Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
mert mi az hogy Robi csak úgy szalad itten a csiguk, tekik, papucsállatkák no meg a lajhárkák világából? megjöttem, kissé lassan tértem magamhoz. ez a lapzárta mindig kikészít :D tennap/ma 3 órát aluttam, így különösen "gyors" vagyok mindenben... hiába no, öregszem, és még csak diófalevelek sem üldöznek (jelenleg) itt a nyolcadikon :D

tímeácska

Őstag
mert mi az hogy Robi csak úgy szalad itten a csiguk, tekik, papucsállatkák no meg a lajhárkák világából? megjöttem, kissé lassan tértem magamhoz. ez a lapzárta mindig kikészít :D tennap/ma 3 órát aluttam, így különösen "gyors" vagyok mindenben... hiába no, öregszem, és még csak diófalevelek sem üldöznek (jelenleg) itt a nyolcadikon :D

Pedig, hidd el, a nyócadikon is utolérhetnek!:cool: Ezek olyanok ám! Nincs menekvés!:mrgreen::mrgreen: Most is érzem, ahogy figyelnek! :shock: Micsoda szerencse, hogy nem vagyok paranoiás... :lol:

Zsu77

Új tag
...És azóta ezek a diófáról lehulló falevelek üldözik Tímeácskácskát, csak jönnek, és jönnek, és egyre többen lesznek, és már lassan megfojtják, annyian vannak, és gonoszan nevetnek rajta, és gúnyosan kacarásznak, és most is hallja, ahogy mondják: "itt vagyunk! Gyere! És még többen leszünk! Nem tudsz elbújni! gyere elő! Úgyis elkapunk!"...
Tiszta horror, nem?! :lol:
Igen! Köszöni szépen Tímeácskácska, jól van! Csak azok a falevelek ne lennének... És beszélnek hozzá... Ott a fejében...

Akarsz róla beszélni?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Vagy mán asse segít...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kis hátulcsattos,újdivatos,menő-cuccos ingecske...na?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zsu77

Új tag
...És van egy sanda gyanúja Tímeácskácskának... Amolyan megérzés szerűsége... Mégpedig, hogy a fák, de leginkább a diófák csakis, és kizárólagosan azért növesztenek faleveleket, hogy elhullajthassák... :roll: És Tímeácskácskát üldözhessék... Mindenhol... És mindig... :cry:
:lol::lol::lol:

Ez mán tuti krónikus...:???::mrgreen::mrgreen::mrgreen:(de nem tőlem kaptad el,ugye?)

tímeácska

Őstag
Akarsz róla beszélni?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Vagy mán asse segít...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kis hátulcsattos,újdivatos,menő-cuccos ingecske...na?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Erős késztetést érzek, hogy beszéljek róla... De nem merek...:cool: Nehogy Téged is elüldözzelek...
Ugye, milyen csini vagyok?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Hátul csatos... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

christina

Őstag
Tímeácska!

Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiii keresd meg!
Mit, mit?!

Hát ami eeeegurúúúúút! Aztat. És ha meg van vedd a szádba és nyeld is le! :)

dg

Őstag
Zsu!

A legújabb Cukorbeteg Életben "agyonidéznek" Téged! :D
Csupa-csupa növényi elem!

Olvastad?

Ha nem, akkor: idézet Tőled a kisgyóni találkozó kapcsán, és a levél-válasz rovatban is (Trombózis után...)

Tökre örültem! :-D

Oldal tetejére