Vércukormérők

torkos

Új tag
"... Azért az USA-ban is van egy-két cucc, amit ott is csak receptre lehet megvenni. Californiában a Navigátor, OmniPod nem vehető szabadon, az Xceed ahhoz képest játékszer.

Az viszont igaz, hogy ott az is 20 dolcsi, ami nálunk 12-18 ezerbe kerül. De ez a vc masinára vonatkozik, a csík ott is húzós, még biztosított áron is, ill. attól függ, milyen biztosítása van az embernek.

Kedves Kata,

:o! Eszem ágában sincs bosszantani vagy, vitatkozni veled! Ha megnyugtat azt mondom neked is mint a feleségemnek: úgy van, igazad van! :D
Te nem nekem válaszoltál, hanem véleményt és olyan infót közölsz, ami speciel engem már kevésbé érdekel.

Ismét leírom: Engem csak az Optium Xceed érdekel!

A húzós ár kérdése, azt mindenki a jövedelméhez viszonyítva tartja annak, amilyen.
"Fapados" az Xceed?
Nem baj, első reagálásom az volt, mikor Grácia kérdezett: "baba". Dizájnossá teszem! Mert megkedveltem. valószínű úgy, mint 1 nő a kirakatban lévő cipőt.
Igen bevallom nekem az első vércukormérőm, az ára nem érdekelt, nem az ára volt a döntő számomra, ha lesz hozzá kompatibilis olcsóbb csík az sem fog érdekelni.
Ami felhívta rá a figyelmemet, az a korrekt fórum infók és bejegyzések amiket ősz óta róla olvastam.

Hűséges maradok az Optium Xceed-hez, nem veszek hozzá sem Navigátort, sem Omni Pod-ot.;)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kedves Péter,

sajnálnám, ha itt a vércukormérők fórumon marketing és üzletpolitika vitába keverednék veled. Messze távol áll tőlem, - mind igaz érv amit írsz - de a véleményem:

Mindezek ellenére engem csak az Optium Xceed érdekel!!!! :dr_31:
Kedves Torkos!

Bár Péter nagy fiú, nem szorul segítségre, de talán te nem tudod, hogy Péter nem ujjbegyböködő cukorbeteg, hanem annak a cégnek a feje, aki az Xceedet behozta nekünk, és kijárta az utat az OEP-nél, hogy számunkra támogatott legyen maga a mérőke és a hozzá tartozó csík.

A vitához pedig két ember kell, ehhez pedig nem találsz partnert. Eszmecseréhez igen.

torkos

Új tag
Kedves Torkos!

"...cégnek a feje, aki az Xceedet behozta nekünk, és kijárta az utat az OEP-nél, hogy számunkra támogatott legyen maga a mérőke és a hozzá tartozó csík.
A vitához pedig két ember kell, ehhez pedig nem találsz partnert. Eszmecseréhez igen.

Mea culpa maxima culpa!

1. Azt nem tudtam, hogy a cég nagyfőnöke!:dr_24:!
Azért pláne kívánom, hogy ismeretlenek olyan jogos elismerést próbáljanak hangoztatni, mint amit szerény személyem megtesz. Mert amit írsz ezek tények!

A "marketinges" megjegyzésemet sem, mint írtam vitának szántam, inkább aggódásnak - ezek szerint rossz megfogalmazással - a helyi kiskirályokkal l szemben." Remélem, így tisztább a kép a beírásommal kapcsolatban.
A kettős fronthatás ellenére is nyugodt szép napot kívánok: oktondi, szeleburdi torkos.:(

Kedves Péter,

sajnálnám, ha itt a vércukormérők fórumon marketing és üzletpolitika vitába keverednék veled. Messze távol áll tőlem, - mind igaz érv amit írsz - de a véleményem:

1. Ha a piacon hosszú távon megjelenni kívánnék, akkor nem a magyar mentalitással kísérleteznék.

2. Akkor ütős valami, ha nagyot szól. (Van rajta sapka...)

3. Rátok terhelnék... ezt másutt azért nem írnám le érvként. Mint ahogy azt sem, hogy többé kevésbé folyamatosan lesz. (Volt 1 francia autó reklám A sejk azért nem vette meg, mert nem elég drága)

Gondolom, hogy teljesen ET-nek tartanál, ha azt kérdezném pld.: a táska pink színben kapható-e, mert a barátnőmnek ilyent szeretnék és és stb. Ez hunnét jutott eszembe, onnan, hogy láttam nyugati márkás v.cukor mérőt nem csak kékben.

Mindezek ellenére engem csak az Optium Xceed érdekel!!!! :dr_31:
Szerintem ez nem magyar mentalitás, ez szimplán alapvető működési kérdés. Akkor tudunk működni ha hatékonyak vagyunk. Akkor vagyunk hatékonyak ha figyelünk a költségekre. Árulhatnánk mi is 15000-ért a mérőt, de nem tesszük, mert próbálunk hatékonyak lenni, ami Nektek jó. Mindenkinek aki 15 helyett inkább 5 ezer forintot költ mérőre. Viszont ennek vannak korlátai, pl az hogy nem választjuk azt hogy minden és azonnal elérhető a saját raktárunkban (de pl patikában is csak rendelésre, a nagyobbaknál készleten).

A 3. pont lehet hogy szarul hangzik, de ez is a valóság. Őszintén, tedd a szívedre a kezed: az oldal tetején fent futó bannert ki fizeti meg? A Roche. A Roche pedig beépíti a marketing költségébe ami az összes költségét növeli ami pedig arra készteti őket hogy olyan áron adják a terméket ami kitermeli ezt a költséget. Kicsit elmentünk közgáz irányba :) De a lényeget érted: minden ami fölösleges költség az végül a termék árában csapódik le ami nem szerencsés.

Igen, ezek a színes dolgok nekem is tetszenek, de a használhatóság és az ár még mindig előrébb szerepel a prioritás listámon :)

Bár Péter nagy fiú, nem szorul segítségre, de talán te nem tudod, hogy Péter nem ujjbegyböködő cukorbeteg, hanem annak a cégnek a feje, aki az Xceedet behozta nekünk, és kijárta az utat az OEP-nél, hogy számunkra támogatott legyen maga a mérőke és a hozzá tartozó csík.
Cégfej az bizony nem vagyok :rohog:

Édesapám az illető akire gondolsz, s bár én is a cégben dolgozom, de Ő volt az aki mindezt elérte, én csak segítek amiben tudok. Többek közt abban is hogy próbálok itt okos hozzászólásokat írni és infókat adni a szempontokról, masinákról, előnyökről, hátrányokról.

Cukorbeteg sem vagyok, de ujjbegyböködő az azért igen, mert valahogy le kell tesztelni a cuccokat :)

torkos

Új tag
Hát igeeen!
Vagyok aki vagyok! Ez nem is lényeges.
Péter számomra az is kiderült, hogy szerintem te nem is pókerozol. Persze ez nem is hátrány!
Amit írtam magammal példálóztam csak, ha lenne, volna.
Sajnálom, hogy kibújt belőlem a valamikor "volt", "marketing kommunikációs" szak?ember.
Gondolom "álmodozni" csak szabad?

A "fapados"- nak én bátorkodtam nevezni és nem más! Vállalva, hogy így szeretem!
Amint írtam volt: Péter neked is csak ezt ajánlom ne próbálj mást: az ujjböködője világbajnok!

Poe: Én szerintem jól látod. Ez 1 vihar a b...ben. Nem fontos, csak ma minden: frontos!

A lényeg változatlan:
1. Szeretem az Xceedet! 2. Változatlan "türelmetlenséggel" várom a kábelt és nem a bábelt! :)

Hát igeeen!
Vagyok aki vagyok! Ez nem is lényeges.
Péter számomra az is kiderült, hogy szerintem te nem is pókerozol. Persze ez nem is hátrány!
Amit írtam magammal példálóztam csak, ha lenne, volna.
Sajnálom, hogy kibújt belőlem a valamikor "volt", "marketing kommunikációs" szak?ember.
Gondolom "álmodozni" csak szabad?

A "fapados"- nak én bátorkodtam nevezni és nem más! Vállalva, hogy így szeretem!
Amint írtam volt: Péter neked is csak ezt ajánlom ne próbálj mást: az ujjböködője világbajnok!

Poe: Én szerintem jól látod. Ez 1 vihar a b...ben. Nem fontos, csak ma minden: frontos!

A lényeg változatlan:
1. Szeretem az Xceedet! 2. Változatlan "türelmetlenséggel" várom a kábelt és nem a bábelt! :)
:) Nekem tetszik a hozzáállásod, félreértések ide vagy oda.

Egyébként szoktam pókerozni, ebben tévedsz. Ott is sokfajta stratégia van és nem mindig a blöff vagy a tények elferdítése hozza meg a kívánt eredményt. Persze azért nagyrészt arról szól az a játék.

Na de az egy játék, ez meg tökmás. Itt hosszú távon csak tiszta lapokkal lehet részt venni a dologban és ezért nem analóg a pókeres példád :)

Az Omega szerintem a fapados meg a másik, a legismertebb gyártó eszközei. Az Xceed azért messze nem az, sőt, szerintem kiemelkedik az itthoni kínálatból. Ez persze kicsit hazabeszélés is, de mivel leteszteltem már pár különböző mérőt, így tudom teljes szívvel mondani.

gabibaba

Aktív tag
Nem vittem, elküldtem elsőbbségivel, beszéltem velük, azt mondták, küldjem, valószínűleg csere.
Azt a végét kellett kicsit felhajtani a csíknak, ahol a lyuk van. De mondjuk ez hosszú távon nem lenne megoldás.

torkos

Új tag
"Utoljára vighkata módosította 2 Órával ezelőtt, 02:12-kor Ok: személyeskedés miatt egy mondat törölve"

A délelőttről hirtelen nem jutott más az eszembe: "Tévedések vígjátéka." Ez 1 klasszikus Shakespeare darab.

Sajnálom, ha az irónia, vagy esetleg a humor személyeskedésnek tűnt!

Gálvölgyi művész urat idézve: Én kérek elnézést!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Nem vittem, elküldtem elsőbbségivel, beszéltem velük, azt mondták, küldjem, valószínűleg csere.
Azt a végét kellett kicsit felhajtani a csíknak, ahol a lyuk van. De mondjuk ez hosszú távon nem lenne megoldás.
Aha, így már érteni. Posta, csere, új gép, happy. :cool::cool::cool:

napocska

Őstag
Megvettem az Xceedet! A fő felhasználónak is tetszik, és tényleg elég hozzá az ici-pici vércsepp (nekem az volt a legfontosabb szempont a vásárláskor, hogy ne kelljen akkora vércseppet kipréselni, és emiatt mélyebbre bökni). A nagy kék-sárga tok után szokatlanul aprócska a kis fekete szütyő. Képzelem, mit fogjuk időnként keresgélni, mire megtaláljuk, hová is tettük :smile:<!-- google_ad_section_end --> <!-- / message --><!-- sig -->

<!-- google_ad_section_start(weight=ignore) -->

Oldal tetejére