Vércukormérők

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Szomorú, hogy a fogyasztóktól meg kell védeni az árukészletet. Láttam olyan patikát, ahol üveg kalitkákba van az áru. Jól néz ki, de nem lehet megfogni, ami belül van. Információt, vc mérő, vérnyomásmérő stb. nem is kérek, nincs értelme, az Interneten sokkal jobban áttekinthető, amire kíváncsi vagyok.<o></o>
Én is ennek a híve vagyok, de az emberek nagy részénél még mindig a klasszikus vásárlási formákra van igény. Látni, tapintani, szagolni vagy mondjuk piacon akár ízlelni is szeretné az árut. Csak pár olyat termékre nem igaz ez ahol az említett érzékelési módok nem fontosak. Pl műszaki elektronika illetve jelen esetben az orvosi elektronika is ide tartozhat.

dg

Őstag
Én is ennek a híve vagyok, de az emberek nagy részénél még mindig a klasszikus vásárlási formákra van igény. Látni, tapintani, szagolni vagy mondjuk piacon akár ízlelni is szeretné az árut. Csak pár olyat termékre nem igaz ez ahol az említett érzékelési módok nem fontosak. Pl műszaki elektronika illetve jelen esetben az orvosi elektronika is ide tartozhat.

Én elektronikai eszközt se vennék úgy, hogy előtte legalább egyszer nem láttam "élőben". Szerintem, teljesen természetes, hogy az emberek meg akarják nézni közelről azt, amit megvesznek. Na persze, ha ajándék, akkor jöhet látatlanban is.

(Péter! Neked mond valamit a Pázmány Péter Katolikus Egyetem?)

rgyörgy

Új tag

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/02/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.MsoBodyText, li.MsoBodyText, div.MsoBodyText {margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Ma már nem is vásárolok úgy, hogy ne nézzek körül a hálón. Az utolsó Internet nélküli vásárlásnál, szaküzletben /vérnyomásmérő/ nagyon kedvesen, rábeszéltek egy svájci mérőre. Itthon megnéztem a gyártó honlapját, és kiderült, csak egyetlen mérést tárol a memo. Ugyanebből a típusból, van olyan is, amelyik kétszáz memóriás. Pár nap múlva rákérdeztem távrecsegőn a boltba, volt 200 memos, és csak kétezerrel volt drágább. Azóta előbb megnézem Pl. az árgépet, összehasonlítom az árakat is. Nemrég vettem egy telefonos csatolót 10500-ért, ez volt a legolcsóbb. Ugyanezzel mindenben megegyező készüléket, volt, ahol 40000-ért árulták. Egyszerű a megrendelés, és másnap, mikor érte megyek a boltba, már kedvemre tapogathatom, és pont azt, amelyiket előre kiválasztottam.
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o><o></o>

Én elektronikai eszközt se vennék úgy, hogy előtte legalább egyszer nem láttam "élőben". Szerintem, teljesen természetes, hogy az emberek meg akarják nézni közelről azt, amit megvesznek. Na persze, ha ajándék, akkor jöhet látatlanban is.

(Péter! Neked mond valamit a Pázmány Péter Katolikus Egyetem?)
Ajándék lónak...? :) Pedig lassan efelé tartunk, nemcsak az elektronikában, hanem mondjuk olyan dolgokban mint a tisztítószerek, háztartási eszközök, ilyesmik. Ebből a szempontból hiszek a netes keredkedelemben.

Persze, ismerem, voltam is kint Piliscsabán párszor illetve több ismerősöm is jár oda. Miért?

rgyörgy: tippelhetek a svájci gyártóra? Microlife? Schiller?

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tekike....
Hé!Erre itt válaszojjjj!:)
Azért nem válaszoltam, mert a kérdés nem tiszta. A mennyire vesztegetik-re a válasz, hogy nagyon vesztegetik.

Ha a mennyiért vesztegetik-re gondolsz, akkor 4.700,-Ft körül, mán pontosan nem emlékszem. De ez a kedvenc pultot csapkodós patikánkban van.

Zsu77

Új tag
Azért nem válaszoltam, mert a kérdés nem tiszta. A mennyire vesztegetik-re a válasz, hogy nagyon vesztegetik.

Ha a mennyiért vesztegetik-re gondolsz, akkor 4.700,-Ft körül, mán pontosan nem emlékszem. De ez a kedvenc pultot csapkodós patikánkban van.

Hát azt gondoltam,hogy ott.De ez tényleg jó drága...:(

Oldal tetejére