A mai napom apró öröme...

pusimelu

Őstag
Tegnap hívott a hegedűtanár és az én Betti-Reginám zongorakíséret mellett fog hegedálni.Nagyon büszke vagyok a lányomra...

rgyörgy

Új tag
És itt van egy új lógó külön Gyuri bácsi kedvéért! :)

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Köszönöm, így már könnyebb a lelkemnek, ha látom a kis Gergőt.<o>:p

</o> <!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>

blaci

Őstag
A mai napom nagy öröme hogy a Rácalmási tökfesztiválon végre személyesen is találkozhattam Tímeácskával, Mátéval, Katával, d.g.-vel és családjával, CsRob1-val akinek külön köszönöm mégegyszer a fuvart az állomásról.:mrgreen:

tímeácska

Őstag
A mai napom nagy öröme hogy a Rácalmási tökfesztiválon végre személyesen is találkozhattam Tímeácskával, Mátéval, Katával, d.g.-vel és családjával, CsRob1-val akinek külön köszönöm mégegyszer a fuvart az állomásról.:mrgreen:

:mrgreen: Remélem, nem voltunk csalódás, így élőben...?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (Te érted Laci, miért írtam...:rolleyes::mrgreen::mrgreen::twisted:)

blaci

Őstag
:rolleyes: De azért választ nem kaptam...:rolleyes: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ...Ah, pasik...:mrgreen::mrgreen:

Hoppá, tényleg...bocsi.:rolleyes: Egyáltalán nem volt az, sőt...nagyon jól éreztem magam. Mindenki nagyon szimpi volt, ezt már csak úgy lehet fokozni szerintem hogyha a többiek is ott vannak.:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dg

Őstag
Ezt így igaz, aki nem volt ott az bánhatja. (Viszont nem ázott el és megúszott egy tuti megfázást is.) :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Én még reménykedem, hogy a takonykór elmarad!

Viszont micsoda égi tervezés, hogy pénteken meg ma süt a Nap??

Node, a mi kedvünknek nem tett keresztbe az időjárás!

tímeácska

Őstag
Ezt most magamra (is) veszem! :D
Én is vigyorgok, mint a tejbetök, ha a tegnapra gondolok!

Sok ilyet még!

Na, ajánlom is, hogy őőőtözködj, ez a Te inged is volt! :mrgreen::mrgreen:
:-D Vigyorogsz?! Érdekes, én is...!:mrgreen: Szerintem Kata is! :mrgreen::mrgreen:
Sok-sok-sok ilyet még!!!;):rolleyes::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Én még reménykedem, hogy a takonykór elmarad!

Viszont micsoda égi tervezés, hogy pénteken meg ma süt a Nap??

Node, a mi kedvünknek nem tett keresztbe az időjárás!

Rendíthetetlenek vagyunk! Mint a zólomkatona! :lol::lol:
Jah, süt a nap... :-D De nem baj, látszik legalább, hogy mi kitartóak vagyunk, nem rettenthet meg Minket holmi eső, meg szél, esetleg mindez hideggel vegyítve... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

dg

Őstag
A máski nagy öröm:

Boxmeccs ide, lökdösődés oda, Hanna számára a Mátéval váltott búcsúcsók maradt a legbenyomásosabb emlék! Mikor elváltunk, csak ennyit mondott: Szejetem a Mátét! :-D

tímeácska

Őstag
A máski nagy öröm:

Boxmeccs ide, lökdösődés oda, Hanna számára a Mátéval váltott búcsúcsók maradt a legbenyomásosabb emlék! Mikor elváltunk, csak ennyit mondott: Szejetem a Mátét! :-D

Jóvan, mert a búcsúcsók(ok :mrgreen:) után Máté meg azt mondta, hogy szereti Hannát... :-D Ma már akart visszamenni hozzá... :rolleyes: Hajj, de szép is a szerelem! :mrgreen::mrgreen:
(Kedves olvasók, azok a búcsúcsókok igazi csókok voltak! :mrgreen: Nagyon édesek voltak! :mrgreen::mrgreen:)

Oldal tetejére