blaci
Őstag
Mai napom apró öröme:Lógtam egy órát a fórumon most jöhet a hajtás.Este még felkukkantok.
Kellemes hajtást, csak amennyire nagyon muszáj...tudod, aztán este gyere ám vissza fórumolni...
Mai napom apró öröme:Lógtam egy órát a fórumon most jöhet a hajtás.Este még felkukkantok.
Vagy páros flipper?! Hárman?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:shock:Mé a páros az nem hármas?! :shock:
Csak olyankor soha nem tudom, melyik félnek szurkoljak... Nehéz döntés... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Eltulajdonították?!?ajajj... de akkor korrigálok... mai napom apró öröme önzetlen: Csigunak megint van kocsija!!!! ÉLJEN!!!!

Üsse kő!Mindenki jöhet és annak hívja mindenki,aminek akarja,úgyse értem, a lényeg,hogy mindenki nagyon örül és boldog.Öööö...minek is?:shock: vissza kell lapozzak.De mindegy,a lényeg a Nagy Öröm...meg,hogy most visszalapozok...
![]()
Nem én voltam!!!:roll::roll::roll:
De örülök hogy van mááásik!![]()
Nem, nem! A párost azt Soha nem ketten, négyen, hatan, stb. játszák! Hát nem tudtad?! Szigorúan csak egy-három-öt, stb. létszámmal lehet... :mrgreen::mrgreen:
De a legtutitutibb, ha a résztvevők száma nulla... Na, az az igazán izgalmas...Csak olyankor soha nem tudom, melyik félnek szurkoljak... Nehéz döntés... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Szegény...Laci,te is ilyen vagy?Én is minden sz..rságot magamra veszk,mikor nem is én voltam...:shock:
Csigu!!!!Becs szó nem én voltam!Lécci-lécci-lécci!!!:cry::shock:

Wow, de megfogalmaztam... És egyedül... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Új tütü: Renault Mégan Scénic... (Persze, nem új...) De csak Sonic-nak becézem... És jóóó nagy... Sőt... Parkolásnál azé' érdekes... :-D:mrgreen::twisted:
Áhá... Szóval, a bűncselekményt ketten hajtották végre... Előre megfontolt, aljas szándékból, csoportosan elkövetett vagyon elleni bűncselekményről van szó ...Wow, de megfogalmaztam... És egyedül... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tudtam,hogy ez köveztkezik!Laci!Add fel,lebuktunk!
De mán kaptunk érte sok-sok csokit...mos mi lesz?![]()
Hű az télleg óriási dönörű jármű lenni...én lenni szerelmetes mikor látni megánszéniket!De most én nem veszek még...előbb el kell ugranom jogsiért az ecserire és majd utánnna!![]()
Igen feladom, lebuktunk, mármint hogy mi már csak ilyen mindent magunkra vevősek vagyunk...ugye te is erre gondoltál?
Hoppá, hoppá, milyen csokiiii...na várjunk csak egy kicsit...![]()
Há, majd az Egy Cseppes tali előtt elugrunk a pijarcra... Veszünk mingyá' kettőt... Biztos, ami biztos... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:![]()
Hehe... Hát a Csigu-mobilért kapott szajré=sok-sok csoki... Laciiii! Téged átvertek!:lol: Nem kaptál a csokiból! Hihi!!! :mrgreen::mrgreen:
Határozottan tagadom!Igenis nem azok miatt van gyomorrontásom!Hanem-nem-nem...Csak úgy!Ez amolyan szokás!
![]()
:mrgreen:Én határozottan állítom, hogy semmiről nem tudtam, azt sem tudom, hogy hogy néz ki egy autó, és mi az a csoki. Dögöljön meg a szomszéd lova, hogy igazat mondok.