A mai napom apró öröme...

Zsu77

Új tag
Vagy páros flipper?! Hárman?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:shock:Mé a páros az nem hármas?! :shock:
Üsse kő!Mindenki jöhet és annak hívja mindenki,aminek akarja,úgyse értem, a lényeg,hogy mindenki nagyon örül és boldog.:DÖööö...minek is?:shock: vissza kell lapozzak.De mindegy,a lényeg a Nagy Öröm...meg,hogy most visszalapozok...:rolleyes::oops:

Zsu77

Új tag
Ja!Hát a Teki!A Teki remekel!Hú,de jó,hogy elfelejtettem az alaptémát,most kezdhetem előlről,megújuló lendülettel az örülést! :D

tímeácska

Őstag
:shock:Mé a páros az nem hármas?! :shock:

Nem, nem! A párost azt Soha nem ketten, négyen, hatan, stb. játszák! Hát nem tudtad?! Szigorúan csak egy-három-öt, stb. létszámmal lehet... :mrgreen::mrgreen::rolleyes:
De a legtutitutibb, ha a résztvevők száma nulla... Na, az az igazán izgalmas...:cool: Csak olyankor soha nem tudom, melyik félnek szurkoljak... Nehéz döntés... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zsu77

Új tag
Eltulajdonították?!? :( ajajj... de akkor korrigálok... mai napom apró öröme önzetlen: Csigunak megint van kocsija!!!! ÉLJEN!!!!

:cry: Én még várok az örömködéssel,egyenlőre sokkos:shock: állapotba kerültem és határozottan érzem,hogy elfog valami erőteljes,dühre emlékeztető érzés,de akkor most akkor én lenni rossz topikban...:mad::(:cry:
Ilyenkor kit kell megverni?
Ja,ha tudnánk,akkor Csigunak most két autója lenne...értem...:(

tímeácska

Őstag
Üsse kő!Mindenki jöhet és annak hívja mindenki,aminek akarja,úgyse értem, a lényeg,hogy mindenki nagyon örül és boldog.:DÖööö...minek is?:shock: vissza kell lapozzak.De mindegy,a lényeg a Nagy Öröm...meg,hogy most visszalapozok...:rolleyes::oops:

Mé'?! Szerinted, én tudom miről van szó?! Hát, Nem! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tímeácska

Őstag
:) Új tütü: Renault Mégan Scénic... (Persze, nem új...) De csak Sonic-nak becézem... És jóóó nagy... Sőt... Parkolásnál azé' érdekes... :-D:mrgreen::twisted:

Zsu77

Új tag
Nem, nem! A párost azt Soha nem ketten, négyen, hatan, stb. játszák! Hát nem tudtad?! Szigorúan csak egy-három-öt, stb. létszámmal lehet... :mrgreen::mrgreen::rolleyes:
De a legtutitutibb, ha a résztvevők száma nulla... Na, az az igazán izgalmas...:cool: Csak olyankor soha nem tudom, melyik félnek szurkoljak... Nehéz döntés... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol:

tímeácska

Őstag
Szegény...Laci,te is ilyen vagy?Én is minden sz..rságot magamra veszk,mikor nem is én voltam...:shock:

Csigu!!!!Becs szó nem én voltam!Lécci-lécci-lécci!!!:cry::shock:

Áhá... Szóval, a bűncselekményt ketten hajtották végre... Előre megfontolt, aljas szándékból, csoportosan elkövetett vagyon elleni bűncselekményről van szó ... :cool::cool::cool: Wow, de megfogalmaztam... És egyedül... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zsu77

Új tag
:) Új tütü: Renault Mégan Scénic... (Persze, nem új...) De csak Sonic-nak becézem... És jóóó nagy... Sőt... Parkolásnál azé' érdekes... :-D:mrgreen::twisted:

Hű az télleg óriási dönörű jármű lenni...én lenni szerelmetes mikor látni megánszéniket!De most én nem veszek még...előbb el kell ugranom jogsiért az ecserire és majd utánnna!:D

Zsu77

Új tag
Áhá... Szóval, a bűncselekményt ketten hajtották végre... Előre megfontolt, aljas szándékból, csoportosan elkövetett vagyon elleni bűncselekményről van szó ... :cool::cool::cool: Wow, de megfogalmaztam... És egyedül... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tudtam,hogy ez köveztkezik!Laci!Add fel,lebuktunk!
De mán kaptunk érte sok-sok csokit...mos mi lesz?:confused:

blaci

Őstag
Tudtam,hogy ez köveztkezik!Laci!Add fel,lebuktunk!
De mán kaptunk érte sok-sok csokit...mos mi lesz?:confused:

Igen feladom, lebuktunk, mármint hogy mi már csak ilyen mindent magunkra vevősek vagyunk...ugye te is erre gondoltál?;););):D

Hoppá, hoppá, milyen csokiiii...na várjunk csak egy kicsit...;):D

tímeácska

Őstag
Hű az télleg óriási dönörű jármű lenni...én lenni szerelmetes mikor látni megánszéniket!De most én nem veszek még...előbb el kell ugranom jogsiért az ecserire és majd utánnna!:D

Há, majd az Egy Cseppes tali előtt elugrunk a pijarcra... Veszünk mingyá' kettőt... Biztos, ami biztos... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tímeácska

Őstag
Igen feladom, lebuktunk, mármint hogy mi már csak ilyen mindent magunkra vevősek vagyunk...ugye te is erre gondoltál?;););):D

Hoppá, hoppá, milyen csokiiii...na várjunk csak egy kicsit...;):D

Hehe... Hát a Csigu-mobilért kapott szajré=sok-sok csoki... Laciiii! Téged átvertek!:lol: Nem kaptál a csokiból! Hihi!!! :mrgreen::mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Én határozottan állítom, hogy semmiről nem tudtam, azt sem tudom, hogy hogy néz ki egy autó, és mi az a csoki. Dögöljön meg a szomszéd lova, hogy igazat mondok.

Oldal tetejére