Jó éjt mindenkinek..Kocsányos szemeket behúzni, szarvakat letenni,fullánkokat behúzni,páncélokat reumásan letenni,és szirmokat becsukni..holnap korán jövök...Papucska
teki ne aggódj te szárított rákot eszel az tuti meg salit is.Korszerű táplálkozás Teki módra...vagy nem?Nekem kis nyúványaim vannak a testem körül bioszból valami csillóknak vagy miknek hítuk,de pont hiányoztam akkor...Én bekapok egy stereptococcust és már jó is laktam,mehet a csicsika..
Tegnap mikor beszéltünk utána szomorú lettem voltam,de hamar elmúlt.(hála neked)Meli
Drága Kedves Lassanmozgó Növénykém!
Oszt mondd, ma mennyit haladtál a tali irányába?
Figyu Papucska!
Te hogy alszol? Te mit húzol be, mit teszel le? Gondolom egysejttel minden könnyebb. Má kezdelek irigyelni, bacit is mindig találsz mindenhol, én meg még aztat sem tudom, hogy növényevő, vagy ragadozó vagyok-é. Mert bármi is vagyok, valakinek biztos van félni valója.
Vettétek Növénykém és Csigukám????
Ne legyél szomorú, így a következőre Csigu is jönni tud. A vasárnapi neki necces lett volna.
De jó pofi képecskéd lett.Hát...megyek,megyek megyegetek,de attól félek,hogy előbb jutok a felhőkig(arra könnyebb haladni...),mint ezzel a cseréppel araszolgatni,de azé küzdök rendessen!![]()
Ne legyél szomorú, így a következőre Csigu is jönni tud. A vasárnapi neki necces lett volna.
Majd lementem,most futok!![]()
Osztán hova futsz Édes Virágszálam? Látod mi lett a Lassanmozgó Növénykéből?
tescóba!
Egyébként szépen elletttolvaittnekem ez a lassúsági verseny!Így mán tuti nem nyerek...
Na fuss hát, én is eltolom a biciklit.
Hogy hova tudok a menni a következőre, és milyen a vasárnapi a lett volna a necces?!És miért szomi Papucska?!
Nem érteni Csigunak!:???: Hol az a fonal...??? Elveszett...!!!
![]()