A mai napom apró öröme...

cuki

Új tag
Juhééééééééééé!!!!!!!!! Ajándék, köszi előre is!!!! De a legfontosabb, hogy ha megérkezem Szentendrére akkor a hévmegállótól hova menjek!!! ???????? Semmit nem ismerek ott:-(

Zsu77

Új tag
Az a helyzet,hogy ma senki sincs fönt már,aki erre választ fog neked adni,az a gyanúm.Egyébként még meglehet,hogy mi is tömegközlekedéssel megyünk.Ez most jelenleg 50%.Nem is tudom,hogy a többiek tudnak-e róla.Jó lenne,ha valakinél meglenne a telószámod!

tímeácska

Őstag
Nos, megérkeztünk a taliról... Bár odaérkezni igazán kalandos volt, igaz, Növényke?! Ugyanis, Növike miatt lekéstük azt a buszt, amivel menni akartunk... Semmi baj, taxiba pattantunk, irány a vonatállomás: de ott már csak marhavagonokat találtunk, a személyvonat elment... Nem tudom, de olyan válogatós ez a Teki, meg Növi... Nekik már a marhavagonok nekik már nem is jók... Vonat-vonat... :rolleyes::-D Mivel ugye nem volt számukra megfelelő a szállítóeszköz, így urás vissza a taxiba (jaj, szegény taxis remélem már kihevert Minket...:mrgreen:), vissza a buszmegállóhoz, ahonnan indultunk...:-D Na, de a következő buszt nem sikerült lekésetnie Növénykének...:-D
Pesten már semmi problémánk nem volt, minden flottul ment! Aztán Szentendrén jobbnak láttuk ismét taxival menni, mert már nem sok időnk maradt (igen, Növényke miatt, aki mellesleg megnyerte ezáltal a lassúsági versenyt:mrgreen:).
Volt két kisebb előadás, az egyik témája a hypoglicaemia volt, a másik a diéta helyességérőlszólt. Igazán jó kis témák voltak. Az előadások után jött a kaja, (szendvicsek, gyümölcsök, sütik) bár, Teki, és Növi már az előadások előtt jóllaktak... :rolleyes: De azért ettek a többi résztvevővel együtt... :-D Meli, Cuki! Ne aggódjatok, a Ti részeteket is bőőőven elfogyasztották! Sőőőt!:mrgreen:
Nos, ezt követőn egy 7 km-es túra volt a Pilisben. Gyönyörű helyen mentünk, volt egy kis sár is, de ettől még szebb volt a dolog!:-D György és Évike biztos nagyon élvezte volna a túrát!;-) (De még lesz ilyen rendezvény...;-)) Igaz, hogy nem sokan maradtunk a túrára, összesen 9-en :)rolleyes:), de hihetetlenül jó volt a hangulat! Nagyon közvetlen kapcsolat alakult ki pillanatok alatt! 2-2 "idősebb" házaspár (55-60 közöttiek), a "túravezető" (aki nem mellesleg a Juvenilis Diab Help Alapítvány vezetője, Keller Richárd!) csatlakozott még hozzánk egy katona srác is, azt mondta Ricsi, hogy azért, ha Valakivel bármi történne, akkor Ő áll segítségünkre (nem tudom, én elhittem... :mrgreen::mrgreen:) és ugyebár a 3 ... állatka/növényke, azaz Mi voltunk a túra résztvevői.
A Skanzentól a túavonal kezdetéig busz vitt minket. És ugye vissza is... Nos, ezt a buszt mi (ígéretünkhez híven) eltérítettük! Volt nagy buszrablás... :lol: Igen, ugyanis, az a busz vitt be Minekt a Népligetbe! :-D Naugyehogyugye, hogy szereztünk Magunknak saját busztot! És még túszt is ejtettünk, Túsz-túsznak neveztük el (Ő volt a buszsofőr:-D), mert nem igazán értékelte, amikor azt mondtam, hogy a buszrablás úgy sokkal izgisebb, ha van/nak túsz/ok is... De mivel a sofőr a busz tartozéka, így Ő nem lehet a túsz... Nos, ez a "tartozéka" nem tetszett Neki annyira... :mrgreen::mrgreen: :lol::lol: Így Ő lett a Túsz-túszunk! :lol:
Aztán, miután a saját buszunk :)-D) elvitt minket Szentendréről a Népligetbe, ott pár prec várakozás után jött is a buszunk, közel 1 időben indultunk, Növi és Teki Dunaújvárosba, és Várpalotára...
Hááát, engem nem kellett este altatni, ment minden külső segítség nélkül az elalvás!:mrgreen:
Nagyon jól éreztük Magunkat, vétek lett volna kihagyni ezt a programot (is!)!!!
Lesz legközelebb is hasonló (túrázós) esemény, majd tájékoztatlak Titeket, mikor, és hol lesz! ;-) Szeretném, ha egy kicsit innen a fórumról is túrázátok!;-) Friss levegő, jó emberek, testmozgás... Testre lélekre jó hatással van!!! ;-)

tímeácska

Őstag
Nos, megérkeztünk a taliról... Bár odaérkezni igazán kalandos volt, igaz, Növényke?! Ugyanis, Növike miatt lekéstük azt a buszt, amivel menni akartunk... Semmi baj, taxiba pattantunk, irány a vonatállomás: de ott már csak marhavagonokat találtunk, a személyvonat elment... Nem tudom, de olyan válogatós ez a Teki, meg Növi... Nekik már a marhavagonok már nem is jók... Pedig vonat-vonat... :rolleyes::-D Mivel ugye nem volt számukra megfelelő a szállítóeszköz, így ugrás vissza a taxiba (jaj, szegény taxis remélem már kihevert Minket...:mrgreen:), vissza a buszmegállóhoz, ahonnan indultunk...:-D Na, de a következő buszt nem sikerült lekésetnie Növénykének...:-D
Pesten már semmi problémánk nem volt, minden flottul ment! Aztán Szentendrén jobbnak láttuk ismét taxival menni, mert már nem sok időnk maradt (igen, Növényke miatt, aki mellesleg megnyerte ezáltal a lassúsági versenyt:mrgreen:).
Volt két kisebb előadás, az egyik témája a hypoglicaemia volt, a másik a diéta helyességéről szólt. Igazán jó kis témák voltak. Az előadások után jött a kaja, (szendvicsek, gyümölcsök, sütik) bár, Teki, és Növi már az előadások előtt jóllaktak... :rolleyes: De azért ettek a többi résztvevővel együtt... :-D Meli, Cuki! Ne aggódjatok, a Ti részeteket is bőőőven elfogyasztották! Sőőőt!:mrgreen:
Nos, ezt követőn egy 7 km-es túra volt a Pilisben. Gyönyörű helyen mentünk, volt egy kis sár is, de ettől még szebb volt a dolog!:-D György és Évike biztos nagyon élvezte volna a túrát!;-) (De még lesz ilyen rendezvény...;-)) Igaz, hogy nem sokan maradtunk a túrára, összesen 9-en :)rolleyes:), de hihetetlenül jó volt a hangulat! Nagyon közvetlen kapcsolat alakult ki pillanatok alatt! 2-2 "idősebb" házaspár (55-60 közöttiek), a "túravezető" (aki nem mellesleg a Juvenilis Diab Help Alapítvány vezetője, Keller Richárd!) csatlakozott még hozzánk egy katona srác is, azt mondta Ricsi, hogy azért, ha Valakivel bármi történne, akkor Ő áll segítségünkre (nem tudom, én elhittem... :mrgreen::mrgreen:) és ugyebár a 3 ... állatka/növényke, azaz Mi voltunk a túra résztvevői.
A Skanzentól a túravonal kezdetéig busz vitt minket. És ugye vissza is... Nos, ezt a buszt mi (ígéretünkhez híven) eltérítettük! Volt nagy buszrablás... :lol: Igen, ugyanis, az a busz vitt be Minket a Népligetbe (megsajnáltak minket...:rolleyes:)! :-D Naugyehogyugye, hogy szereztünk Magunknak saját busztot! És még túszt is ejtettünk, Túsz-túsznak neveztük el (Ő volt a buszsofőr:-D), mert nem igazán értékelte, amikor azt mondtam, hogy a buszrablás úgy sokkal izgisebb, ha van/nak túsz/ok is... De mivel a sofőr a busz tartozéka, így Ő nem lehet a túsz... Nos, ez a "tartozéka" nem tetszett Neki annyira... :mrgreen::mrgreen: :lol::lol: Így Ő lett a Túsz-túszunk! :lol:
Aztán, miután a saját buszunk :)-D) elvitt minket Szentendréről a Népligetbe, ott pár prec várakozás után jött is a buszunk, közel 1 időben indultunk, Növi és Teki Dunaújvárosba, és Várpalotára...
Hááát, engem nem kellett este altatni, ment minden külső segítség nélkül az elalvás!:mrgreen:
Nagyon jól éreztük Magunkat, vétek lett volna kihagyni ezt a programot (is!)!!!
Lesz legközelebb is hasonló (túrázós) esemény, majd tájékoztatlak Titeket, mikor, és hol lesz! ;-) Szeretném, ha egy kicsit innen a fórumról is túráznátok!;-) Friss levegő, jó emberek, testmozgás... Testre-lélekre jó hatással van!!! ;-)

dg

Őstag
Tímeácska!

örülök hogy ilyen jó volt!

És annak is örvendeznék, ha írnátok (de csak szigorúan a megfelelő helyen!) arról, hogy miféle okosságok hangoztak el az előadásokon! Előre is köszönöm! :D

Zsu77

Új tag
Igazából nem is miattam...csak úgy látszódtak a dolgok...no jó,de az nagyon...:rolleyes:
Az 1-es taxisofőr azóta biztos lélekbúvárhoz ment,mert nagyon nehéz 3 olyan nőt földolgozni,ahol az egyik csigának,a másik teknősnek,a harmadik pedig cserepes növénynek gondolja magát és mi több,ennek megfelelően is viselkednek!!!
2-jára a buszt tényleg elértük!!!:D
A tegnapi napom óriási örömei közé tartozott,hogy a szentendrei buszt is elértük!!!:D
A 2.taxinak annyira nem örültem,leszámítva,hogy igen kényelmes kis vito volt!!!:D
Az előadások témája nagyon tetszettek,jegyzeteltem is és nagyon vonzó volt,hogy az első az nagyon rólam (is)szólt.Nagyon fura,néha fájdalmas volt hallgatni,de összességében nagyon örültem!!!:D
A túra kíválló volt,mert nem volt hosszabb...:rolleyes:Na,de tényleg:tipikus erdő-járós volt,meredek szakadékos résszel,csörgedező patakkal a nagy sötét fák között,de azért volt napfény mégis,és a lényeg:túléltem!!!:D
A buszeltérítés az nagy volt!És még a szokásos esti dugót is ki tudta a túszunk kerülni.És hogy pont jöttek a hazavivős buszok,hát az nagyon jól jött ki,mert már nagyon fáradtak voltunk.Én is beestem az ágyikóba...:D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tegnapi napom nagy öröme, együtt lehettem Csiguval, Növénykével, és nem kellet jól viselkednem, lehettem Tekenyős. Örömöm még, hogy télleg elértem a wc-t a Népligetben. Tök öröm volt, hogy Növénykét elvihettük a banzájra, és láttam rajta a zörömöt.
De a nap fénypontja, hogy Csigu felügyelte a cukimat, és a zinzulinomat.
Ja, és egyenpólónk is lett.

tímeácska

Őstag
Persze, miután elértem a wc-t.

Tekenyősnek Dunaújváros-Budapest között, kb. a fele távolság megtétele után annyira kellett pisilnie, hogy már a hideg rázta! Én meg a füle mellett az ásványvizes palackot ráztam, hadd hallgassa, ahogy csobog a víz ide-oda... :twisted::twisted: De csak kibírta Tekikénk...:rolleyes::mrgreen:
-Gonosztímeácska:twisted::twisted:-

vighkata

Tekenyősnek Dunaújváros-Budapest között, kb. a fele távolság megtétele után annyira kellett pisilnie, hogy már a hideg rázta! Én meg a füle mellett az ásványvizes palackot ráztam, hadd hallgassa, ahogy csobog a víz ide-oda... :twisted::twisted: De csak kibírta Tekikénk...:rolleyes::mrgreen:
-Gonosztímeácska:twisted::twisted:-

Visszakapod!!!:roll::roll::roll:

tímeácska

Őstag
Tegnapi napom nagy öröme, együtt lehettem Csiguval, Növénykével, és nem kellet jól viselkednem, lehettem Tekenyős. Örömöm még, hogy télleg elértem a wc-t a Népligetben. Tök öröm volt, hogy Növénykét elvihettük a banzájra, és láttam rajta a zörömöt.
De a nap fénypontja, hogy Csigu felügyelte a cukimat, és a zinzulinomat.
Ja, és egyenpólónk is lett.

Tegnapi napom nagyon nagy örömei: együtt lehettem Tekenyőssel, és valóban iszonyatosan lassú Növénykénkkel...:rolleyes::mrgreen::mrgreen:
Tekinek a "legmagasabb" cukija találkozásunk pillanatában volt, reggel, ekkor mért olyan 8,3 körül, utána végig felügyeltem, mikor mennyi inzulin ad, milyen formárumban, stb, onnantól kezdve (míg együtt voltunk) nem ment még 7 fölé sem a cukija, és 4 alá sem! Pedig a sétán rá kellett szólnom, hogy vissza a bázist 60%-ra! Miután vége lett a sétának, 120%-ra akarta tenni, mert úgy gondolta, Neki tuti fel fog most menni a cukija... De én nem engedtem belepiszkálni, és maradt is 5 körüli cukra!!!:D Tekikém, lehet, hogy oda kellene Hozzád költöznöm?! Vagy Neked hozzám?! He?! :rolleyes::mrgreen::mrgreen:

vighkata

Milyenek lettek a cukraid, miután Magadra hagytalak, egyedül a cukiddal?!

Hazafelé a buszon 3,8-at mértem, de nem éreztem hipot, Növényke meg akart etetni, de hevesen ellenálltam, mert nem bírtam enni. Otthon ettem de még akkor sem éreztem hipot. 2 db pogi, egy dl tejecske és erre 0,9 E inzulin kiterjesztettben 15 percre nyújtva. Éjfél körül hipo (2,1) hamm-nyamm-nyamm, és reggel 8 lett a cuki. Azóta reggeli cuki sorban: 8,0 3,4 3,7 3,2.
A 3,2-t hiponak éreztem, és egy egész almát megettem, most 5,6-ot mértem egy perce.

Zsu77

Új tag
Tegnapi napom nagyon nagy örömei: együtt lehettem Tekenyőssel, és valóban iszonyatosan lassú Növénykénkkel...:rolleyes::mrgreen::mrgreen:
Tekinek a "legmagasabb" cukija találkozásunk pillanatában volt, reggel, ekkor mért olyan 8,3 körül, utána végig felügyeltem, mikor mennyi inzulin ad, milyen formárumban, stb, onnantól kezdve (míg együtt voltunk) nem ment még 7 fölé sem a cukija, és 4 alá sem! Pedig a sétán rá kellett szólnom, hogy vissza a bázist 60%-ra! Miután vége lett a sétának, 120%-ra akarta tenni, mert úgy gondolta, Neki tuti fel fog most menni a cukija... De én nem engedtem belepiszkálni, és maradt is 5 körüli cukra!!!:D Tekikém, lehet, hogy oda kellene Hozzád költöznöm?! Vagy Neked hozzám?! He?! :rolleyes::mrgreen::mrgreen:

Ez jó!Pont ezt akartam javasolni.No nem baj,azé javasolom:

Költözzetek össze!

Oldal tetejére