Boóc_Péter
Tag
Egy millió mérő. Az azért nem semmi. Infó:
http://www.egeszsegugy.info/friss_hirek/egymilliomodik-vercukormero
http://www.egeszsegugy.info/friss_hirek/egymilliomodik-vercukormero
Na, hát ez gyors volt! Tegnap rendeltem meg a Méryt, már át is vettem...
Teszt indul... Egyelőre csak a 10 db. csomagban levő csíkkal, mert Mátémnak még ugye nincs közgyógyigazolványa, az én áprilisi adagom meg már fel van írva...![]()
Na, hát ez gyors volt! Tegnap rendeltem meg a Méryt, már át is vettem...
Teszt indul... Egyelőre csak a 10 db. csomagban levő csíkkal, mert Mátémnak még ugye nincs közgyógyigazolványa, az én áprilisi adagom meg már fel van írva...![]()
Én kértem egy doboz csíkot pluszban, ma este mérek ezerrel, Active-hoz, Go-hoz, Xceed-hez. Hamarosan jövök az infokkal. A Mery-nek cca 10-15 %-kal kell magasabbnak lennie a többihez viszonyítva a plazmakalibrációnak köszönhetően. :dr_32:Hűha!
Várjuk a fejleményeket! Mit mivel? Elvileg minek kellett volna kijönnie és mi jött ki? ilyesmi...
Én nem sietek. Spórika van, momentán.
Én kértem egy doboz csíkot pluszban, ma este mérek ezerrel, Active-hoz, Go-hoz, Xceed-hez. Hamarosan jövök az infokkal. A Mery-nek cca 10-15 %-kal kell magasabbnak lennie a többihez viszonyítva a plazmakalibrációnak köszönhetően. :dr_32:
Én kértem egy doboz csíkot pluszban, ma este mérek ezerrel, Active-hoz, Go-hoz, Xceed-hez. Hamarosan jövök az infokkal.:dr_32:
Én meg ezt a 10 csíkot ellövöm úgy, hogy közben mérek az új és a régi Active-val, Go-val is...![]()
Tímeácska megkaptam a galambot!Köszönöm!
Főnököm döntött Partnert választotta a Méryt nem ismeri.Meli
) cukimérőbe és 1990 Ft-ba került volna, nem hiszem, hogy megvettem volna teljes áron! Mindenesetre, ha végre elkészül Mátém közgyógyigazolványa, íratni fogok fel a Méryhez tesztcsíkot. Ha másért nem is, egy tesztelést megér! 
Ha eddig nem hagytak cserben, én sem hagyom őket!Azért tényleg mennyire "gáz", hogy az angol honlapokat böngészve azt látom, hogy pl. az Accu-Chek Advantage, Compact Plus GP, Compact nevű cukormérők már nem kaphatók... Nálunk meg nem hogy nem kaphatók már, de nem is voltak! Sokan még csak azt sem tudták, hogy gyártották...![]()

Nem borítékolni, hanem fogadni kellett volna, akkor lenne mire fogni a sörivástBorítékolom, hogy kb ennyivel kevesebbet fog mérni, nem többet.
De kíváncsian várom a teszteket.
Nálam a Vivamax és az AC ugyanazt az eredményt produkálja, a Méry 10-15%-kal kevesebbet. A két előbbi eredménye van jóval közelebb a labor eredményéhez.

.Nos, méricskéltem a 4 cukormérővel.
A teszt résztvevői:
Accu-Chek Go; Méry; Accu-Chek Active (új); Accu-Chek Active (régi);
Az eredmények:
Go / Méry/Új A./Régi A.
6,5 / 6,3 / 5,9 / 5,8
6,4 / 6,3 / 6,1 / 5,8
6,2 / 6,2 / 5,7 / 5,9
6,2 / 6,3 / 6,0 / 5,9
Egyelőre ennyi adatom van. Sok következtetést 4 mérési eredményből talán még korai lenne levonni, de úgy látom, hogy a 2-2 különböző elven mérő ("felszippantós/rácseppentős") készülék hasonló adatokat produkál, elenyésző köztük az eredménybeli különbség!
A Go és a Méry valamivel "magasabb" eredményeket mutat, kb. (eddig!) 4-5 tizedes eltéréssel. Kíváncsian várom a többi mérés eredményét!
Go: 3,0 MERY: 3,0
Go: 8,0 MERY: 8,1
Go: 6,0 MERY: 5,7
Go: 8,4 MERY: 7,3
Go: 8,5 MERY: 7,5
Hát ez az, erre akartam kitérni, de boci pofi dolgozni.Érdekes, hogy az első 2, talán 3 mérés eredménye minimális eltérést mutat, sőt, elenyészőt! De az utolsó 2 eredmény az előzőekhez képest jelentősen eltérő! Kíváncsi vagyok, milyenek lesznek a többi mérésed adatai!

a tesztelésre. Hát ez az, erre akartam kitérni, de boci pofi dolgozni.
Szóval a cukimérőknél tudjuk, hogy a normál tartományon belül sokkal kisebb hibaszázalékkal dolgozik, akár a laborhoz, akár más kütyühöz, hasonlítunk. Célértéken kívül már nagyobb a hibaszázalék. Így ezek alapján azt is mondhatnám, hogy a te összeméréseid nem relevánsak.
Bocs, de alkalmatlan vagya tesztelésre.
![]()