torkos
Új tag
"... Azért az USA-ban is van egy-két cucc, amit ott is csak receptre lehet megvenni. Californiában a Navigátor, OmniPod nem vehető szabadon, az Xceed ahhoz képest játékszer.
Az viszont igaz, hogy ott az is 20 dolcsi, ami nálunk 12-18 ezerbe kerül. De ez a vc masinára vonatkozik, a csík ott is húzós, még biztosított áron is, ill. attól függ, milyen biztosítása van az embernek.
Kedves Kata,
! Eszem ágában sincs bosszantani vagy, vitatkozni veled! Ha megnyugtat azt mondom neked is mint a feleségemnek: úgy van, igazad van! Te nem nekem válaszoltál, hanem véleményt és olyan infót közölsz, ami speciel engem már kevésbé érdekel.
Ismét leírom: Engem csak az Optium Xceed érdekel!
A húzós ár kérdése, azt mindenki a jövedelméhez viszonyítva tartja annak, amilyen.
"Fapados" az Xceed?
Nem baj, első reagálásom az volt, mikor Grácia kérdezett: "baba". Dizájnossá teszem! Mert megkedveltem. valószínű úgy, mint 1 nő a kirakatban lévő cipőt.
Igen bevallom nekem az első vércukormérőm, az ára nem érdekelt, nem az ára volt a döntő számomra, ha lesz hozzá kompatibilis olcsóbb csík az sem fog érdekelni.
Ami felhívta rá a figyelmemet, az a korrekt fórum infók és bejegyzések amiket ősz óta róla olvastam.
Hűséges maradok az Optium Xceed-hez, nem veszek hozzá sem Navigátort, sem Omni Pod-ot.
!