mert mi az hogy Robi csak úgy szalad itten a csiguk, tekik, papucsállatkák no meg a lajhárkák világából? megjöttem, kissé lassan tértem magamhoz. ez a lapzárta mindig kikészíttennap/ma 3 órát aluttam, így különösen "gyors" vagyok mindenben... hiába no, öregszem, és még csak diófalevelek sem üldöznek (jelenleg) itt a nyolcadikon
![]()
Ezek olyanok ám! Nincs menekvés!:mrgreen::mrgreen: Most is érzem, ahogy figyelnek! :shock: Micsoda szerencse, hogy nem vagyok paranoiás... :lol:És, Növényke, Te akarsz róla beszélni?! :lol::mrgreen::mrgreen:
...És azóta ezek a diófáról lehulló falevelek üldözik Tímeácskácskát, csak jönnek, és jönnek, és egyre többen lesznek, és már lassan megfojtják, annyian vannak, és gonoszan nevetnek rajta, és gúnyosan kacarásznak, és most is hallja, ahogy mondják: "itt vagyunk! Gyere! És még többen leszünk! Nem tudsz elbújni! gyere elő! Úgyis elkapunk!"...
Tiszta horror, nem?! :lol:
Igen! Köszöni szépen Tímeácskácska, jól van! Csak azok a falevelek ne lennének... És beszélnek hozzá... Ott a fejében...
...És van egy sanda gyanúja Tímeácskácskának... Amolyan megérzés szerűsége... Mégpedig, hogy a fák, de leginkább a diófák csakis, és kizárólagosan azért növesztenek faleveleket, hogy elhullajthassák... :roll: És Tímeácskácskát üldözhessék... Mindenhol... És mindig... :cry:
:lol::lol::lol:
Na tessék! Megkérdezi Robiiii, hogy akarok é róla beszélni... Aszongya, akkor írjam le... Most meg itt hagy...![]()
lol::lol
![]()
Így elkergetni szegény Robit!Még a betűk is kiestek a kezéből...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Így elkergetni szegény Robit!

Elkergetni?! :shock: :shock: Melyik volt az?!![]()
![]()
Ez mán tuti krónikus...:???::mrgreen::mrgreen::mrgreende nem tőlem kaptad el,ugye?)
Akarsz róla beszélni?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Vagy mán asse segít...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kis hátulcsattos,újdivatos,menő-cuccos ingecske...na?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nehogy Téged is elüldözzelek...Mondtam már, hogy én kész vagyok![]()

Kééérlek beszélj róla![]()

Ezzel csak 1 probléma van... Az, hogy én nem vagyok a szavak embere...:mrgreen:
![]()

Hát tisztán és egyértelműen látszik...:???:
:mrgreen: