Mondjatok véleményt!

tímeácska témája a 'Inzulinpumpa' fórumban , 2008 Október 8.

 1. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Szeretnék megkérni minden Talist, hogy 1-2 mondatban összefoglalva írjon véleményt a kisgyóni taliról! Kérlek Benneteket, legyetek egy kicsit kreatívak :)mrgreen::cool:), ne csak azt írjátok, hogy "Tök jó volt", "Szerintem is tök jó volt!" stb.!:)mrgreen:)
  (A Cukorbeteg Élet Magazin kérése :mrgreen:, én csak a postás vagyok :cool: ;)) (Holnap 11-ig várjuk/várom a hozzászólásokat!)
   
 2. Zsu77

  Zsu77 Új tag

  Tök jó volt.Szerintem is...Na,jó...
  Szerintem a legjobb az volt,hogy együtt voltunk.Azok a nevek,amiket a fórumról ismerünk,most ott életre keltek.És így teljesen más már eszmecserét folytatni inzulinról,ch-ról,problémákról,mert a légkör is oldottabb,mivel nagyobb a bizalom.Mert mindenki azt olvassa,amit az író leírt,nincs félreértés,áthallás.Ráadásul egy-kettő együtt eltöltött nap alatt kijön sok hasonlóság,ami több,mint a számok,és jó ezeket megbeszélni,átrágni.Meg ha valamin együtt nevetünk,akkor az többé már nem bír olyan nyomasztó súllyal,amit azért sokszor még így is "ápolni"kell,még így a fórumon keresztül is.Szóval ez így több és más,mint egy egyszerű emberi találkozó.Sok segítséget,bátorítást és bíztatást ad,az információ-cserékről nem is beszélve.Szóval szuper és igazán hasznos!!!Szerintem az ott "begyűjtött" kapcsolatok nem vesznek el,ami a legjobban talán a gyerekeket érinti.Hogy lehet egy olyan barát/haver,aki felnőttként is valamiben mindig különlegesebb lesz más barátoknál.Szóval egy nagyon jó összetartozást jelent.:)
   
 3. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Zsu, édes, aranyos, kedves...! Ez itten 1-2 mondat :)mrgreen:)?! De azért jó! Köszi! Majd kiszűri Ildi, ami Neki kell! :lol::lol: ;);)
   
 4. Zsu77

  Zsu77 Új tag

  Ja...Várj...mingyá újra tördelem,hogy az egész csak két mondat legyen...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen:
   
 5. tímeácska

  tímeácska Őstag

  :rolleyes:;););):mrgreen:
   
 6. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Felejthetetlen...! Én vagyok a legboldogabb ember, hogy segíthettem egy igazán Jó Csapat Értékes Embereit összehozni egy helyre! Tudjuk, hogy valóban nem vagyunk egyedül... Mert számíthatunk Egymásra!
   
 7. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Tök jó volt, de a legtökebb az volt, hogy a személyes találkozáskor nem azt éreztem, mintha először (másodszor) találkozunk volna, hanem mintha a régi barátokkal futnánk újra össze. Ez az esti csevegős, játszós, beszélgetős együttlétkor is bebizonyosodott. Amit én kiemelnék, az az, hogy a csapat ifjú tagjai teljes természetességgel olvadtak bele a közösségbe. Tudjuk, hogy a kamaszok szeretnek elvonulni, meg nem eljönni, mert ez is ciki, meg az is ciki, stb. Na itt nem éreztem, hogy a tiniknek valami is ciki lett volna. Láthatóan jól érezték magukat az ősökkel, de emellett a picikre is folyamatosan figyeltek.
  Szerintem kevés olyan közösség van, ahol ilyen jól megértik egymást az emberek. Fásultságnak, zárkózottságnak nyoma sem volt.
   
 8. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Első mondat: Tök jó volt.
  Második mondat: Akkor lesz igazán tök jó, ha megismétlődik.
   
 9. gabibaba

  gabibaba Aktív tag

  Tök jó volt. :-D
  Először annak örültem, hogy rátaláltam a fórumra. Aztán az első találkozásnak, ahol a nick-eket megismertem. Aztán a második találkozásnak, ahol újra láthattam azokat, akiket először megismertem. És örülni fogok a következő találkozónak, ahol remélhetőleg azokat is megismerem, akiket eddig még nem sikerült.
   
 10. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Köszi! Ez annyira ... kreatív volt! :mrgreen::mrgreen::cool::twisted:
   
 11. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Várjom/juk ám még a hozzászólásokat! ;-)
   
 12. nofre

  nofre Adminisztrátor Fórumvezető

  Igen-igen :) a nagy tervem az lenne, hogy szépeket írok a ti "billentyűzetetekből" az újsiba... kérlek titeket, hogy nyilatkozzatok bővebben :)
   
 13. dg

  dg Őstag

  Viszonylag ritka, hogy az internetes közösségek kilépnek a virtuális térből a fizikai valóságba. Más minőség.
  Úgy gondolom, mindenkinek jól esik, hogy erre kölcsönös igény van. Nekem is nagyon jól esett, amikor először meginvitáltak a kisgyóni találkozóra. Aztán meg másodszor, s így tovább...
  Ami számomra még igen értékes, -- s hogy az előttem szólókat ne ismételjem, pedig szívemből szólnak -- az az, hogy a valóságban is mindenki az, aminek és akinek mutatta magát a fórumon keresztül. Mindenki előhozakodhat gondjával, bajával, örömével, sikerével, s aztán mindenki, aki részt vett, adja mellé nevét, arcát, teljes fizikai valóját.
   
 14. dg

  dg Őstag

  :-D Ja?
  És tök jó volt! :-D
   
 15. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Igeeeeen! Huh, már azt hittem, hogy csalódnom kell Benned... De nem!:mrgreen::mrgreen:

  Imádlak benneteket! Mert "Tök jó volt!"! :mrgreen::mrgreen:
   
 16. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Sidike és Csiguka!

  Ha még nem mondta volna senki, Tök jó volt!!!
   
 17. tímeácska

  tímeácska Őstag

  :twisted::twisted::twisted: Hű, Teki! :twisted::twisted::twisted: :mrgreen::mrgreen:
   
 18. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Ezt az idézetet itt nagyon kiemelném, mármint hogy senki sem az ünneplő pofiját mutatta, hanem saját magát a hétköznapokból!!! És senki sem gyanakodott, hogy bárki is az "ünneplőset" mutogatná.
   
 19. tímeácska

  tímeácska Őstag

  ...És még az első kávé előtti "arcunkat" is láthatták... Na, az a nem semmi látvány... :lol: És igen, ugyan olyan pofink van korán reggel 6-7 órakor, mint bárki másnak... Hát, ezt sem titkoltuk egymás elől... De nem is tudtuk volna, még ha akartuk volna sem! :mrgreen:
   
 20. Zsu77

  Zsu77 Új tag

  Igen.Én sem zavartattam magam.Ugyanúgy elaludtam beszélgetés közben,mint máskor...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
   

Megosztás