Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Jó éjt mindenkinek..Kocsányos szemeket behúzni, szarvakat letenni,fullánkokat behúzni,páncélokat reumásan letenni,és szirmokat becsukni..holnap korán jövök...Papucska

Figyu Papucska!
Te hogy alszol? Te mit húzol be, mit teszel le? Gondolom egysejttel minden könnyebb. Má kezdelek irigyelni, bacit is mindig találsz mindenhol, én meg még aztat sem tudom, hogy növényevő, vagy ragadozó vagyok-é. Mert bármi is vagyok, valakinek biztos van félni valója.
Vettétek Növénykém és Csigukám????

pusimelu

Őstag
teki ne aggódj te szárított rákot eszel az tuti meg salit is.Korszerű táplálkozás Teki módra...vagy nem?Nekem kis nyúványaim vannak a testem körül bioszból valami csillóknak vagy miknek hítuk,de pont hiányoztam akkor...Én bekapok egy stereptococcust és már jó is laktam,mehet a csicsika..

Tegnap mikor beszéltünk utána szomorú lettem voltam,de hamar elmúlt.(hála neked)Meli

vighkata

teki ne aggódj te szárított rákot eszel az tuti meg salit is.Korszerű táplálkozás Teki módra...vagy nem?Nekem kis nyúványaim vannak a testem körül bioszból valami csillóknak vagy miknek hítuk,de pont hiányoztam akkor...Én bekapok egy stereptococcust és már jó is laktam,mehet a csicsika..

Tegnap mikor beszéltünk utána szomorú lettem voltam,de hamar elmúlt.(hála neked)Meli

Ne legyél szomorú, így a következőre Csigu is jönni tud. A vasárnapi neki necces lett volna.

Zsu77

Új tag
Drága Kedves Lassanmozgó Növénykém!

Oszt mondd, ma mennyit haladtál a tali irányába?

De jó pofi képecskéd lett.Hát...megyek,megyek megyegetek,de attól félek,hogy előbb jutok a felhőkig(arra könnyebb haladni...),mint ezzel a cseréppel araszolgatni,de azé küzdök rendessen!:)

Zsu77

Új tag
Figyu Papucska!
Te hogy alszol? Te mit húzol be, mit teszel le? Gondolom egysejttel minden könnyebb. Má kezdelek irigyelni, bacit is mindig találsz mindenhol, én meg még aztat sem tudom, hogy növényevő, vagy ragadozó vagyok-é. Mert bármi is vagyok, valakinek biztos van félni valója.
Vettétek Növénykém és Csigukám????

Én elvesztettem a fonalat az első mondatnál...:confused::rolleyes:

vighkata

De jó pofi képecskéd lett.Hát...megyek,megyek megyegetek,de attól félek,hogy előbb jutok a felhőkig(arra könnyebb haladni...),mint ezzel a cseréppel araszolgatni,de azé küzdök rendessen!:)

Hát Növénykém, én javasolnék(nák) neked valami pofás futónövénykét. Keressek? Amolyan pofásat. Azzal nem csak, hogy gyorsabb leszel, hanem az nem felfelé törekszik, hanem ha nincs kikarózva, akkor elfut Kisgyónig, meg vissza.

vighkata

És a nemtom milyen növényke, de garantáltan fut, kúszik, időben odaér, és kávéval vár minket.

Csatolások

• növényke.jpg
    növényke.jpg
    12 KB · Olvasás: 2

pusimelu

Őstag
Mentem volna vasárnap Katával ,Tatára.Ezért is szomi vagyok...
Várni kell Kisgyónig.
Viszont még szomorúbb vagyok a pumpesz miatt,mert messze vagyok tőle mint ide Bagdad.
De majd ha nyerek a lottón akkor az lesz valami...
Viszont nem is vagyok olyan szomorú mert lehetne sokkal rosszabb is.Vannak szép okos gyerekeim ,és férjem.Nem a híd alatt lakom viszonylag egészséges a család is.Feltalálták az inzulint is.(nem utolsó dolog)
Dolgozom annyit mint GÜZÜ.Örülök mindennek..

Nem is kell több de én várok akár meddig is.Igaz Teki..
Sziasztok Meli

Zsu77

Új tag
Hogy hova tudok a menni a következőre, és milyen a vasárnapi a lett volna a necces?!:confused: És miért szomi Papucska?!:confused: Nem érteni Csigunak!:???: Hol az a fonal...??? Elveszett...!!!:confused:

Na?Mondom én:hasonlítunk mint két tojás!:D
Ha mán te se tudod,hogy hova nem tudsz menni,akkor ki a csuda tudja?
De én má Tekikéből kihisztiztem így má én is tudom,amit te nem tudsz,illetve lehet azóta mán igen,hogy t.i. hova is nem tudol te menni!Bezony,de azé a lényeg:én eztet előbb tudtam,mint te=>be-be-beeeee!:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Szóval:én má tudom,amit te csak később tudtál meg,pedig ugyanúgy nem tudtam,ahogy te,hogy tulajdonképpen hova is nem tudol te menni,anélkül,hogy erről bármit is tudnál,annak ellenére,hogy úgy tűnik itt már mindenki tud mindent a te tudomásod nélkül aztat illetően,hogy mit is nem tudsz te,na aztat!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hű l'azanya!Mit tudok...

Oldal tetejére