Ne dőlj be az Interneten kapható hamisítványoknak!!!

feszkoom

Új tag
Túlságosan is sok féle/fajta bogyóhoz tudnak a fiatalok hozzájutni, és nem kell nagyon megerőltettniük magukat. Az emberek fejében kellene rendet tenni.
 

feszkoom

Új tag
Poénból gyógyszert szedni? Azért ott nem ártana egy elme orvos meglátogatása.
Egyszer kaptam egy óriási verést, mert azt hitték otthon, hogy bevettem a nagynéni szívgyógyszerét, miközben csak egy szem C-vitamint vettem be, mert ízlet a savanyú íz. Na azóta nem jutott eszembe csak úgy bevenni valamilyen készítményt.
 

Napember

Új tag
az a saját hülyesége, ha még csak nincs is rá szüksége. de a sok potenciazavarral küzdők egy része elkeseredésből nyúl ezekhez a jó kis internet pirulákhoz.
 

Tomika42

Új tag
Hát igen, felelőtlenség! Szerencsére maradandó károsodása nem lett, de egy életre elment a kedve a kétes eredetű szerek használatától! És ezt azért osztottam meg veletek, hogy Ti ne essetek bele ebbe a hibába, már akit esetleg érint!
 

okkker

Új tag
az a saját hülyesége, ha még csak nincs is rá szüksége. de a sok potenciazavarral küzdők egy része elkeseredésből nyúl ezekhez a jó kis internet pirulákhoz.
Igen, és ezekkel csak a meglévő bajt tetézi. Megértem azokat, akik el vannak keseredve, de a szakorvos tudja, mit mennyiszer célszerű szedni
 

bioszaky

Új tag
Azt kell megérteni, hogy ha valami igazán hatásos, azt nem kell a neten, szinte titokban vásárolni. És tömegével vannak pozitív visszajelzések.
A Viagrát nem kell nagyon hirdetni, mindenki ismeri. A konkurenicája a tadalafil hatóanyagú Cialis (sárga tabletta) és a vardenafil hatóanyagú Levitra (narancssárga).
Lehet, hogy ezek már vérnyomás probléma esetén is szedhetőek. Utána kell olvasni. És persze előbb a probléma okát kell feltárni. Sajnos diagnosztikában nagyon gyenge a magyar orvoslás, a betegnek érdemes ebben is utánajárnia, sorstársakkal beszélnie.

A többi szinte mind kóklerség, vagy inkább a placebo mint gyógyszer kategória (Potemix stb.).
 

feszkoom

Új tag
Ez így van, de arról kellene beszélni, hogy miért lehet manapság hamis, hamísított "gyógyszereket" "gyógykészítményeket" hirdetni. Persze nem kell mindenfélét összevásárolgatni, de mindig vannak kivételek, akik megveszik kipróbálják. És ezt kellene megelőzni, mert a 90 éves Laci bácsi, lehet inkább hallgat a szomszéd Petikére, aki ad neki egy "jobb" vérnyomáscsökkentőt, és milyen fura, ez olcsóbb mint a gyógyszertárban.
Vannak ilyenek, és ez szörnyű.
 

Tomika42

Új tag
Szerintem ezeket a dolgokat bevizsgáltatják, és talán van bent valami olyan anyag, ami esetleg jó hatással van a vérkeringésre, és akkor már lehet árusítani, hirdetni! És emiatt hogy nincs bennük elég hatóanyag, olcsóbbak, és természetesen nem oldják meg a problémát!
De ez csak az én véleményem!
 

feszkoom

Új tag
Azért ez nem olyan mint a tecsós gazdaságos akármicsoda, ami azért olcsóbb mert lejön belőle a hiper csomagolási költség.
 

Mooncsy

Új tag
Sziasztok!

Én is csak ajánlani tudom a hardboy.hu-t. Az oldal megnyitásakor felvillanó szemrevaló hölgy egy pillanatra engem is megtévesztett, de utána tovább nézelődve rá kellett jönnöm, hogy ez nem egy olyan haszontalan oldal, aki csak méregdrága ártalmas gyógyszereket árul. Itt sokkal többről van szó.
 

Tomika42

Új tag
Aki először az oldalra téved, az azt látja, hogy "Rendeljen most", pedig az oldalon nem is lehet semmilyen gyógyszert kapni. Leír pár hasznos információt a merevedési zavarokról és a kamu gyógyszerekről, de sajnálom, hogy nem foglalkozik mélyebben a témával. A feléptítése nagyon tetszik
 

mekcsi

Új tag
Nem is értem hogy lehet így vásárolni. Azért itt mégis csak az ember egészségéről van szó.
Az a minimum hogy a gyártó oldaláról rendel, de inkább személyesen bemegy egy üzletbe/gyógyszertárba.
 

dokika

Új tag
Lényeg a lényeg hogy nem szabad ilyen kamu gyógyszereket vásárolni mert abból csak a gond van,szóval inkább menjen el az ember az orvosához és konzultáljon vele, mintsem hogy baj legyen belőle késöbb!

Azért nem csak a kamu gyógyszerekből lehet gond. Nagyon oda kell figyelni arra, hogy mit veszünk be. Nekem az a meglátásom, hogy antibiotikumot csak abban az esetben szabad beszedni, ha már tényleg nincs más megoldás, mert azok is okozhatnak bajokat - még akkor is, ha nem "kamu gyógyszerek".
A párom édesapját egy tudatlan, pénzéhes orvos majdnem sikeresen átküldte a túlvilágra azáltal, hogy hibás diagnózist állított fel, és azt próbálta meg - nem megfelelő gyógyszerrel - kezelni. Antidepresszánsok esetében ez fokozottan igaz lehet, ugyanis a legtöbb embernek inkább pszichológusra lenne szüksége, mint "csodatablettákra".
Végül, de nem utolsó sorban: PREVENCIÓ! Megelőzni a bajt sokkal jobb stratégia, mint utólag, sokszor vaktában "lövöldözve" megpróbálni kiírtani a probléma gyökerét, ugyanis a ha pályát tévesztenek a "lövedékek", sokkal nagyobb bajt okozhatnak, mint amennyire használnak.
Persze ez is csak egy vélemény...
 
Oldal tetejére