Vércukormérők

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
És itt most az esetleges félreértések elkerülése végett:
Nincs én nekem úgy konkrétan semmi bajom a Roche-sal, sőt, elégedett is vagyok (lásd pl. betegoktatás), és semmi pénzért "nem mennék át" más céghez, csak úgy gondolom, lehetnek nekem is észrevételeim... Amit pedig miért is ne mondhatnék ki/írhatnék le...? :rolleyes:
Én sem azért szapulom a Rochet, mert baromira ő tehet attól, hogy milyen. Valójában nem a Roche-t szapulom, hanem a gépezetet, ami a Roche-t is marionett bábuként mozgatja. És azzal is tisztában vagyok, hogy a Mo-n lévő 3 forgalmazó cég közül a Roche tesz a legtöbbet a pácienseiért. Én sem mennék át más céghez. De azt is nehezen hiszem el, hogy a Roche, mint egy nagyon erős anyacéggel rendelkező Mo-i leányvállalat ne tudna valamit lépni (mondjuk a hatalommal rendelkező gépezet ellen).

laffi

Tag
Szita ujjúak, hajrá!!!:cool::cool::cool:
Laffi, a te eredményeidre vagyok nagyon kíváncsi. A te partnered :shock::shock::shock: nagyon mellémér, alá, fölé, lehet hogy egy keresztezésnél a két mérés még találkozik is egymással.
Kata! Nem terveztem a mérők összehasonlítását, inkább csak a csíkokat akartam hasonlítgatni egymáshoz. De egye kukac. Meg lészen mérve a partner teljesítménye is ;-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kata! Nem terveztem a mérők összehasonlítását, inkább csak a csíkokat akartam hasonlítgatni egymáshoz. De egye kukac. Meg lészen mérve a partner teljesítménye is ;-)
Úgysem tudsz elállni. Én sem tervezetem ennyi összemérést, mégis 1 napig minden variációt megcsináltam egymás után. Egyszerűen kíváncsi voltam.
Pont a te eredményed lenne érdekes, mivel a te géped a leggagyibb. Szitázzál csak a kedvünkért legalább 1 napot.

laffi

Tag
Oksi szitázok. Amúgy a Partnerhez csomagolt ujjszúró már egész normális... gondolom az Optimumhoz is ez van téve. Maradok továbbra is Softclixes....

laffi

Tag
Talival kapcsolatban:
Nagyjából bármikor ráérek, gyeden vagyok, de mégis kicsit terveznem kell hogy a 3 törpe felügyelete megoldható legyen. Júli 6-tól a 3ból 2 mamázik, így azon a héten jó lehetne.
Hétvégén legyen vagy hétköznap ?
Délután vagy inkább este???

tímeácska

Őstag
Talival kapcsolatban:
Nagyjából bármikor ráérek, gyeden vagyok, de mégis kicsit terveznem kell hogy a 3 törpe felügyelete megoldható legyen. Júli 6-tól a 3ból 2 mamázik, így azon a héten jó lehetne.
Hétvégén legyen vagy hétköznap ?
Délután vagy inkább este???

Én így dolgozok júliusban (elvileg:cool:):
1-jén iccaka, 5., 7., 8., 10., 11.-én: 06-18-ig, aztán 12-26-ig SZABIIII, 27., 28., 30.-án ugyancsak 06-18-ig.

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Köszi! Többiek??? Hogy s mikor ráérőztök????
Bár nem vagyok szfvári, de elmennék, csak 40 perc autóval kb (az M1-M7 bevezetőjénél lakunk). Ha már lemaradtam a nagy taliról... és még egyikőtöket sem ismerem!!!!!
Nekem is mindegy, mikor, nekem is csak előre kell szólnom, hogy kérek segítséget a gyerekekhez. Max nem kapok és akkor nem megyek, dehát ez nem tudom előre kiszámolni.

gabibaba

Aktív tag
Kicsit forr az agyam. Gyerekként Gábor ugye ingyér jogosult egy D-Cont Personalra. Mivel nyáron többször nem sikerült vele mérni félárnyékban sem (bár erre az akkori dr. szerint csak mi nem voltunk képesek), beruháztunk egy AC A-re. Ki is próbáltuk az AC Active-ot Personal csíkkal, a normál tartományban kb. 0,1 magasabbnál 1-1,2 volt a különbség kb. emlékeim szerint a saját csíkkal mérthez képest is, meg a két gép között is. Gondoltuk, kísérletezünk megint, mert túl sokszor mért a szentem 3-at, 3,1-et, de nem érezte (3,8-nál szokta).

P: 12,7 AC: 18,8 !!! (P csík)
P: 3,1 AC: 4,3 (saját csík)
P: 4,9 AC: 5,7 (P csík) 6 (saját csík)

Most vigyem el a DContot szervízbe? :twisted:

Oldal tetejére