És itt van egy új lógó külön Gyuri bácsi kedvéért!![]()
Tegnap hívott a hegedűtanár és az én Betti-Reginám zongorakíséret mellett fog hegedálni.Nagyon büszke vagyok a lányomra...
És itt van egy új lógó külön Gyuri bácsi kedvéért!![]()
A mai napom nagy öröme hogy a Rácalmási tökfesztiválon végre személyesen is találkozhattam Tímeácskával, Mátéval, Katával, d.g.-vel és családjával, CsRob1-val akinek külön köszönöm mégegyszer a fuvart az állomásról.:mrgreen:
:mrgreen: Remélem, nem voltunk csalódás, így élőben...?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (Te érted Laci, miért írtam...:mrgreen::mrgreen::twisted
![]()
Egyébként nagyon jó volt a fesztivál, de a legjobb az volt, hogy a társaság rettentő jó volt!;-)
Érteni, érteni! Jólvan na. Tudod, "ah, pasik...":mrgreen::mrgreen::mrgreen:
De azért választ nem kaptam...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ...Ah, pasik...:mrgreen::mrgreen:
Hoppá, tényleg...bocsi.Egyáltalán nem volt az, sőt...nagyon jól éreztem magam. Mindenki nagyon szimpi volt, ezt már csak úgy lehet fokozni szerintem hogyha a többiek is ott vannak.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Egyébként nagyon jó volt a fesztivál, de a legjobb az volt, hogy a társaság rettentő jó volt!;-)
Ezt így igaz, aki nem volt ott az bánhatja. (Viszont nem ázott el és megúszott egy tuti megfázást is.):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ezt most magamra (is) veszem!
Én is vigyorgok, mint a tejbetök, ha a tegnapra gondolok!
Sok ilyet még!
Én még reménykedem, hogy a takonykór elmarad!
Viszont micsoda égi tervezés, hogy pénteken meg ma süt a Nap??
Node, a mi kedvünknek nem tett keresztbe az időjárás!
A máski nagy öröm:
Boxmeccs ide, lökdösődés oda, Hanna számára a Mátéval váltott búcsúcsók maradt a legbenyomásosabb emlék! Mikor elváltunk, csak ennyit mondott: Szejetem a Mátét! :-D