vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Elcseszted.basszus ... tudtam, hogy a zegycsepp után kellet volna felrakni a receptet![]()
De nagyon. 
Elcseszted.basszus ... tudtam, hogy a zegycsepp után kellet volna felrakni a receptet![]()
De nagyon. 
Hálaannakamagasságosnakhogyelcseszted!Elcseszted.De nagyon.
![]()

van egy jobb ötletem! én felraktam a receptet, ti meg megsütitek!... mi meg majd jól megkóstoljuk
![]()
Csigu és Tekenyős mán úton vanik. Sparheltot nem hoztunk magunkkal.van egy jobb ötletem! én felraktam a receptet, ti meg megsütitek!... mi meg majd jól megkóstoljuk
![]()

Csigu és Tekenyős mán úton vanik. Sparheltot nem hoztunk magunkkal.![]()
Nem fért be a kéglimbe, mert akkor hogyan csapott volna Tekenyős a hónája alá?!Csigu és Tekenyős mán úton vanik. Sparheltot nem hoztunk magunkkal.![]()
Jajj, Maci, hát nem figyelsz?! 
Sőt, mínuszegy!Az kevés![]()
mééé ... az nincs a hüttében?... akkor hogyan tartjáktok melegen a forralt bortot?
![]()

Az kevés![]()
Sőt, mínuszegy!![]()
.. na tessék .... azért még szeretlek benneteket![]()
A rossz válaszért megfelezzük a bornyúadagjátSőt, mínuszegy!![]()
.. na tessék .... azért még szeretlek benneteket![]()
Na jó, mégsem felezzük meg a bornyúszeletedet, sőt a zenyémből még adok is. De nem sokat ám.A rossz válaszért megfelezzük a bornyúadagját![]()
![]()

A rossz válaszért megfelezzük a bornyúadagját![]()
![]()

Tuttam én, hogy nem vagy(ol) olyan!Na jó, mégsem felezzük meg a bornyúszeletedet, sőt a zenyémből még adok is. De nem sokat ám.![]()
:dr_113:Má milyen? Hogy nem veszem el, vagy nem adok sokat a zenyémbűTuttam én, hogy nem vagy(ol) olyan!:dr_113:
Na, hát pont olyan!Má milyen? Hogy nem veszem el, vagy nem adok sokat a zenyémbű![]()
![]()