Christina Csigu!Ma már jobban vagyok.Cukker magasabb ,meg a torkomat is érzem, de a fejem már nem fáj.Papucs
Mentem volna vasárnap Katával ,Tatára.Ezért is szomi vagyok...
Várni kell Kisgyónig.
Viszont még szomorúbb vagyok a pumpesz miatt,mert messze vagyok tőle mint ide Bagdad.
De majd ha nyerek a lottón akkor az lesz valami...
Viszont nem is vagyok olyan szomorú mert lehetne sokkal rosszabb is.Vannak szép okos gyerekeim ,és férjem.Nem a híd alatt lakom viszonylag egészséges a család is.Feltalálták az inzulint is.(nem utolsó dolog)
Dolgozom annyit mint GÜZÜ.Örülök mindennek..
Nem is kell több de én várok akár meddig is.Igaz Teki..
Sziasztok Meli
Így imádlak ahogy vagy. Nem véletlenül vagyunk mi ilyen okosak, ügyesek, szépek, és főleg pozitívak, hiszen belőled fejlődtünk ki. Ha valaki nem érteni: az egysejtűekből lettünk ízeltlábúak, hidegvérűek, növénykék, állatkák, stb...
És csiguk is! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hja bizony!!! Mindenféle csúszó-mászó-repülő-kúszó stb. élőlényke. (bár a hidegvérűek alatt a csiguk vannak, de írhatnám azt is hermafroditák, ugyanis a csigák tudják változtatni a nemüket aszerint, hogy mik akarnak lenni.)
Tekikém, Növénykém! Ti mondtátok, hogy nem tudjátok, milyen virág Növénykénk, igaz?! Csak azért, mert viaszvirág... ;-)
"... Sanyargatás után virágzik a Viaszvirág...
...Ritkán adunk olyan tanácsot, hogy ne ültessük át a növényt vagy hagyjuk a földjét kiszáradni. A viaszvirágnak pedig ez kell..."
Ezt itt találtam:
http://www.edenkert.hu/cikkek/szobanoveny/viaszvirag-hoya-carnosa/
Bocs, Növényke! ... ;-)
Nekem volna egy!!! Bocsi!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Csatolás megtekintése 114
Szerintem, mielőtt hazamész, olvasd el újból a 273. hsz.-t.... :lol:
Állatkák, én nyomtatókártya leakaszt, bicikli eltol