Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mentem volna vasárnap Katával ,Tatára.Ezért is szomi vagyok...
Várni kell Kisgyónig.
Viszont még szomorúbb vagyok a pumpesz miatt,mert messze vagyok tőle mint ide Bagdad.
De majd ha nyerek a lottón akkor az lesz valami...
Viszont nem is vagyok olyan szomorú mert lehetne sokkal rosszabb is.Vannak szép okos gyerekeim ,és férjem.Nem a híd alatt lakom viszonylag egészséges a család is.Feltalálták az inzulint is.(nem utolsó dolog)
Dolgozom annyit mint GÜZÜ.Örülök mindennek..

Nem is kell több de én várok akár meddig is.Igaz Teki..
Sziasztok Meli

Így imádlak ahogy vagy. Nem véletlenül vagyunk mi ilyen okosak, ügyesek, szépek, és főleg pozitívak, hiszen belőled fejlődtünk ki. Ha valaki nem érteni: az egysejtűekből lettünk ízeltlábúak, hidegvérűek, növénykék, állatkák, stb...

vighkata

És csiguk is! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hja bizony!!! Mindenféle csúszó-mászó-repülő-kúszó stb. élőlényke. (bár a hidegvérűek alatt a csiguk vannak, de írhatnám azt is hermafroditák, ugyanis a csigák tudják változtatni a nemüket aszerint, hogy mik akarnak lenni.)

tímeácska

Őstag
hja bizony!!! Mindenféle csúszó-mászó-repülő-kúszó stb. élőlényke. (bár a hidegvérűek alatt a csiguk vannak, de írhatnám azt is hermafroditák, ugyanis a csigák tudják változtatni a nemüket aszerint, hogy mik akarnak lenni.)

Nem, nem Tekikém, innentől fogva külön állatfaj a Csigu faj! :lol:
Őőőő... Változtatni tudom a nememet... Akkor megváltoztatom igenemre! :lol::lol::lol:
... Hogy mi akarok lenni... Őőő... Egyébként Csigu komp akart lenni... Csak nem komp-lett... :lol:

vighkata

"... Sanyargatás után virágzik a Viaszvirág...
...Ritkán adunk olyan tanácsot, hogy ne ültessük át a növényt vagy hagyjuk a földjét kiszáradni. A viaszvirágnak pedig ez kell..."
Ezt itt találtam:
http://www.edenkert.hu/cikkek/szobanoveny/viaszvirag-hoya-carnosa/

Bocs, Növényke! ... ;-)

Szegény Zsu77. Egyre többet teszünk az érdekében, de egyre hátrányosabb helyzetű lesz. Ezt jóvá kellene már tennünk, akárhogy is. 5letek?

vighkata

Állatkák, én nyomtatókártya leakaszt, bicikli eltol, jók legyetek.
100 Lábú, láttad, hogy éppen a 100. üzinél tartasz? Minden lábra egy üzi.

vighkata

Jó kis lajhárka fotókák(ok)

Csatolások

• lajhár1.jpg
    lajhár1.jpg
    3 KB · Olvasás: 12
  • lajhár2.jpg
    lajhár2.jpg
    5.7 KB · Olvasás: 1
  • lajhár3.jpg
    lajhár3.jpg
    19.4 KB · Olvasás: 1

Zsu77

Új tag
Jujj!Én a Sid-et szejetem!Az olyan hülye...Be kéne a készítőket pereljem,mert szerzői jog védi Viaszvirág minden ilyen képességét!!!

tímeácska

Őstag
Igen, igen! Legyen a Sid! Légyszi'-légyszi'-légysziiiiiii'!!!! :lol: Olyan cuki-muki! ;-) És legyen onnantól a neve: Sidildi Lajhárka... :lol:;-):-D

Oldal tetejére