is, még nem tudom felfogni, de ez van! :)
Kriszta, ennek nagyon örülök, és drukkolok, hogy valóban a gyógyulás útján legyél. :hurra::D:)
 

kkriszta28

Új tag
Köszi Kata! Túl elég sok mindenen, most úgy érzem a legjobb kezekben vagyok. Történtek közben még elég lelket tépő dolgok, például a férjem a gyógyulásom előtt két hónappal, azaz Karácsony előtt két héttel elhagyott, de én erős maradtam, mert nem omolhattam össze, muszáj volt hinnem ebben, amit elkezdtem. Igaz, még támogat jelenleg is, de ez egy nem könnyű szituáció. Szóval szeretnék mindenkinek erőt és reményt küldeni. Sosem adhatjuk fel!!!
 

orsóka

Új tag
Kedves Sorstársak!

Most találtam a fórumra, és meglepődtem, hogy nem vagyok egyedül a poblémámmal. Eddig azt hittem valami csodabogár vagyok:(
34 éves vagyok, 4 éve felfázással kezdődött a történet, jött az erős folyás, alhasi fájdalmak, puffadás, fájdalom a keresztcsontnál, hidegrázás. A diagnózis:kismedence gyulladás. A tenyésztés baktériumot és gombát mutatott ki, hónapokig kezeltek célzottan antibiotikumokkal, gomba-ellenes szerekkel,majd miután nem javult az állapotom, és krónikus gyulladásom ill. kismedencei fájdalmam lett, non-steroid gyulladás csökkentőkkel (amitől majdnem gyomorfekélyt kaptam). Eddig vagy 10 orvosnál jártam, volt amelyik azt mondta, pszichiátriai eset vagyok és xanaxot akart felírni:)))
Ez a rémálom csak nem akar véget érni ezért ha valamelyikőtöknek van előrelpés valamely módszerrel, kérlek osszátok meg. Én is kipróbáltam már mindent, 3 éve candida diétázom, ez hozott némi javulást a folyást illetően, de az alhasi fájdalmak nem múlnak.

Köszi
Orsi
 

kkriszta28

Új tag
Szia Orsi!


De mennyire, hogy nem vagy egyedül! Sajnos... Hasonlóakat éreztem magam is az elején, és úgy tűnik ezzel mind így vagyunk.
Az orvosok hozzáállása is stimmel a sztorinkban.
A Candida diétád nem véletlenül hozott némi javulást, ugyanis ez a titok nyitja, csak önmagában nem elegendő. Amikor néhány éve ezt magam is megtapasztaltam, mármint hogy attól javulok, egyértelmű volt, hogy mi ellen küzdök. Azt hittem nagy naivan, hogy meg vagyok mentve, hogy onnantól könnyű lesz, de még kellett kb. 3 év, mire megtaláltam azokat az embereket, akik tényleg tudnak ebben segíteni, hiszen eddig még sosem jutottam el ilyen szintre a gyógyulásban. Igazi angyalok ők, megérte a hosszas kutatómunka. Nagyon fontos, hogy egy nagyon jól felépített kúrára van szükség, ami mindent magába foglal a táplálkozás megváltoztatásától, a gyógyszeres és egyéb táplálékkiegészítős kezelésekig. Ebből is számtalant tudhatok a hátam mögött... és lehet közületek is sokan. Ez tényleg a legjobb. Aki szeretné privát elküldöm az elérhetőségét a hölgynek, aki a férjével együtt rengeteget segített nekem idáig az úton.
Ha bárkinek tudok segíteni, írjatok!
Egészséget mindenkinek!
Kriszta
 

puSzilva

Új tag
Szia Kriszta!
Engem érdekelne, hogy hova jársz, már nem vagyok annyira szarul mint régebben de még mindig nem tökéletes, nekem jellemzően jobb oldali alhasi fájdalmaim vannak, én marha elkezdtem szedni a fogamzásgátló mert azt vettem észre, hogy a ciklus 12-24 nap között fáj a hasam , de már most megbántam, gondolom egy 21 napos kúra az még nem a világvége. Szóval elküldenéd az elérhetőségüket azoknak akik eredményes segítettek rajtad??
Gratulálok a kitartásodhoz, 6 év nem semmi én most tartok 3 és fél évnél de már idegileg zokni vagyok tőle, még mindig harcolnom kell a családommal is hogy elhiggyék, hogy van vmi bajom, ez elég bosszantó!!!!!!!!!
Köszönöm szépen
 

kkriszta28

Új tag
Sziasztok!

Tegnap voltam a szokásos havi kontrollon. A tegnapi azért volt fontos dátum, mert immár fél éve kezdtem el a Candida kúrát-kezelést ebben a formában. Gondoltam megosztom veletek a történteket, hiszen igen tanulságos lehet ez mindenki számára. Számomra pedig óriási érzés, hogy valóban minden úgy történt, ahogy azt az eddigi tanulmányaim során kispekuláltam.
Korábban már kétszer végeztettem anno vértesztet Candidára. Az első akkor negatív lett, a második pedig meghatározhatatlan. Én tudtam, hogy ez a bajom, de mindenki elküldött, hogy a negatív az negatív. Ige ám, csak közben utána olvastam és megtaláltam a megoldást, hogy miért is lett negatív eredményem. Az immunrendszerem már annyira lepukkant állapotban volt, hogy nem termelt ellenanyagot, így hát az nem is volt kimutatható a vérből.
Most egy fél év folyamatos gombaölő gyógyszer szedés (2 hónap Nizoral, 4 hónap Orungal) lett a tesztem pozitív!! Nem tévedés, valóban az. Ráadásul egy közepesen fertőzött értéket kaptam. Először talán azt hihetné az ember, hogy most kétségbe kell esni. De igazából az az állapot lehetett kétségbeejtő amikor nem mutatkozott már semmi a vérben. Mondta is a természetgyógyász hölgy, hogy te jó ég, akkor mennyi lehetett, hát csoda, hogy élek! Ez most azt jelenti, hogy végre el kezdett dolgozni újra az immunrendszerem, így közelebb vagyok az egészséges állapothoz, mint valaha. Tovább folytatom a gyógyszert és az egyéb kiegészítőket egészen addig, amíg a normál értéket el nem érjük. Egyébként legbelül még éreztem, hogy továbbra is szükséges lesz szintetikus gombaölőre, hogy nem lesz elég a fél év, ami sok embernél talán már elégséges. Még nem vagyok teljesen gyógyult, de a kezemben a kulcs a megoldáshoz és végre van partner benne aki segít. Ez a legjobb kúra, hihetetlenül jól fel van minden építve. Megérte kutatni éveken keresztül!
 

orsóka

Új tag
Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm Kriszta az infókat, én is ezen az úton indulok el, remélem használni fog. Tényleg nem semmi a kitartásod, de gondolom ahogy elkezdted érezni a javulást, újabb erőt adott.
Egyébként nálam is az alapprobléma jobb oldalt a vakbél környékén lehet, de ami a legrosszabb, hogy a keresztcsontnál is fáj hátul, főleg ha állok ill gyalogolok.
Komolyan mondom, 100 méter megtétele is nagy kihívást jelent, a háztartás ellátásáról nem is beszélve. Pedig korábban pörgős, sportos, minden lében kanál csajszi voltam, most meg egy "élő halott" vagyok. A család hozzáállása is ugyanaz, mint Szilvánál, azt hiszik lustaságból meg úri hóbortból heverészek naphosszat (van hogy napokig alig tudok lábra állni) és ez persze külön jót tesz a lelkiállapotomnak. Hát igen, ezt az egészet csak az tudja átérezni, aki átment ugyanezen.
Na jó, elég a nyavalygásból, fő a pozitív hozzáállás, mást úgyse nagyon tehetünk. Kriszta, ez a Facebook oldal nagyon jó!

Jobbulást mindenkinek!
Orsi
 

kkriszta28

Új tag
Szia Orsi!

Szívből remélem, hogy mi hamarabb jobban leszel te is! Igazság szerint sokszor kerültem én is nagyon magam alá, de valami mindig jött éppen ami erőt adott folytatni. Ez a kórság teljesen megváltoztatja az embert. Egy vén szottyadt csökött öregasszony jutott gyakran eszembe, ha magamra gondoltam. Ezeket a gondolatokat el kell űzni, még akkor is ha nehéz. Pozitívan kell gondolni a jövőre. A gondolatoknak is gyógyító erejük van. Sajnos a családdal kapcsolatban nem tudok okos dolgot mondani. Tényleg nem könnyítik meg a dolgod, de gondolj arra, hogy neked muszáj kitartanod minden áron, és majd később belátják mekkorát tévedtek. De próbáld meg a haragot a sértettséget is száműzni és csak is pozitív dolgokra összpontosítani. Menni fog! Kitartást! Amiben tudok segítek, írjatok. Olyan jó lett volna, ha valaki 6 éve nekem megmondja a tutit...:) Szóval én nem akarok semmit sem eltitkolni, mert tudom mit jelentenek ezek a kínok. A cél a világ megmentése, csak félek ahhoz kevés vagyok. :)
Köszönöm, az oldalt folyamatosan igyekszem töltögetni mindenfélével, nehogy megunjátok. :)
Kriszta
 
Szia Kriszta
Gratulálok mindenhez, hogy volt erőd és kitartásod kibírni ,végigcsináltad,a facebook oldalhoz, ha kaptál hozzá orvosi vagy más segítséget nagyon megköszönném ha megosztanád velem. Nagy dolog amit tettél és teszel köszönöm
Anikó
 

kkriszta28

Új tag
Szia Anikó!

Köszi a méltató szavakat. Igazából tényleg segíteni akarok, mert mélyen felháborít az egészségügy hozzáállása és tudom, hogy ezzel az egész hajcihővel nem csak egyedül én vagyok így, mint azt az elején még gondoltam. Nagyon sok levelet kapok sajnos... És hányan vannak, akik nem is jutnak el idáig.
Erőre és kitartásra szükség van, a nélkül nem lehet kijönni belőle, de úgy gondolom megéri. :)
Tegnap is és tegnap előtt is együtt voltam a kedvesemmel és köszönöm jól vagyok. ;)
 

Katica 29

Új tag
Sziasztok!
Én csak ma találkoztam ezzel a fórummal. Látom, hogy az utolsó hozzászólás már közel egy évvel ezelőtt volt tőletek, de nagyon szeretném tudni, hogy Krisztának ki volt az, aki végül segíteni tudott, mivel én is 12 éve szenvedek már, annak ellenére, hogy rengeteg dolgot kipróbáltam. Nagyon nagy segítség lenne, ha tudnátok segíteni!!!
Köszönöm! :)
Kati
 

silimesi

Új tag
Sziasztok!

Írtam Krisztának privátban, de ide is leírok belőle egy picit. Ami Krisztával történt pontosan ugyan az megtörtént velem is. A "felfázástól" kezdődően a hólyagtükrözésen át a 3 évi szenvedésemig ami ma is tart. És higgyétek el, az orvosok tényleg magasról szarnak a bajunkra. Nálam 3 tenyésztés is volt. Urológiai és nőgyógyászati is. Ezen kívül voltam candida, chlamydia vizsgálaton is ami szintén negatív lett. Azt mondták semmi bajom. A semmitől nem fáj heteken át a hüvelye és nem pisil véreset az ember,mert már annyira ég és szúr a húgyhólyagja. És én is láttam a tükrözésemet tényleg tiszta volt. Pedig akkor mentem amikor fájt. Most 4. napja fájdalomcsillapítót szedek, hogy egyáltalán létezni tudjak. Kérek mindenkit aki tud egy szakorvost Budapesten az írjon! UI.: Valaki kérdezte hol vizsgálták, hát engem Budapesten és hiába. 3 hónapos visszajáró urológiai vizsgálatok és 6 nőgyógyász. Hát kb kinevettek. köszönöm Magyar orvosok...
 
Oldal tetejére