MINDENKINEK!!!

pusimelu

Őstag
Sziasztok!

Bocsi csak melóztam és most értem haza.Megvan az eredmény:C-peptid:0.67ng/ml.referencia:0.90.-7.10 ng/ml.Kevesebb tehát cukorbeteg vagyok ezt már tudtam eddig is valamennyi inzulintermelésem tehát van.Tuti 1-es típus vagyok?Nemsokára megyek dokihoz,3hét múlva,de lehet hogy felhívom.Kész voltam húsvétkor ott szemeztem a dédi mézeskrémesével azt hittem meghalok de csak egy harapást ettem és nem volt vész a vércukrom.Kemény volt.Meli
 

rgyörgy

Új tag
Köszönöm , hogy felhívod a cukorbetegek figyelmét a kiírt pályázatra és jó egészséget kívánok Magdika

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Kedves Magdika!<o></o>
Üdvözöllek itt a listán.:):D A dátumot valószínűleg elnézted, mert ez egy évvel korábbi üzenet volt. Velem is előfordul ilyesmi, mert nekem is vannak szövődményeim, a szemem, valahogy nem olyan, mint új korában volt.:(:(:(<o></o>
Írjál magadról és maradj köztünk, ez egy jó kis csapat.:):D:mrgreen:<o></o>
Üdvözöllek: rgyörgy<o>

</o> <!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>
 

Kaboca86

Új tag
Nem tudom ,hogy hova írjak . Segítségeteket szeretném kérni : Végzős vagyok a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Gesztációs diabétesz(terhesség alatti cukorbetegség)ről írom a szakdolgozatomat. Csatolnám a kérdőívemet. Ha lenne olyan akinek ez van , vagy van ismerőse akinek eltudja küldeni ezt a linket a kérdőívvel azt nagyon megköszönném . Csatolom a kérdőívet , s az email címem : annahalasz@freemail.hu, vagy irjátok meg a email címeteket s elküldöm a kérdőívet
Nagyon megköszönöm a segítségüket.
Üdv. Halász Anna
 

Csatolások

  • Kérdőív vegleges 01.doc
    44 KB · Olvasás: 1

zsuzsa

Új tag
Én most találtam rá erre a lehetőségre, lehet hogy mások már régen tudják és élnek vele, de azért felhívom rá mindenki figyelmét. Találtam egy nagyon jó cipő gyártó kft-t. Itt diabeteses lábra való cipők is vannak, de nagyon sok másféle gyógycipő is. A diabeteses ember évente 1 cipő felírására jogosult. Régebben augusztus 16.-a előtt még fél évente kaphattak egy cipőre receptet, ez most évi egyre változott. Felhívtam őket, állapotfelmérést végeznek, méretet vesznek, felírják a receptet, és el is készítik az általam kiválasztott modellt. Nagyon jó aranyos kis gyerek cipőik vannak, én Tibusnak ki is néztem egy szandált, amit az oviba megcsinálltatok neki, kimondottan a diab lábszövődményeire figyelemmel lévő elkészítési mód, és anyag. Felhívtam őket és kértem időpontot állapotfelmérésre, és ez elegendő az éves vizsgálathoz szükséges ortopédiai vizsgálathoz, amit a dr.-nénink amúgy is kérni szokott. Szóval szerintem jó lehetőség, gyerekek pedig még szívesen viselik, nem annyira gyógycipő jellegűek, és 4 000 Ft. Keressetek rá a neten Betét Kft.
 

lizzi

Őstag
zsuzsa millió köszönet ,éppen most akartam ortopédián időpontot kérni
megkérdezhetem ,hogy te hol kértél időpontot?csak mert én szerettem volna az örsön ,de nem jó a tel. számuk:(
 

lizzi

Őstag
köszi zsuzsa!
felnőttek közül íratott már fel valaki ilyen cipőt és jár-e nekünk támogatás rá ha nincs komolyabb baja a lábunknak??
 

zsuzsa

Új tag
Igen ha jogosult vagy rá, akkor receptre felírják, vannak nagyon jó modellek, felnőtteknek is gyerekeknek is. ha nem vagyunk rá jogosultak, tehát receptre nem tudják felírni, akkor is megvehetőek, a cipők csak nem támogatással. De Tibus lábának sincs semmi baja, " csak" diabeteses, és a szövődmények megelőzésében segíti a lábát ez a cipő. Ugyan olyan mint bármilyen más cipő, mondjuk mint egy elefanten szandál, ami 12 000 Ft. Csak ez ugyanolyan lesz 4000. Tiszta bőr, légáteresztős, flexibilis, könnyített stb... Még egyébként mi is csak a felülvizygálatra várunk, de már ezeket megérdeklődtem. A többi majd a vizsgálaton derűl ki, hogy ténylegesen felírják e , de jogosult rá.
 

lizzi

Őstag
zsuzsa azért az árral vigyázz ,mert ha ,,csak"az árlistát nézted akkor ott x ft./db. ár van!!!!én is kaptam már időpontot és erdeklődtem,hogy kb. mennyibe fog kerülni a pár cipő és akkor mondták,hogy van árlista csak azt szorozzam 2-vel!!
 

lizzi

Őstag
jelentem voltam cipőt rendelni,a jó hír az ,hogy nagyon aranyosak voltak és 8750 ft.-ot kell majd fizetnem ha kész a cipő :)
a rossz meg az ,hogy sajnos a lábfájásom a neurophatia miatt van,de jövő hónapban a dokinőm is megvizsgál,kíváncsi vagyok ő mit mond?
 

zsuzsa

Új tag
Mi hétfőn megyünk hozzájuk, nagyon kedvesek voltak telefonon keresztül is, már a 20. időpontot egyeztettük, mert nehezen tudom megoldani, de remélem hétfőn már összejön. Igen az árat nem tőlük tudom, hanem a listából, ezek szerint hétfőn fogunk a valósággal szembesülni.
 

zsuzsa

Új tag
Valóban nem túl jó ha neuropathiás állapot miatt fáj a lábad, a dr.nő helyeselni fogja hogy ilyen cipőt csináltats, késlelteted vele a folyamatot, és javítod a lábad állapotát.
 

zsuzsa

Új tag
Megvolt a nagy vizsgálat. Nagyon rendesek voltak, mindent megtudtunk a lábáról.és kiválasztottunk egy nagyon klassz szandálcipőt az oviba, mert most olyan időszak jön, amikor ott lesz sokat a lábán a cipő. Közgyógy igazolványra 9 havonta kapunk egyet ingyen. Ezt jó kihasznállni, pláne ovis korban amikor még fel is veszi, és nem az aktuális divat a lényeg. Nagyon örültünk neki.
 

christina

Őstag
Örülök, hogy sikerült jó cipőt kapnotok- pláne ingyen. Hisz ez sem utolsó szempont ugyebár!
De abban egyetértek veled, hogy a gyerek lábának egészségéért (is!) fizetnénk akár, hisz egy márkás jó cipő sem 2 Ft, ez pedig az ő lábára van bevizsgálva.
 

borka

Őstag
Sziasztok!

Nekem is van ilyen cipőm már 4 éve. Jelenleg is készül egy pár. Igaz egy kicsit otromba,de habkönnyű és az egészség a léneg.
Orthopéd szakrendelésen írják fel a cukorgondozó javaslatára.
Sajnos a kivitelezésekkel már volt problémám.Az Akác utcában nem javaslom a vény beváltását mert töbszöri reklamációmra sem javitották meg kellőképpen. A Pannonia utcában ill. a Király utcában jók a tapasztalataim.

Borka
 
Oldal tetejére