vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Má mé kéne neked rontani? romlottnak ottan vagyok énMost akkor túl jók az eredményeim?!![]()
hurra
![]()
Rontanom kellene rajtuk, hogy megfelelően kivitelezhessem a tesztet?!![]()
rohog
![]()

Má mé kéne neked rontani? romlottnak ottan vagyok énMost akkor túl jók az eredményeim?!![]()
hurra
![]()
Rontanom kellene rajtuk, hogy megfelelően kivitelezhessem a tesztet?!![]()
rohog
![]()

Má mé kéne neked rontani? romlottnak ottan vagyok én![]()
![]()

Is-isMármint, az jó ötlet, hogy egy Xceedet kellene hozzá tennem?!Szerintem is!
![]()
. Vagyis egy Xceedet még neked is be kell szerezned. Mán csak nem fogsz pironkodni ottan 4 kütyüvel?! 
Vagyis egy Xceedet még neked is be kell szerezned. Mán csak nem fogsz pironkodni ottan 4 kütyüvel?!![]()
Tiszta ciki így... Xceed nélkül...
Agyalok mán, agyalok, nyugi, találunk neked is tesztelni valót.És én akkor mi a csudát teszteljek?! Há' így meg selejtes vagyok...![]()

Agyalok mán, agyalok, nyugi, találunk neked is tesztelni valót.
Mit szólnál egy párbajhoz Lacival. Célérték 5,1-5,9-ig.Természetesen 2-2 db Xceeden, AC A-n, Go-n és Mery-n tesztelve.
![]()
ÉN BENNE VAGYOK!!!
Plusz, Smart Pixen kielemezve? Egyébként Lacinak van a többi fajta mérőke?Mit szólnál egy párbajhoz Lacival. Célérték 5,1-5,9-ig.![]()

Nem, mé adnánk engedményt? Kolompért akaszt pucálni?Akkor az 5 mán nem is jó?!![]()
![]()

Izé, akarom mondani a Go-nál és Mery-nél konyhahőmérséklet, Xceed-nél szobahőmérséklet.Na kérem, ezzel mán lehet tesztelniJA, a sütőajtó nem volt nyitva, szobahőmérséklet vanik itthon.
Go: 15,5
Mery: 15,0
Xceed: 15,2

Nem, mé adnánk engedményt? Kolompért akaszt pucálni?![]()

Na, de azért igyekezni fogok, pucúnyi nem akarok...

Izé, akarom mondani a Go-nál és Mery-nél konyhahőmérséklet, Xceed-nél szobahőmérséklet.![]()

Há mer ő szólni?Na, de mit szól mindehhez Lacink???![]()
![]()
A kihívást biztos vállalja. 
Enyhítő körülmény, beismerő vallomást tettem.<!-- / icon and title --> <!-- message --> <!-- google_ad_section_start -->
Na, ugye... Meg akarsz vezetni minket... Már majdnem bedőltünk Neked, hogy mindhárom mérés szobahőmérsékleten... Na, jah...![]()

Talán inkábbEnyhítő körülmény, beismerő vallomást tettem.![]()
...